Şimdi Ara

darbogaz nasil etkiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar , elimde i3 islemcili bir desktop mevcut ekran karti ile islemcisini degistirmeyi dusunuyorum ancak ikisini de ayni anda alabilmem su an icin biraz zor gorunuyor acaba gtx 960 ekran kartini alip gelecek ay i5 islemci alana kadar i3 islemcide kullansam nasil bir performans alabilirim?

ayrıca gtx960 i3 darboğaz yapmaz.
    *Amd Fx 6350 4.5 Ghz, *Sapphire R9 285 Dual X OC 1100 Mhz/1525Mhz,*Gskill 2x8 16Gb 1600Mhz Ram, *Corsair Force 120 Gb SSD 550/550, *Toshiba 1 Tb Hdd, *Msı 970A-G46 , *Dark Aquaforce 120W Sıvı Soğutma, *HİGHPoWER-ep600-br-ıı 600w ELEMENT BRoNZE Iı ,80+plus BRoNZE, *VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS 24"
  • i3 var 4170 i3 var 540 hangisi buna göre değişir.en kötüsünü düşünelim süründü ama bir ay diyorsunuz bir ay kartı kullanamazsanız ölmezsiniz.
  • Simdilik islemcim i3 - 2100 CPU .. 380X arasinda gidip geldim bir kac kere bende ama mimari, soğutma, yazılım desteği ve güç tüketimi yönünden Nvidia biraz daha avantajli gibi geldi forumlarda arastirinca..

Coil whine olayindan tamamen habersizdim acikcasi oncelikle ustune degindigin icin tesekkurler , biraz uzerinde arastirma yapinca 970 in aksine cok yuksek fps ayarlarinda olmadikca cok sikinti cikarmiyor sanirim 960 yine de bi fikrinizi almak isterim sayet bahsettikleri gibi bir ses cikarmasi durumunda yeni islemci alana kadar sag kalmayabilir o grafik karti da ^^

Orijinalden alıntı: shintouzii

Simdilik islemcim i3 - 2100 CPU .. 380X arasinda gidip geldim bir kac kere bende ama mimari, soğutma, yazılım desteği ve güç tüketimi yönünden Nvidia biraz daha avantajli gibi geldi forumlarda arastirinca..

Coil whine olayindan tamamen habersizdim acikcasi oncelikle ustune degindigin icin tesekkurler , biraz uzerinde arastirma yapinca 970 in aksine cok yuksek fps ayarlarinda olmadikca cok sikinti cikarmiyor sanirim 960 yine de bi fikrinizi almak isterim sayet bahsettikleri gibi bir ses cikarmasi durumunda yeni islemci alana kadar sag kalmayabilir o grafik karti da ^^

anakartınız nedir ???
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    ASRock H61M/U3S3
    2700k/düz - 2600k/düz - 2500k - 3770k /düz - 3570k/düz işlemcilerinden bi tanesini alabilirsin.. i5 / i7 4xxx serilerini anakartın desteklemez.. gtx 960 çok dar bogaz yapmaz ama bundan ziyade bazı oyunlar artık cok yogun cpu kullanıyor o sebeble cpu upgrade de yapabilrsin.. önce VGA yı değiştir duruma göre cpu değişirsin..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler , yakin zamanda cpu da degistirmeyi dusunuyordum tam uzerine guzel bir tavsiye oldu benim icin ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103
  • 380x icin iyi seyler duydum da Cw konusunda da gecer not almis tabi hala markadan markaya degisiklik gosteriyor ancak gayet ucuza bir tane 960 bulunca firsati kacirmak istemedim masaustu olayinda yeniyim ama biraz daha farkli acilardan bakinca parcalara kucuk bir aydinlanma yasadim diyebilirim tesekkurler yardimlariniz icin ^^
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.