Şimdi Ara

Dark R9722 ve Bazı Diğer Ucuz Tabletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    2-3 gündür ucuz tabletlere bakıyorum. Özelliklerinden çok anlamam, yorumları okuyorum. Tek koşulum minimum 9 inç olması. İstisnasız baktığım her tablete laf söylenmiş durumda. Bu nedenle bu ucuz tabletlere "dört çekirdekli", "x'i var." falan diye yüksek (500 lira civarı) ücretler vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. "400'ü veren 500'ü de verir..." diye gidilirse bu işin sonu yok. Fazla riske girilmemeli.
    Her tablete baktım ve ne yazık ki memnun olduğum Artes D712 tabletimin büyük boyutlusunun pahalı olduğunu ve sorunlu olduğunu gördüm.

    Dark R9722 tabletin de wifi problemi (ucuzlardan bu probleme sahip olmayan tablet yok sanırım) olduğunu gördüm. Servisinin de kötü olduğu söyleniyor. Fakat 350 lira civarına kötünün iyisi gibi gördüm. Navitech, Inca gibi markalardan daha az sorunlu. Sanırım bu ürünün siparişini vereceğim. Fakat son olarak 10 inç civarı tabletlerde "hayır bak bu daha az sorunlu ve ucuz." diyecek olan varsa önerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.







  • Ben de R9724 modelini aldım 300 lira civarındaydı 2-3 ay önce indirimler falan filan o kadara geldi. Gayet memnunum. Wi-fi biraz sorun olabiliyor. Ekran dokunmatiği iyi. Zaten çok fazla bişey beklemiyordum. Benim işimi görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.