Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
44
Favori
126.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke Playstation'a gelsede 8.bitirşimi Türkçe olarak yapsam
  • dark souls 2'nin sonuna geldim bitirip hemen 3.oyuna dalmak istiyorum.yamayı denemek için girdim baktım her şey sağlıklı tas tamam duruyor ellerinize sağlık çok teşekkür ederiz.
  • Ben bunu yaklaşık 10-15 kere oyunu bitirdikten sonra gördüm. Hikayede her itemi okuyup çevirip birleştirmekte sıkıntı yaşıyordum tekrar başlıyorum şimdi, teşekkürler yama için, çok büyük iş.
  • Buradan yamada emeği geçen herkese, çevirmene, test edene, hazırlayana sonsuz teşekkürler...
  • Tebrik ederim. Harika insanlarsınız elinize emeğinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    korsancı kitle neden seni böyle rahatsız ediyor ? Basit olarak telefonun da müzik dinliyorsun korsan değil internetten film izliyorsun korsan değil youtube'de resmi yayıncıların haricindeki paylaşım yapanların videosunu izleyip kazandıyorsun korsan değil ama oyunu parayla almayan kişiler korsancı mı oluyor? yamayı korsana uygun yapmıyor olabilirsin kimse de neden yapmıyorsun diyemez ama "korsancılar" da dememen gerekiyor.
  • shanks1987 S kullanıcısına yanıt
    Başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmez, sadece benim ne yaptığım ilgilendirir. Her korsan kullanan da muhattabım değil ama oyunları korsan kullananlarla bir sıkıntım var doğrudur. Çünkü bugün bu çevirileri yapması gerekenler değil biz yapıyorsak ve karşılığında da 3 para etmeyen muameleye maruz kalıyorsak bunların sorumlusu sizsiniz, tabii işini yetiştiği ahlakın gereğiyle yapmayıp insanları sömürmeye kalkanlar kadar kabahatiniz yok, baş sorumlusu onlar. Çeviri işini de yüzünüzü güldürmek için yapmıyoruz hani, dilimize sahip çıkılmadığı için üzerimize vazife görüyoruz. Zaten kendimizi paralasak da yaranamayız kültür ve düşünce kıtı kitleye. Duruş gösteren, vefa bilen, emek veren azınlık üzerine alınmasın, herkese değil sitemim.

    Ahlak polisi kesilmeyin başımıza, biraz omurganız olsun ve dik durun. Evet korsan kullanıyorumdur, yediğime haram da karışıyordur ama yaptığımı savunmuyorum en azından. Bu konuyu o kadar dert etmeyin dosyayı şifrelemiş değiliz, DRM falan da kullanmadık, sadece yasal dosyaları düzenledik. Bir akıllı çıkar yarın bunun da korsanını çıkarır, fakat o kişi ben olmayacağım açık ve net, ısrar etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Ocak 2018; 13:44:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shanks1987

    korsancı kitle neden seni böyle rahatsız ediyor ? Basit olarak telefonun da müzik dinliyorsun korsan değil internetten film izliyorsun korsan değil youtube'de resmi yayıncıların haricindeki paylaşım yapanların videosunu izleyip kazandıyorsun korsan değil ama oyunu parayla almayan kişiler korsancı mı oluyor? yamayı korsana uygun yapmıyor olabilirsin kimse de neden yapmıyorsun diyemez ama "korsancılar" da dememen gerekiyor.

    Korsan iyi bir şey değil. Bunu sanki iyi bir şeymiş gibi normalleştirmeye kalkmayın. Kötü, kötüdür... Korsan ile övünülemez, kötü ile övünülmez, normalleştirilemez...
  • @KarapathiaN elinize sağlık. Malesef ülkemizde çalmak, hırsızlık, hak yemek çok normal davranışlar. Emeği takdir etme ve teşekkür etme ise kültürümüz yok.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Tabiki korsanın ahlaki bir yönü yok savunmuyorum korsancılığı desteklemiyorum sadece "korsancılar" derken dünü bugünü kullanmış olan herkesi dahil ediyor. O kullanır bu kullanmaz kişileri yadırgamak doğru olmaz. Yorum yapılması gerekiyorsa şayet o zaman da üsluba dikkat edilmeli. Ben bunu anlatmak istemiştim. Yama için aksi birşey söylemedim ellerinize emeğinize sağlık başkası alır evirir çevirir bu onun ayıbı olur.
  • shanks1987 S kullanıcısına yanıt
    Dikkat et ilk mesajımda ve hatta konu içinde böyle kelimeler kullanmaktan kaçındım, ne var ki böyle bir işe aracı olana da onu kullanana da korsancı diyelim bir zahmet, bunda alınacak bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Ocak 2018; 14:20:18 >
  • Ellerinize sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ederim. Emeğinizin karşılığı ödenmez ama umarım emeğinize karşılık maddi bir şeyler de kazanırsınız. Manevi olarak zaten kazandığınızı düşünüyorum.
  • Öncelikle elinize sağlık.

    Son verdiğiniz linkten indirdim. Kurulumda sıkıntı yok ama masaüstüne gelen ''Dark Souls III Türkçe Yama Arayüzü'' kısayoluna çift tıklayınca virüs uyarısı veriyor. İşlemi durdurup dosyaları siliyor.
  • istemsizturuncgil kullanıcısına yanıt
    Ban yediğimiz taktirde oyunu hiçbir şekilde oynayamıyor muyuz yoksa offline olarak oynamaya devam edebiliyor muyuz? Bir de steam profilinde gözüküyor mu olası bir ban durumunda?
  • @2PÁC
    İlginçtir dün sunucuya sağlıklı bir şekilde yükledim, diskteki dosyaları tarattım bir sıkıntı yoktu. Ayrıca sunucudaki dosyayı taratıyorum temiz raporu veriyor. Ancak bugün yine diskimdeki dosya silindi, sunucudan çektiğim dosyada siliniyor. Ya güvenlik veritabanından fake bir yönlendirme var ya da benim sistem gidik. Sunucudaki dosya hala temiz gözüküyor yine de. Anlamadım işin aslını astarını, ayıklamaya uğraşıyorum.

    Linki yeniden güncelledim, tekrar indirmeyi deneyin bakalım. Yine olmazsa arşivleri başka bir bilgisayarda derlemeyi deneyeceğim.

    @dysquest

    İlk mesajdaki "uyarı" metnini okur musun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Ocak 2018; 15:54:35 >
  • Bu konu sahibinin korsan kullanım vs hakkındaki içi boş lafları oldukça itici. Arkadaşım sen internetten hiç mi film vs izlemedin hepsi için sinemayamı gittin? youtube da resmi olmayan fan sayfalarındaki müzikleri dinlerken atlantic records tan iban numarasımı istiyorsun? Haydi bakalım gittiğin bütün filmlerin hepsinin bana fişlerini göster? Bu forum üyelerine karşı atar gider nedir neyin tavrı bu? ayrıca yama yaptıysan yaptın anladık efendi gibi yazılar yazmayı öğren bakalım önce...

    Yazılara bakıyorumda yok efendim 2. oyuna yama yok vs yapma kardeşim yama falan sen yapma zaten..bu tavırdaki birinin yapacağı yamadan hayırmı gelir oyunculara?

    Kardeşim benden küçüksün ama yaklaşık aynı devirdeniz sen 90 larda disket-kaset çekme devrinde oyun oynamıyormuydun? amigan yokmuydu? ps1 ps2 için gold disk almadınmı? haa oyunculuğa yeni başlamışsındır onu bilemem bunları yapmadıysan..şu hayatta korsana ucundan başından karışmamış tek bir kul yok bu dünyada gidip korsan kötü övünülemez gibi laf salatalarıyla iyice komik duruma düşüyorsun.

    Önce bir gidin from software (veya dağıtımcı namco dan) hesap sorun bakalım neden oyuna orjinal Türkçe altyazı koymamış? neden olacak millet her halükarda alıyorda ondan nasıl olsa oyun satılıyor kim uğraşacak? sen benim ülkemi dilimi yok sayacaksın ondan sonra birde ben para vereceğim senin oyununa oldu başka? Ama işte kanun yok ki kanun, bak getir kanunu nasıl yapıyorlar altyazıyı..

    Şu oyun satılmıyor ondan altyazı gelmiyor cahilce muhabbetinede bir son verin artık. Ben müşteriyim arkadaş müşterinin satıcının ayağına gittiği nerede görülmüş? sen oyununa altyazını koyacaksın ben ondan sonra düşünürüm alırım almam orası benim keyfime kalmış...

    Türkçe altyazı olmayan her oyun korsanı hak eder bu bu kadar kesindir. Witcher 2 yi Witcher 3'ü hem ps4 hem pc ye orjinal aldım neden çünkü sonradan da olsa Türkçe altyazı getirdiler diye aldım işte olay budur...

    Bu yamayıda 1.12 versiyon korsan oyuna kuracağım haydi engelleyin kolaysa diyor ve bu konuyada bir daha yazmayı düşünmüyorum boşuna boş beleş alıntı yapılmasın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 1 Ocak 2018; 23:1:24 >
  • O zaman sen yap bu işleri kurtar milleti madem hayrımız yok, armut piş ağzına düş ya kuru sıkı salla, aç mafya.

    Zaman zaman ihtiyaç oluyor talepte bulunuyoruz, bir şeyin devamını gelmesini istiyorsanız onu desteklersiniz icabet edersiniz, desteklenmeyen bir şeyin ısrar edilmesinde lüzum yoktur, ama sürece hiçbir katkı sağlamayanların Nioh çıktı sen onu da çevirmelisin, şimdi bu geldi öbürü kısır kalmasın, 2 satır geri bildirim yapmayan iki resim atmayanların istekleri bitmiyor, bir de bunu alacaklı gibi isteyenler de var. Benim mizacım böyle hak edilmeyen bir şeyin talep edilmesini tasvip etmiyorum. Bunun da hak edilmediğini düşünüyorum, haliyle yama da yok derim elbette, tabii kitabın ortasından dalarsan neye neden tepki koyduğumuzu anlamazsın. Ortada hakaret yok üstü kapalı bir tepki var, ayrıca sözlerimin muhasebesi sana düşmez, forumun avukatı olduğunu duymadım...

    Beni insanların etik anlayışı ilgilendirmez isteyen istediğini kullanır, alamıyorum o yüzden çalıyorum fikrini hak görenlerin şerefine kalmış bana ne... Kendi kendine dertlenmişsin, ben hiç korsan kullanmadım kullanmıyorum diye bir şey iddia etmedim, anti-korsan korsan tellallığı yapmıyorum, kimseye bu yüzden savaş da açmıyorum, sadece desteklemediğimi söylüyorum, yaptığım çalışmayı da şahsım adına uyumlu hale getirmedim, mecbur da değilim hepsi bu. Ayrıca korsanı ben engellemedim kendiliğinden uyumsuz ha yapan yapar o ben olmayacağım. Fakat bu tüketimin dolaylı olarak bize olan etkisine de değinmek durumundayım ki bizden hayır gelmezmiş ya, pul kadar hayrın olsa bunu benden daha iyi bilirdin...

    Son olarak 80'lerde 90'larda biz onlarla oynarken yaptığımızı irdeleyecek akla sahip miydik? Sen koskoca adamsın hâlâ eğriyi doğruyu ayıramıyorsun, bir de bana komik diyorsun. Konma akılla bu kadar olur tabii, onu da fazla düşünüp zorlama. Konuya katkın yoksa da hiç değilse izmarit olma, güle güle, en kötüsü çocuklara kötü örnek oluyorsun...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Tekrar denedim yine aynı şekilde virüs uyarısı verdi ve sildi. Sistem de Kaspersky ile Zemana Antimalware mevcut. Uyarıyı zemana veriyor.
  • Farklı bir bilgisayardan tekrar düzenledim dosyayı. Şaka gibi yaa... Tekrar dener misiniz?

    Kurulum sırasında açılan penceredeki metinleri kopyaladıktan sonra winrar virüs uyarısı veriyor. Dosyalarda hiçbir şey yok. Sunucuya yüklüyorum diske senkronluyorum. Disktekine uyarı vermiyor sunucudaki dosyayı indirdiğinde virüs diyor, halbuki ikisi de aynı dosyalar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.