Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
44
Favori
126.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk boosu hala geçemedim :(
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Daha ne kadar dikkat çekecek, dünyanın sayılı serilerinden biri haline gelmiş. Kendine güveni olmayan adamlar oynayamıyor sadece hepsi bu. Çünkü sektör ezik oyuncu yetiştiriyor, haliyle bu oyunlar onları kanser ediyor. Gerçi eşli oynadığın takdirde o zorluğa da bir kolaylık sunmuşlar, otur kenarda çayını kahveni yudumla, yine bir şekilde bitiriyorsun zorlanmadan. Tek oynamak zorunda değilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Mart 2018; 12:42:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Sopranos_

    ilk boosu hala geçemedim :(

    Öldürmeye değil, darbe almamaya odaklanmalısın. Öldürmek için aceleci davranma. Dark Souls tam bir sabır oyunu. Öyle "hemen öldürüp geçeyim", yok bu oyunda.
  • Müdür çevirmiş yamayı indireyim. Henüz oyunu almaya niyetim yok ilerisi için yatırım yapayım
  • Yamayı indiremiyorum. Hata veriyor.

    edit : Internet Download Manager ile indiremedim. JDownloader 2 ile indirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 29 Mart 2018; 17:30:37 >
  • Yama boyutu küçük olduğu için bu tür durumlarda internet tarayıcınız ile indirmeyi deneyin.
  • Bu konuyu görünce elimde oyun da kalmadığı için gidip satın aldım yamayı da kurdum sorunsuz oynadım..Çok kaliteli bir çalışma olmuş elinize sağlık..

    Fakat ben oyunu yeni alacaklara tavsiye etmiyorum boş zamanını heba eden bir oyun.Eğer ben 7/24 evdeyim vaktim çok derseniz ideal tabi..Türkçe yaması da var sizi baya bir götürür.Aksi halde uzak durun bu oyundan..

    Çünkü bu oyunu yaratan kurgulayan kim yada kimlerse sanırım Sadistler..Yani oyunu satın alsınlar ama mob bile öldüremesinler boss'lara gelince günlerce ölüp dursunlar ve bize küfür etsinler biz duymasakta hssedelim yediğimiz küfürleri ve orgazm olalım diye yapılmış bir oyun kesinlikle...

    Zor oyunu bende severim her oyunu da hard-Extreme olarak oynarım.Ama bu oyun bildiğin oynanamasın diye yapılmış..Arkadaş oyunun amacı sürekli ölmek tamam bunu kabul ettik de boss ile son save arasına niye izmir-istanbul arası kadar mesafe koyuyorsun ?? Tüm boss'lar için aynı bu durum.Zaten oyunu zor yapıyorsun adam 3 kez ölünce boss'dan değil okadar yolu tekrar tekrar koşmaktan sıkılıyor..Boss ile tekrar kapışayım diyorum en kısayolu açmış olduğum halde koş babam koş.. Yani bunu normal zekaya sahip biri yapmış olamaz.Efektler mekanlar çizimler 10 numara ama kurguyu yapan adam kesinlikle sorunlu arızalı bir ruh hali içinde belli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifatcinaroglu -- 30 Mart 2018; 1:38:16 >




  • rifatcinaroglu R kullanıcısına yanıt
    Oyunun dinamiklerinin hangi gerekçelerle bu şekilde yapıldığını anlamak için bu adamların verdikleri demeçleri ve toplulukları takip etmek gerek. Tüketimde geldiğimiz noktayı görünce adamlar çok da haksız değiller. Daha önce de belirttiğim gibi oyunu kolaylamak sizin elinizde, yardımlaşma seçeneği de sunulmuş. Kendi başımın çaresine bakarım derseniz oyuna hakim olmalısınız. Gelişmemiş karakterle, çıplak bedenle hatta çıplak elle hasar almadan bitiren manyakları görünce ister istemez oyun mu zor yoksa biz mi beceriksiz ve sabırsızız diye sormadan edemiyor insan...
  • teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 1 Nisan 2018; 22:50:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Oyunun dinamiklerinin hangi gerekçelerle bu şekilde yapıldığını anlamak için bu adamların verdikleri demeçleri ve toplulukları takip etmek gerek. Tüketimde geldiğimiz noktayı görünce adamlar çok da haksız değiller. Daha önce de belirttiğim gibi oyunu kolaylamak sizin elinizde, yardımlaşma seçeneği de sunulmuş. Kendi başımın çaresine bakarım derseniz oyuna hakim olmalısınız. Gelişmemiş karakterle, çıplak bedenle hatta çıplak elle hasar almadan bitiren manyakları görünce ister istemez oyun mu zor yoksa biz mi beceriksiz ve sabırsızız diye sormadan edemiyor insan...

    Ben oyunun zorluğunu kabul ettim hatta beni saran da zaten bu zorluk oldu.Daha öncede belirttiğim gibi..Beni tek sinir eden olay Save olayıdı..Bildiğin ''Nolur ölmeyim yoksa okadar yolu tekrar mı koşacağım'' diye kasıyorum kendimi boss'la savaşırken relax olamıyorum aklıma hep o geliyor :D :D Ve birde düşmana kitlenince sapıtan kamera olayı.Öyle bir sapıtıyor ki bazen,Boss ile savaş anında tüm dikkatini bozuyor bir bakıyorsun kamera gökyüzünü gösteriyor :) Zaten çok zor olan bir oyunu oynanamaz hale getirmenin amacı nedir ki.Oyuncuların büyük kısmıda bunlardan şikayet etmiş zaten.

    Neyse çok ağladım.Ben beceriksizim onun farkındayım zaten :) Heleki elin adamı ''Pontiff Sulyvahn''ı Tek Vuruşla!! öldürdüğünü görünce bundan da emin oldum :) İzlemişsinizdir belki izlemeyenler için link altta..Dipnot: Hile veya data ile oynanmamış Hangi itemleri ve skilleri kullandığını da belirtmiş.
    https://youtu.be/diYRsPEVNQU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifatcinaroglu -- 2 Nisan 2018; 13:16:24 >




  • rifatcinaroglu R kullanıcısına yanıt
    Bosslara çok uzak bonfire yok bildiğim kadarıyla, belki 1-2 tanedir. Ayrıca direkt ruhlarını alıp yardırabilirsin, save olayı hiç sıkıntı değil, zaten en son kaldığın yerden devam ediyorsun yeter ki ruhları kaybetme.
  • Link ölmüş
  • casflow kullanıcısına yanıt
    Bir forum arıza çıkarıyor bir sunucu arıza çıkarıyor, yakında düzelir yine. şimdilik bunlarla idare edin...


    Kurulumlu

    Kurulumsuz

    Alternatif Fontlar




  • türkçe yamayı yapan arkadaş korsanda bunu yükleyenlere hakkını helal etmiyor arkadaşlar bilginiz olsun
  • Steamde yan hesap nasıl açılıyor? Yanlış hatırlamıyorsam 2 hesap açmak yasak değil miydi?



    Şuana kadar yamadan ötürü banlanan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    İstediğin kadar hesap açarsın, sıkıntı olmaz. Oyunun olduğu hesaba ayarlar\aile bölümünden girip o bilgisayarda yetkilendirmelisin, aksi takdirde diğer hesaplar ilgili kütüphaneye erişemezler. Banlandım diyenler var ama yamadan banlandıkları kesin değil, hepsinin daha önceden oyun sicili vukuatlı. Yani eskiden şunu kullandım ceza aldım ama kaldırdım vs vs diyorlar. Daha önce sorun yaşamamış kimsenin böyle bir bildirimi olmadı.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin kardeşim. mgs 5 yaması ile ilgili paylaşımın oldumu acaba ne durumda? şimdiden ellerine beynine sağlık.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim... Çeviri işlerini bıraktım, yeni bir proje almıyorum. Tabii devam eden son 1-2 çalışmamı tamamlamaya gayret ediyorum. Bir açıklama yaparsam hadsiz kesim bunu bir vaat olarak algılar ve hadsiz hadsiz konuşmaya başlar, sonra canım sıkılır. Bu yüzden susma hakkımı kullanıyorum, kusuruma bakmayın.

    Yalnız MGS zor bir oyun hele ki arşiv yapısıyla. Onu da Souls'taki gibi derleyip bir çeviri formuna dönüştürmek gerek, bu konuda kimse paylaşımcı olmayınca ben de dışarıya karşı duygusuz oluyorum, belki daha paylaşımcı olabilirdim. Umarım mesajım anlaşılmıştır...

    Daha önce belirttiğim üzere üzerinde söz hakkına sahip olduğum projelerimi açık linkle paylaşmayacağımı bildirmiştim, gerekçesini de belirterek. Bunu da anlayışla karşılayın lütfen...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    anladım, hayırlısı olsun, bende u crew in facebook paylaşımında görmüştümde size devrettiklerini ondan bi sorayım dedim. tekrardan kolay gelsin, sıkma canını sen işini iyi yapan ender insanlardansın
  • Türkçe yamayı kullanırken oyun beni 10-20 dakikada bir ana ekrana atıyor. Server ile bağlantınız kesildi diye hata veriyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, bir çözümü var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.