Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
44
Favori
126.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birileri inşaalah modlamayı yaparda benim gibi arkadaşlarda oynayabilir en azından. Divinity Original Sins The Witcher vb. oyunları sayenizde TR şekilde oynayabildim. Hakkınız ödenmez gerçekten. Dark Souls 3 içinde Hepinize Teşekkür ederim. Ama işte şuan çok ters bi zamanıma geldi oyunu alamam. 1 ay daha beklemekte çok zor geliyor. Yoksa Neden Korsanda çalışmıyor vs. bişey demeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam siz en başından beri oyunun modlamaya karşı korumalı olduğunu, sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu bildirip uyarmışsınız zaten :) Kaldı ki ben bu mod yüzünden banlanacağımı düşünmüyorum. Düşünseydim bile yine de oynardım o ayrı konu Çünkü diğer oyunları ingilizce az çok anlamama rağmen Souls oyunlarını anlamakta zorluk çekiyorum O yüzden banlanma veya oyunun hikayesini anlamadan oynama seçeneğini bir teraziye koyduğum zaman banlanma riskini gönze almak daha ağır basıyor Eğer serverdan uyarı gelirse o zaman offline oynarım bende.




  • serkanapaydin kullanıcısına yanıt
    Gel gör ki okuma oranımız pek iç açıcı değil, bunu alışkanlık edinemeyen ciddi bir kesim var. Bilinçli kullanıcılar belki yadırgamışlardır en az 3 yere aynı şeyleri yazdık bilgilendirdik, yine de bakıyorsun hâlâ soru geliyor. Sonra bizi sorumlu tutmaya kalkanlar olacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Biz illegal oyuna dönük bir işlem yapmadık, yamayı koruyor muyduk ki kırılsın? Oyunu bir şekilde çalıştırdıysan tebrik ederim, bizi büyük bir dertten kurtardın.

    Dostum yama için elinize sağlık. Fakat illegal oyuna dönük bir işlem yapmadık demeniz doğru değil. Korsan oyunlarda çalışmaması için özel olarak hazırlanmış. Korsan oyunlarda basit yolla yamanın nasıl çalıştığını anlattıktan sonra launcher'i ertesi gün güncelleyerek bu yolu kapatmanız da bunu göstergesidir. İlk Launcher'da yamayı oyunun orjinal.exe olarak gördüğünde launcher açıkken türkçe yamayı indirip .exe içerisine modluyordu. Fakat yenil Launcher'da bu yapılmıyor. Ben ilk çıkarttığınız Launcherdaki yamayı modlattığım için BinderTool ile kendi oyunumdaki türkçe yamayı çıkartmaya çalışabilirim, fakat bu şekilde emeğinize saygısızlık etmek, doğrusu uğraşmakta istemiyorum. Ben ilk açığı bulup korsan oyunda Türkçe oynuyorum zaten. Siz istemeniz durumunda korsan oyunlarda da çalışmasını hemen sağlayabilirsiniz fakat özellikle istemiyorsunuz :)




  • İlovePirate kullanıcısına yanıt
    Bir kere şunu net söyleyeyim: elimdeki dosyaları düzenledim ve yamayı onunla hazırladım, diğer başka sürümlere el sürmedim, yani engelleme değil düzenlememe söz konusu. Ne demiştim "BUNU YAPAN BEN OLMAYACAĞIM."

    Şimdi bulduğunuz açık sadece Launcher'i çalışır hale getiriyor, ama arayüzün doğrudan oyunla bir ilgisi yok, oyna butonu en fazla steam mağazasını açar oyunu oynatmaz, biz o açığı kapattık doğrudur boşuna uğraşıp vaktinizi harcamayın diye. Bizim yaptığımız şey illegal oyunu engellemek değil, bu dosyalar illegal oyunla uyumlu değil mesajını vermek.

    Elinde korsan oyunla zaten oynayabiliyorum dediğin dosyaları paylaşabilirsin, benim açımdan sakıncası yok. Dediğim gibi bizi bir yükten kurtarmış olursun. Ama öyle bir şey de yok elinde boşuna beni yeme. Kaldı ki eski launcher ilk mesajda duruyor kaldırmadım, isteyen onu kullanıp bahsettiğiniz yöntemi deneyebilir ve ne demek istediğimi anlar. Beni yalancı çıkarmaya çalışmak hiç sevmediğim yaklaşım, lütfen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Ocak 2018; 16:17:16 >




  • tamamen yamayı yapanların tercihine kalmış bir durum.

    parayla satar , korsana çıkarır veya sadece orijinal için yapar.

    bence gereksiz tartışmalara gerek yok saygı duymak lazım.

    bu arada bende bu oyun yok almayıda düşünmüyorum. :)
  • Oyunu almak gibi bir düşüncem yoktu. Yamayı gördüm, oyun indirime girince aldım, yamayı kurdum, zevkle oynuyorum.

    Emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok güzel olmuş.
  • Yamada açık cıkınca gidip korsanlarda çalışmaması için güncellemek nedir ? bide benim için sorun değil diyodu:)üsttede beni yalancı cıkarma felan demiş yalancısın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 3 Ocak 2018; 19:18:56 >
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi bir özellik eklemek için yapamayız yani, o kadar dar görüşlüsün. Bir de yalancı diyor, hadsiz... Asıl yalancı bu oyunu oynayacak ekipmanı alacak parayı bulup oyunu alacak param yok diyenlerdir. İlk mesajdaki dosyayı tepe tepe kullanın madem işinize yarıyor, engelleyen onu da engeller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Ocak 2018; 19:37:11 >
  • Oyun 44 lira arkadaş,bu oyunu açacak bilgisayarı olan insan şu güzelim oyuna 44 TL veremez mi gerçekten ya?Diyecek söz bulamıyor insan.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Açlık insana neler yaptırır bilirim de bu şey karın doyuruyormuş onu da öğrenmiş olduk. Bildirim beklediğimiz yeri de zengin fakir savaşına çevirmişler. Allah akıl fikir versin.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Aslında en azından birilerinin anlayabileceği bir açık verip de bu kadar milletin boş laflarına maruz kalmasaydınız sizin için daha kolay olurdu
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    usta canını boşuna sıkıyorsun Allah senden razı olsun ne para ne bağış peşindesin sana eleştiri yapılması kabul edilemez bişey ama sen bu community i en iyi tanıyanlardansın niye böyle yapiyorsun cevap vermek zorunda hissediyorsun kendini anlamadım ağzı olan konusuyor heralde kabullenmesi zor geliyor umarım bir avuç insanın haksız eleştirisi bu kdr güzel olumlu donuşleri perdelemez senide üzmez
  • ozgrk35k O kullanıcısına yanıt
    Yalancı diyene de göz mü yumalım dostum? Çirkin bir tutumun içerisindeler, olur her insan bir değil ama bu çirkinliklerine arka çıkıp bununla sana saldırıyorlar, biz de tepkisiz kalıyor onları içimizde barındırıyoruz. Ağzı olan konuşur bağlayamazsın, fikirdir eğri doğru dinlersin, susmak ve sabır çoğu zaman seni büyütür ama saldırı ve hakarete de bir tepki koymak gerek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Güncellemeyi bir özellik eklemek için yapamayız yani, o kadar dar görüşlüsün. Bir de yalancı diyor, hadsiz... Asıl yalancı bu oyunu oynayacak ekipmanı alacak parayı bulup oyunu alacak param yok diyenlerdir. İlk mesajdaki dosyayı tepe tepe kullanın madem işinize yarıyor, engelleyen onu da engeller.

    Ben oyunun deluxe sürümüne sahibim istersen steamden gösterebilirim,sadece şu konudaki tutumun komiğime gitti yok korsana karşıymış desteklemiyormuş,sorsan kullandığı işletim sistemi bile orjinal değildir bu kadar konuşup korsancı morsancı diye millete lakap takmadan önce kendine bak,sen hayatın boyunca filmleri,dizileri,şarkıları orjinal ediniyosan tüm oyunları orjinal almışsan eyvallah,başımın üstünde yerin var o zaman lakap takabilirsin millete,ama değilsen bu hakkı kendinde nasıl görüyorsun açıklarmısın ? Daha her önüne geleni tersleyip ego kasmana girmiyorum bile çok güzel bir iş yapıyorsun eyvallahda bu tripler nedir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu korsan oyun diye ağlayanların herhalde her şeyleri orijinal.Fakirler ölsün porsche selamlar diyenden farkınız yok zavallıcıklar :D :D
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    Korsan kullanıyorum, hele ki oyunlara gayri resmi yama yapıyorsan nereye kadar kaçacaksın? Kullandığım bir sürü yazılım var, hepsine lisans almak ne mümkün? Çamurun içinde yüzeceksin oradan süt gibi ak çıkacaksın. Aylarca emek veriyorsun yetmiyor, alem Türkçe oynasın yüzleri gülsün diye cebindekini de sokağa dökeceksin değil mi? Aslında bir zahmet onları da siz satın alsanız vicdanımı rahatlatırdınız, birileri verdikleri paranın karşılığını biraz alsın diye başkasının tezgahına çöreklenip biz günahkar oluyoruz neticede.

    10 kere söyledim bir daha söylüyorum, benim kimsenin ahlakıyla tercihiyle bir sorunum yok, elimden bu çıktı gerisini umursamıyorum siz bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Ayrıca ben hiç korsan kullanmıyorum diye tuzum kuru laflar sarf etmedim, bunu da açık dille zaten yazdım, okumayı mı unuttun? Korsana sahip çıkmıyorum, tasvip etmiyorum, eh akıl mantık var hırsızlığı niye savunayım ki? Ama bak ego yapıyorum, valla iyi de yapıyorum, yapana değil yaptırana bakın. Yaptığıyla övünen dışarıya dev aynasıyla bakan biri değilim çok şükür, diyen de nankördür. Ama haddini bilmeyene hak etmeden isteyene egoluyum. Sayenizde... Ha övüneceğin bir şey olursa sen yap ama çekinme, yakışır...




  • Yamayı kurmaya çalışırken avgden şu uyarıyı aldım:DS3 türkçe yama exe öğesini karantinaya taşıdık çünkü ..... bişeler bulaşmıştı yazıyodu diye uyarı verdi ve iptal etti sorun ne olabilir acaba ?
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Tamamdır korsancı kardeşim,başarılarının devamını dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.