Şimdi Ara

Darboğazdan Nasıl Kurtulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evet hiç araştırmadan etmeden biraz gaza gelerekten Asus r7 370 ekran kartı aldım fakat işlemcim eski olduğundan bir darboğaz muhabbetiyle karşı karşıyayım. İşlemcim biraz enteresan olucak Xeon E5440 server işlemcisi ben bunu ufak bi converterla 775 anakarta monteledim. Şimdi ben buna oc yapsam bi faydası olurmu veyahut başka bir yöntemi varmıdır bu darboğazdan kurtulmanın? Ekran kartımı %100 kullanamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

Anakart sistem özelliklerini yazın daha iyi bir işlemci cebinizden çıkacak minimum para tavsiyesi alın daha karlı olucaktır...
  • İşlemçi olarak değişim imkanı pek yok anakarttım 775pin haliyle desteklediği en üst model 775 işlemci core 2 quad q9650 fakat kullandığım 771 server işlemciside neredeyse o işlemciye tekabül ediyor. Biraz araştırmam sonucu anladımki Anakart + İşlemci değişimi yapmam gerekiyor. Ama oc fayda sağlar derseniz denemek isterim. Yardımın için sağol ..
    AYAK FETİŞTEN NASIL KURTULUNUR ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.