Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.539
Cevap
34
Favori
50.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lvrantum16 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende seriye 3. oyundan başlamıştım, beğenince dark souls bir ve ikiyi aldım. Hiç bir problem olmaz. Tercih meselesi sonuçta. Hikayeyi daha iyi anlayayım dersen önce birinci oyunu sonra üçü oynayabilirsin. DARK SOULS 3-THE FIRE FADES EDITION için 200 TL çok uçuk bir rakam. Steam kış indirimleri başlayacak bir iki hafta sonra, o zaman büyük ihtimalle indirime girer oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvrantum16

    merhaba daha önce hiç bir oyununu oynamadım direk ds 3 ile başlasam bir problem olurmu ? DARK SOULS 3-THE FIRE FADES EDITION 200 tl olarak kutulu satılıyor fiyatı iyimidir sizce

    hikaye olarak 2'nin pek bir katkısı yok zaten direk 3'ten başlayıp 1'i oynayabilirsin seriye daha rahat alışırsın.
  • lvrantum16 L kullanıcısına yanıt
    Bence sırasıyla oynanmalı en azından üçüncü oyundan önce birinci oynanmalı. Birinci oyunu oynamadan üçüncü oynanırsa alınacak zevk düşer bence. Ha bunu hikaye, karakterler, oyunun evreni için diyorum bunları umursamıyorsan istediğinden başlayabilirsin elbette yine de zevk alırsın.

    Üçüncü oyun neredeyse birinci oyunun nostaljisini yaşatmak için çıkarılmış gibi. Oyunun her yerinde birinci oyundaki olaylara, karakterlere göndermeler dolu. Misal, birinci oyunu oynamış bir kişinin oyunun final bossunda hissedecekleri birinci oyunu oynamamış kişiye göre daha duygu dolu olacaktır. Birinci oyunu oynamamışlar son bossta öyle bakarken oynamışlar çığlık atıyordu. Son çıkan dlcde öyle mesela birinci oyunla bayağı bağlantılı. Oyunun anlatmak istediği temanın üzerine yoğunlaşmışlar.

    İlk oyun oynandıktan sonra üstüne hikaye yazılarıyla güzel bir cila çekilmeli. Kim kimmiş, biz bu bossları niye kesiyoruz oyunun evrenini tanıdıktan sonra sonra üçüncü oyuna geçilmeli. Yabancı kaynakların yanı sıra güzel Türkçe kaynaklar da var hikaye ile ilgili. Böyle yaparsan üçüncü oyundan alacağın zevki 10 kat arttırırsın.

    Bir de ayın 15'ine kadar beklemekte fayda var. Bandai Namco Event var Dark Souls remaster söylentileri vardı bakalım doğru mu çıkacak. Doğru çıkarsa remaster beklemek isteyebilirsiniz.

    Son karar sizin tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 16 Şubat 2018; 16:47:9 >




  • 3. oyundan bu oyuna başlanmaz o zaman hiç oynamayın daha iyi. Düzgünce 1-2-3 şeklinde oynamalısınız hatta imkan varsa önce ps3 alıp demon souls u ilk olarak bitirmelisiniz ama yoksa 1-2-3 sıralaması zorunlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 11 Aralık 2017; 20:23:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    3. oyundan bu oyuna başlanmaz o zaman hiç oynamayın daha iyi. Düzgünce 1-2-3 şeklinde oynamalısınız hatta imkan varsa önce ps3 alıp demon souls u ilk olarak bitirmelisiniz ama yoksa 1-2-3 sıralaması zorunlu.

    2'yi sıralamaya koymaktaki amaç nedir oyun sequel bile değil?
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    3. oyun içinde bir çok 2. oyuna gönderme bulunmakta. ama zaten bu tarz şeyler için değilde bi ucundan bakayım diye oynayacak adam sadece 3. oyunu oynayabilir.
  • Arkadaşlar Vordt of the Boreal Valley bosuna gitmeden önce arkada bir taht da bir kadın oturuyor sizce oraya gideyim mi? Herkes ölüm notu filan bırakmış baya ölen eden olmuş. Youtube de giden de görmedim olay nedir orada?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adminastör

    Arkadaşlar Vordt of the Boreal Valley bosuna gitmeden önce arkada bir taht da bir kadın oturuyor sizce oraya gideyim mi? Herkes ölüm notu filan bırakmış baya ölen eden olmuş. Youtube de giden de görmedim olay nedir orada?

    Direk Boreal Valley'den devam et zaten sonra hikaye öyle gidiyor. Sonra geri döneceksin kadının olduğu yere hikaye olarak zaten. Şu an kadının pek bir önemi yok. Kadın dediğin sanırım Emma.

    http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Emma




  • adminastör kullanıcısına yanıt
    vord u kestikten sonra o kadın ile konuşup banner almalısın. o banner ı, vordu kestikten sonra açılan ucuruma dikeceksin yeni zone a geçiş yapmak için
  • Benim bir sorum olucak oyunda boss girmeden bir kaç summon çağırıyorum ben sisli kapıdan girmeme ramen summon ettiğim adam kapıdan giremiyor acaba bu bir bug mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackTim

    Benim bir sorum olucak oyunda boss girmeden bir kaç summon çağırıyorum ben sisli kapıdan girmeme ramen summon ettiğim adam kapıdan giremiyor acaba bu bir bug mı?

    Giremiyor mu girmiyor mu?
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Ben manyak biri olarak önce banner aldım sonra neneyi şişledim,ardından Danceri ordan vordu biçtim , tabi bunları new game +3 yaptım sizin dediğiniz sıraya göre yanlış olmuş gidiyim nineden özür diliyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackTim

    Benim bir sorum olucak oyunda boss girmeden bir kaç summon çağırıyorum ben sisli kapıdan girmeme ramen summon ettiğim adam kapıdan giremiyor acaba bu bir bug mı?

    npc değilde gerçek oyuncu çağırıyorsan girmeyip oyunu baltalayanlar çok vardı bende yapıyordum eğlencelidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 28 Aralık 2017; 11:23:36 >
  • Oyun ucuz diye millet alıyor ama gerçek bir souls oyunu değil bildiğin bloodborne sosuna bolca bandırılmış bir dark souls. yani hızlı, dinamik ve kolay. gerçek dark souls isteyen şuan 29 lira olan dark souls 2 alsın kat ve kat daha güzel oyundur 3 ten. 1. oyunu sıralamaya almıyorum oynanış ve online da eşleşme sorunları var.
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Yüksek ping olduğu zaman giremiyorlar sanırım. Birkaç kez benim de başıma gelmişti. Dancera 2-3 farklı kişi summonladım ama giremediler içeriye. Tam bug diye bırakacaktım ki çağırdığıklarımdan birisi girebildi. Farklı kişileri denemen gerek büyük ihtimalle.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Napoleon :) bende öyle düşünüuyorum sonraki denemelerimde sıkıntı olmadı.
  • Dostlar ben bu oyunda üstümde 6000 soul varken felan yüksek biryerden düşüp öldüm,geri gittiğimde bulamadım o taraflarda,o sırada bidaha oldum tekrar geri gittiğimde öldüğüm yerdeki soulları aldım 0 verdi,şimdi benim 6000 soul boşamı gitti ?
  • Evet boşa gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    böle oyunun.. balkon gibi bi yerden düşmüştüm en azından ordan çıksa geri alırdım nereye attı soulları kim bilir,ilk bossu yeni geçmiştim,0dan başlıcam bidaha açıp,uğraş dur şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kuralı böyle. Ds1 2 3 demons souls bloodborne hep aynı mantık 2 defa üst üste ölürsen soul gider. Bloodborne da daha kötü öldüğün noktada soul olmuyor mesela 10 kişi ile mücadele ederken öldün diyelim tekrar oraya soul almaya gittiğinde yerinde olmuyor aynı 10 kişilik kalabalığın içinde bir tanesinin gözü mor gibi oluyor ışığı oluyor onu öldürmen lazım 10 kişiyi arasında ölmeden onu öldürürsen soul geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.