Şimdi Ara

Darius'un ultisi Katarina gibi nerf yer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 487 RP olmuş Darius almayı düşünüyorum ama ilerde ultisi 60 saniye falan olup kill yada assist yapınca 10 saniye düşer gibi bişey olur mu ? çok op deniyor çünkü ve 487 RP değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

ultisi zaten nerf yedi ilk çıktığı hali görseydin... Bence su an o kadar op değil normal düzeyde cok almak istiyorsan al.

Katarina gibi sıfırlanması kalkar mı kill alınca ondan korkuyorum ?
  • Kalksada yinede deli damage veriyor ama kalkıcağını sanmıyorum heronun tek olayı o.

Orijinalden alıntı: Sulh

almaktan korkuyorum sıfırlanması kalkarsa diye.riven solo nasıldır solo top'da

riven daha güzeldir bence darius çok hantal ve baya counterı var.Riven ın da counterı var tabi ama daha zevkli..
    13 yıl önce açıldı
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    13 yıl önce açıldı
    gragas mı ? nidalee mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ultisi zaten nerf yedi ilk çıktığı hali görseydin... Bence su an o kadar op değil normal düzeyde cok almak istiyorsan al.

Katarina gibi sıfırlanması kalkar mı kill alınca ondan korkuyorum ?

sanmıyorum kalkıcağını, ağustos sonundaki nerf yicek herolar arasında da yok. şu an diana ve ranger dışında op olan bi champ yok bence.(lux un ultisi de biraz op ) darius nerf yemeden önce op'di ama şu an normal bi hero alabilirsin yani daha 1 ay önce nerf yedi tekrar yiceğini hiç sanmıyorum. ulti sıfırlanması kalmaz bence çünkü dariusu darius yapan o ulti sıfırlanması zaten

• quote:

quote:

almaktan korkuyorum sıfırlanması kalkarsa diye.riven solo nasıldır solo top'da

riven daha güzeldir bence darius çok hantal ve baya counterı var.Riven ın da counterı var tabi ama daha zevkli..

Darius'tan korkuyorum nerf yer diye Riven'ı da çok istiyorum almak manasız olması ve hayvani damage vermesi cezbediyor beni ve ultisinin cooldown'ı da çok düşük defans skili feci.6300 biriktirip Riven alcam 1400 civarı var

Edit : Riven al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letarien -- 29 Ağustos 2012; 19:30:54 >

487 RP olmuş Darius almayı düşünüyorum ama ilerde ultisi 60 saniye falan olup kill yada assist yapınca 10 saniye düşer gibi bişey olur mu ? çok op deniyor çünkü ve 487 RP değer mi

Oyle bisey olursa rework'e girer. Rework'ten sonra oynayaniyorum cok kotu beceremiyorum dersen geri aliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven candır.Riven al.İnan bana darius alıp 5 oyun atarsın sıkılırsın.Ama Riven öyle değildir her zaman zevk verir
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Darius nerf yemez yorma kafanı.kaç kere nerflediler ultisinin cd sırıflamasına dokunmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sen bir şey olmaz kötülere.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.