Şimdi Ara

Dar Banyo Klozet Alanı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar fotolarda görüldüğü gibi bir banyomuz var biz evi aldığımızda sıfır olarak tadilat yapılmış ve bu şekildeydi aslında banyo güzel ama klozetin yeri sorun yaratıyor zayıf olan insanlar bile zorlanıyor bu şekilde ve bu konuda bilgisi yada önerisi olan arkadaşlar dan fikir vermelerini rica ediyorum ne yapılabilir bu konuda mesela gömme klozet gibi yada yan çevirmek gibi şeyler geldi aklıma ama tesisat sorunları olurmu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

    Dar Banyo Klozet Alanı sorunu?


    Dar Banyo Klozet Alanı sorunu?


    Dar Banyo Klozet Alanı sorunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gömme klozetin kaplayacağı yer de aynıdır. Seramiklerin yedekleri varsa klozetin çevrilmesi daha iyi olur. Pis su borusu biraz kayar ama çok iş çıkmaz.

    Sıhhî tesisat boruları duşun olduğu yerden geliyorsa duvardan geçtiği yeri bulabilirseniz oranın kırılması da çok az olur. Lavabodan geliyorsa tesisatı taşımak için iki duvardaki seramikleri kırmanız lazım.

    Banyonuzun ebatları fotoğraflardan anlaşılmıyor ama bu işin en az zahmetli ama biraz daha zahmetli çaresi kabinin daha küçüğüyle değiştirilmesi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.