Şimdi Ara

Dark Evo P60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
4
Favori
26.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alınabilecek bir cihaz ama ben almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha orjinali ekran çözünürlüğü hiçbir yerde rakamsal ifade edilmemiş

    hep QHD yazılmış ki wikipedia'ya göre bunun anlamı 2560*1440 çözünürlüğü var cihazın

    bana sorarsanız çözünürlüğü qHD yani 960*540

    http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_display_resolution

    http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_display_resolution#QHD_.282560x1440.29




  • Çözünürlüğü fian mesele değil SAR değeri ne kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery ile karşılaştırmak lazım, ekran boyutu dışında ne farklar var bakmalı. Bir DH incelemesi iyi olurdu.

    Sonuçta potansiyel olarak GMD ye rakip olabilir görünüyor.
  • kasa güzel görünüyor

  • Kullanan varsa cihaz nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz elime bugun gecti.
    hafta sonuna ıncelemeyı hazırlayıp 1 haftaya sunmayı planlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noyancelebi

    cihaz elime bugun gecti.
    hafta sonuna ıncelemeyı hazırlayıp 1 haftaya sunmayı planlıyorum.


    En onemlisi Batarya kullanimi konusma-Bekleme ye gore yada wifi bagli kullanim suresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henuz acmadim detayli bilgilendirme yapacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu üründen aldım gayet memnunum 650 tl geldi bonus kampanyası ile birlikte. Elimde gmd var onunla kıyaslarsak telefonda bence yazılım sıkıntısı dışında bir eksik yok hatta fazlası var. Tabi tercih meselesi. Ayrıca firmaya sorduğum her sorunun cevabını aldım. İlk elinize aldığınızda çok büyük ve kullanışsız olduğunu anlıyorsunuz fakat sonradan kararınız değişiyor hatta. 4.7" 5" telefonlar küçük geliyor. Telefonun bir karizması ağırlığı mevcut kesinlikle bazen çıkarmaya korkuyoruz çünkü bütün gözler size çevriliyor. Bana sorarsanız piyasada bu fiyata rakibi yok. GMD ile kıyaslarsak bariz yazılım sıkıntısı mevcut düzelebilir. Donanım olarak GMD den sadece eksiği çözünürlük belki 720p yapsalar daha başarılı olurdu. Benim çözünürlük sıkıntım yok ama olan varsa almasın diyebilirim. Artılarına gelirsek. Ekran 6" mükemmel kullanım rahatlığı sağlıyor benim gibi görme sorunu olanlar için. tabi iki elle çünkü tek elle kullanmak mümkün değil. :))), hediye edilen araç tutucu mükemmel, telefon kasası ve dizaynı mükemmel bir çok firmada bu kalite görmedim diyebilirim. Hediye edilen kapaklı kılıf ve ön pencere başarılı.. hareket algılayıcı var ve stabilize çalışıyor ilerde geliştirilebilir. Bildirim ışığı var fakat sadece şarj esnasında ve USB port takılıyken kırmızı loş bir ışık yanıyor, düzeltilebilir. Pil gücü yetersiz görünse bir kaç dolumdan sonra tam günü rahatlıkla çıkardığı gördüm. Hatta neredeyse bir ara 3-4 saat aralıksız kullanmama rağmen şaşırtıcı. Çift hat var ve aynı anda iki hatta aktif destekliyor, çok başarılı. Telefon saf android olarak geliyor firma sadece birkaç program oyun kurmuş ama onlarda silinebiliyor. Kendi hafızasında sorun yaşamadım. Açılış hızı gerçekten mükemmel karşısında duracak telefon bulamadım. Ses açma kapama, Güç tuşu çok şık ve kullanışlı takılma olmuyor. Telefonla birlikte 2 adet ekran koruyucu geliyor. hatta birisi yapıştırılmış size sadece üst korumayı çıkarmak düşüyor. Menü kullanım hızı gayet güzel, Oyun fazla oynamam ama en ağır oyunları denedim kasma donma takılma olmadı. sayısız uygulama yükledim kaldırdım sıkıntı çekmedim. Benim için ürün yeterli f/p olarak görüyorum benim nacizane fikrim tabiki büyük firmaların telefonlarıyla kıyaslamak mümkün değil. Muadili telefonlardan Artısı var eksiği yok. Sadece firmanın yazılım olarak arkasında durması gerekli. herkese faydalı olmuştur umarım.




  • Git o paraya General Mobile Discovery al daha önce hiç duymadım bu markayı.
  • Arkadaşlar bu makinenin fotoğraf çekimi nasıl, benim için önemli olan A4 sayfasının resmini çektiğimizde yazılar net okunuyor mu? Yani 3 cm yakından nasıl net resim çekebiliyor mu? mümkünse bir de resim eklerseniz sevinirim.
    Teşekkürler.
  • bir arkadaş incelemesini yaparsa videolu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafer4141

    bir arkadaş incelemesini yaparsa videolu

    http://forum.donanimhaber.com/m_86551448/tm.htm
    konusu var burdan inceleyebilirsiniz
  • herkez ayrı bişey sallamıs cihaz ile ilgili kardeşim alıp kullanmadan yorum yapmayın ya alın kullanın ondan sonra yorum yapın yok dark neymiş yok alınabilirde ben almam yok tasım var taragım yok yok yan yattı camura battı iki dakkada hemen kötüleyin bu yorumları yapanların cogu cihazı eline dahil almamıs kişilerdir o yönden yazılan olumsuz yorumlara aldanmayın bizzat alıp kullanan birisi olarak cok uzatmadan söylemek istiyorum cihazı suan 699 tl cihaz ve kutu içerigi cok zengin hiç bir şekilde ek masraf yapmıyorsun sadece hafıza kartı gerekli 16 gb falan oda her telefonda gerekiyor onun haricinde hiç bir şekilde masrafı yok cihazın ekranı cok cok iyi yok çözünürlük düşük kalmıs vs vs yalan dolan inanmayın 6 inc cihaza gercekten on numara ekran koymus adamlar hiç bir şekilde ne pixsel sayılıyor nede renk doygunlugunda bi sorun var çözünürlügüde cok net ve berrak malzeme kalitesi cok iyi bir samsung un cihazları kadar kaliteli cift sim kart girişli akıllı kapagı cok cok iyi 2 adet ekran sticker cıkıyor kutudan discovery de kullandım şimdi bunu kullanıyorum kesinlikle dark p60 diyorum oyunlarda daha akıcı daha stabil bi sistemi var real racing gmd de ara ara kasarken bunda yag gibi oynatıyor cihaz her halukarda gmd den kat ve kat üstündür arkadaslar kullanan birisi olarak net bir şekilde söylüyorum 2 cihazıda kullandım alıcak olanlar kesinlikle sacma yorumlara bakmasın fiyatı zaten uygun alınabilicek en iyi cihazlardan bir tanesi dark p60 hertürlü oyun program vs üstesinden fazlasıyla geliyor kamerasıda fazlasıyla iyi yani bu paraya fazlasını veriyor o konuda içiniz rahat olsun bi cihazı aldıgınız zaman yok kılıfı yok stıckeri düşünmeyin diye adamlar her türlü ekipmanı kısmadan koymuslar bu cihazı 699 dan sade şekildede satabilirlerdi ve satarlardı sadece akıllı kapak ve 2 stickeri dısarda almaya kalksanız 100 lira rahat verirsiniz cihaz size 600 liraya geliyor öylede böylede o yönden uzun lafın kısası kesinlikle cok cok iyi bir cihaz 6 inc arıyanlar için biçilmiş kaftan bastada dedigim gibi milletin sallama yorumlarına bakmayın almak isteyen gönül rahatlıgıyla alsın kullansın güncelleme konusunda calısmalar var dark ın - yanlarını gidericeklermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 12 Mart 2014; 1:16:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haktan24

    herkez ayrı bişey sallamıs cihaz ile ilgili kardeşim alıp kullanmadan yorum yapmayın ya alın kullanın ondan sonra yorum yapın yok dark neymiş yok alınabilirde ben almam yok tasım var taragım yok yok yan yattı camura battı iki dakkada hemen kötüleyin bu yorumları yapanların cogu cihazı eline dahil almamıs kişilerdir o yönden yazılan olumsuz yorumlara aldanmayın bizzat alıp kullanan birisi olarak cok uzatmadan söylemek istiyorum cihazı suan 699 tl cihaz ve kutu içerigi cok zengin hiç bir şekilde ek masraf yapmıyorsun sadece hafıza kartı gerekli 16 gb falan oda her telefonda gerekiyor onun haricinde hiç bir şekilde masrafı yok cihazın ekranı cok cok iyi yok çözünürlük düşük kalmıs vs vs yalan dolan inanmayın 6 inc cihaza gercekten on numara ekran koymus adamlar hiç bir şekilde ne pixsel sayılıyor nede renk doygunlugunda bi sorun var çözünürlügüde cok net ve berrak malzeme kalitesi cok iyi bir samsung un cihazları kadar kaliteli cift sim kart girişli akıllı kapagı cok cok iyi 2 adet ekran sticker cıkıyor kutudan discovery de kullandım şimdi bunu kullanıyorum kesinlikle dark p60 diyorum oyunlarda daha akıcı daha stabil bi sistemi var real racing gmd de ara ara kasarken bunda yag gibi oynatıyor cihaz her halukarda gmd den kat ve kat üstündür arkadaslar kullanan birisi olarak net bir şekilde söylüyorum 2 cihazıda kullandım alıcak olanlar kesinlikle sacma yorumlara bakmasın fiyatı zaten uygun alınabilicek en iyi cihazlardan bir tanesi dark p60 hertürlü oyun program vs üstesinden fazlasıyla geliyor kamerasıda fazlasıyla iyi yani bu paraya fazlasını veriyor o konuda içiniz rahat olsun bi cihazı aldıgınız zaman yok kılıfı yok stıckeri düşünmeyin diye adamlar her türlü ekipmanı kısmadan koymuslar bu cihazı 699 dan sade şekildede satabilirlerdi ve satarlardı sadece akıllı kapak ve 2 stickeri dısarda almaya kalksanız 100 lira rahat verirsiniz cihaz size 600 liraya geliyor öylede böylede o yönden uzun lafın kısası kesinlikle cok cok iyi bir cihaz 6 inc arıyanlar için biçilmiş kaftan bastada dedigim gibi milletin sallama yorumlarına bakmayın almak isteyen gönül rahatlıgıyla alsın kullansın güncelleme konusunda calısmalar var dark ın - yanlarını gidericeklermiş.

    gidip alasım geldi bi an :)
    bendede discovery var, bir şey olursa (inşallah olmaz) alıp deneriz




  • Bir kaç sitede incelemeleri izledikten sonra dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Çözünürlük rahatsızlık vermiyor. Pixel sayma gibi bir durum yok. Ekran parlaklığı iyi. Performans olarak daha önce kullandığım LG P760 'dan daha iyi bir cihaz. Ekran geçişlerinde ya da uygulamalarda takılma yaşamadım. Oyun oymaya fırsatım olmadı henüz. İnternet hızı gayet tatmin edici. Wi-Fi çekim gücü yüksek. Ancak uygulama yüklerken dahili bellek olarak ayrılan alanın 1 GB olduğunu fark ettim. Telefon hafızasına uygulama kurmama müsade etmedi. Rom'la ilgili bir sıkıntı olabilir sanıyorum. Akortek 'e sorunla ilgili bilgi verdim. Dönüş yapmalarını bekliyorum.
  • Bu cihaza ait rom ve rom yükleme araçları indirebileceğim bir link var mı arkadaşlar ? Akortek 'in sitesinde bulamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.