Şimdi Ara

Dark Passage'ın Emeğe Saygısızlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadouspan

    Birde açıklama yapmışlar:https://www.facebook.com/dpgaming/posts/10152195126232077

    Dansöz gibi kıvırıyolar
  • Hayır millette saçma saçma saldırıyor sanki paylaşan oyuncular menejer. Adam umarım hiç bi profesyonel sahnede görmeyiz sizi diyor ırkçılık yapıyolar bildiğin
  • Ben seyı anlamadım 30 sanıyelık dandık bı vıdeo ızınsız boyle vıdeoları paylasan bınlerce sayfa var neden bu bukadar abartıldı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamayı görene kadar abartmışlar diyordum ama o açıklamadan sonra daha da abartılması gerekir. Bir harf eksik yazmışmışta bize sorsa daha iyi kıvırırdık

    https://eksisozluk.com/entry/44830448 bir arkadaş yazışmasını kopyalamış. Uzun diye kopyalamadım. Sonra telif hakkı falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 9 Ağustos 2014; 18:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahrazlar gelip Dpyi devirsinler artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay büyük,DP ayıp yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataycokman

    Ahrazlar gelip Dpyi devirsinler artik

    tt ahrazdan daha güçlü.
  • Ayıptır be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek hırsızlarından çok onlara prim yaptıranlarda kabahat bence. Bilinçli bir LoL topluluğuna sahip değiliz, bu tür şeyleri 1. elden incelemek yerine çalanlara yarar sağlıyorlar. Çoğu kişi lolwiki diye bir sitenin varlığından bile haberdar değil ki community sitelerinden haberleri olsun...

    Surrender@20'nin haberlerini çalıp bir de üstüne kötü çeviri yapıp insanları yanlış bilgilendiren Türkçe siteye karşı çıkan benle birlikte sadece 1-2 arkadaş vardı forumda. Bugün kaynak site emek hırsızlarına karşı bu tarz bir açıklamada bulunsa o zaman vay emek hırsızları bilmem ne dersiniz, önceden bu durumu konuşan yoktu fakat. Anlamak güç valla sizi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Certhas

    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2cz6f2/im_getting_my_content_stolent_by_a_professional/

    Yukarıdaki linkten okuyabilirsiniz.

    Kısaca özetlemem gerekirse bu kişi kendi youtube sayfası için videolar hazırlayan birisi ve burada tık başına para kazanıyor. DP ise facebook sayfasında bu kişinin videosunu paylaşıyor ancak youtube linki üzerinden değil, videoyu kendi bilgisayarlarına yükledikten sonra kendi kanallarına yükleyerek paylaşıyorlar. Yani videonun asıl sahibi bu sebepten dolayı hiçbir şekilde kendi videosu üstünden para kazanamıyor.

    Daha sonra DP'nin facebook sayfasına mesaj atarak orijinal video üzerinden paylaşım yapmalarını rica ediyor, ya da orada alınan tık başına bir ücret talep ediyor. Bunun üzerine DP adamı bir daha mesaj atmasın diye blokluyor.

    Şimdi şunu hayal edin gün içerisinde emek veriyorsunuz ve videolar hazırlıyorsunuz hem izlensin, hem de emeğin karşılığında para kazanılsın diye. Birisi bunu izinsiz şekilde alıp kendi sayfasında yayınlıyor, üstüne üstlük mesaj atmanıza rağmen sizi takmıyor ve engelliyor. Bunu yapan da profesyonel bir lol takımı, hem de türkiye'de birincilik kazanmış ve bunun üzerinden büyük paralar bile elde etmiş.

    Zor birşey değil telif hakkını almak. Bu tarz durumlarda sosyal medya üzerinden hak sahibi olabilmek için başlatılan bir çalışma vardı. DP takımının yaptığı elbette ki ayıp ancak videoyu yayınlayan arkadaşın gerekli önlemleri almamış olması büyük bir dikkatsizlik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raiden.

    quote:

    Orijinalden alıntı: NCL

    Adam tabiki kendi kanalına yükleyecek, link koyması yeter. Bıktı bu DP konuları, adam bronze 5 gelmiş DP den nefret ediyorum diyor. Git kardeşim takım kur rakip ol. O beğenmediğin DP euwest'te ranked olarak takımca 5-4 arası gidip geliyor sende kur sende gir.

    En sevmediğim insan tipi. Bir kişiyi , şeyi eleştirmek için daha iyisini mi yapmamız gerekiyor ? Ee şimdi sen Başbakanı veya Cumhurbaşkanı'nı eleştirmiyorsundur değil mi ? Sonuçta olamazsın ikisinde veya bir mimar çok iğrenç ev çizdi diyelim sen onu da eleştiremezsin sonuçta daha iyisini yapamazsın. Messi veya Ronaldo'yu da kimse eleştiremez. Hadi lan oradan.

    Duygularıma tercüman olmuşsun ne gereksiz insan bunlar ya kesin oxiyi izleyen bir beyindir buda




  • İyi oyuncu olmakla ahlaklı insan olmak arasında fark var işte.Millette onlar en iyi takım diye adamlara prim yaptırıyolar.
  • PC'ye geçince bakarım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCL kullanıcısına yanıt
    Adamların kişiliğinden söz ediliyor burda oyunundan değil? Milletin kıçını örtücem diye kendi kişiliğinden ödün veriyosun
  • Telif hakkı diye bir şey var bilmeyenlere duyuru.Youtube ve FB bu işe çok önem veriyor kişi şikayet etse silinri ve ceza verilir sayfaya abartmışlar.Bu arada LOL berbat bir oyun.
  • Dün "1 harf ile nasıl youtube kanalından Kore sitesine yönlendiriyor ?" diye yorum atmıştım.Sanıırm sayfadan engellediler ne yorum atabiliyorum ne atılan yorumları beğenebiliyorum.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    PR'den müthiş derecede anlayan çok başarılı sosyal medya uzmanları o posta olumsuz yorum yapan herkesi engelledi sanırım. Ben de engellenmişim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tihilu

    Dün "1 harf ile nasıl youtube kanalından Kore sitesine yönlendiriyor ?" diye yorum atmıştım.Sanıırm sayfadan engellediler ne yorum atabiliyorum ne atılan yorumları beğenebiliyorum.

    Daha 1.5-2 ay önce kaybettikleri avrupa maçı sonrası "bidahaki sifiri dipi dipi go dipi go dipi" diyenlere birazcık eleştirmeyi öğrenin bu takım sizin yüzünüzden ilerleme kaydedemiyor dediğimde bende ban yemiştim sayfadan takma kafana :D
  • Yabancıların yaptığı ırkçılık sıkmaya başladı artık umarım dp iyi bi şekilde temsil eder bizi,takımın adı lekelendi resmen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.