Şimdi Ara

Dany ve yükselen performansı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açık konuşayım ben bu adamı ilk maçlarda hiç beğenmedim yılın balonu olur dedim.Ama artık özüne döndü çok maçtır hatasız(özellikle Manu)..Semih ile çok iyi ikili oldular.İkisinide yaşı genç inşallah yıllarca bozulmaz.Ama yinede yedek kaliteli bir stoper alınmalı.Allah korusun birşey olsa takımın dengesi bozuluyor.

• Abi bırakya kuyt ı geçmeyi düşünüp kaptırdığı topda gol yiyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Abi bırakya kuyt ı geçmeyi düşünüp kaptırdığı topda gol yiyorduk.

yendiniz ya arkadaş onun gazıyla açmış konuyu yüksek ihtimalle..diğer oynayan 10 kişiyle ilgili konu açsaydı tamam da dany nedir ya..
  • Danye zerre güvenmiyorum bu maçtada arkasını Semih toparladı.Semih olmasa defans beş para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Abi bırakya kuyt ı geçmeyi düşünüp kaptırdığı topda gol yiyorduk.

yendiniz ya arkadaş onun gazıyla açmış konuyu yüksek ihtimalle..diğer oynayan 10 kişiyle ilgili konu açsaydı tamam da dany nedir ya..

olum git bi maden suyu iç gel sindirememissin her konunun altında sen tmm en büyük sizsiniz
  • dany saatli bomba gibi her an patlamaya hazır gibi dolanıyo sahada, gereksiz çalım atma merakı var adamın
  • çok fantezi deniyor ama rakibi kesmesi filan 10 numara 5 yıldız, tereğayından kıl çeker gibi top kapıyor

tabi benim favorim semih kaya, harbi kaya gibi stoper...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

çok fantezi deniyor ama rakibi kesmesi filan 10 numara 5 yıldız, tereğayından kıl çeker gibi top kapıyor

tabi benim favorim semih kaya, harbi kaya gibi stoper...

Maşallah deyin arkadaşlar, nazarımız ermesin
  • Kademe anlayışı sıfır olan Dany'den bahsediyoruz değil mi?
  • Danny de Semih de nerde duracağını bilmiyorlar.İkisi de iyi stoper ama tamamlayıcı stoper.
    Defansa lider oyuncu şart duruma gore defansın cizgisini ayarlıyacak bizim donen toplardan gol yememizin sebebi bu.Defans cok geriye yaslanıyor ve donen topları kaybete sansın doğuyor.Oysa defansı ne zaman cezahasahası onunde kuracağını ne zaman penaltı noktası civarında kuracağınıı net bir bicimde bilsen cok az gol yersin.
  • Semih olağanüstü. Tecrübe eksikliği var adamda ama hiç yaşatmıyor. Keza şampiyonlar ligindede öyle.

Stoperler genelde 24-30 yaşlarında işi çözer kademeyi, tecrübeyi kullanarak üst düzey perfomans sergiler (yani 20li yaşlara göre)

semih bunu hiç aratmıyor.
  • Dany değil de semih şiir gibi oynadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dany nin gorevi sowu tutmakti. Ove ove bitirilemeyen sow kac kez topa vurabildi biri soyleyebilir mi? Ben gorevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Antepten 3 milyona degilde eski takimindan 8 milyona falan alsak herkes hayrani olurdu.

• dany saatli bomba, oynadı mı oynuyor ama her an patlayacakmış gibi, ayarsız biraz. He ama Cris oynayacağına seve seve Dany'e razıyım

yine de kendi adıma beğenmiyorum, gözüm urfalı-semih ikilisini arıyor her maç.
  • kafa toplarında semih ve dany çok iyi çok rahat maç izledim tabi ayağına alınca ulann sağa sola ver ayağında top tutma çalıma kaçma diye bağırdım ayrı konu
  • Ben dun pek begenmedim adam gelen topa dan dun vurdu biraz yerden oyun kurmayi denese daha iyi olcak

• saatli bomba. bazen beyin taşımadıgını duşünüyorum. çoğu hatasını hızıyla kapamaya calısıyor. suan kadar bi nebze basarılı oldu bu konuda birazd arakiplerin becerisizliğinden dolayı. kendini çok geliştirmesi laızm çzellikle defanstan top çıkartırken.
  • dany böyle devam ederse önümüzdeki sene avrupanın büyük kulüplerine gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

saatli bomba. bazen beyin taşımadıgını duşünüyorum. çoğu hatasını hızıyla kapamaya calısıyor. suan kadar bi nebze basarılı oldu bu konuda birazd arakiplerin becerisizliğinden dolayı. kendini çok geliştirmesi laızm çzellikle defanstan top çıkartırken.

bizimkiler adamın pas yüzdesini arttırmak yerine ayağında top tutma taktiği vermiş olabilir
  • herkesin görüşlerine saygım sonsuz... fakat benim için Dany hala pimi çekilmiş bomba. Artıları; hızı cabukluğu ve gökhan zandan biraz fazla olan top tekniği o kadar, bu özellikleri çıkardınmı Cristen bi farkı yok kanımca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.