Şimdi Ara

dans eden ışık devresi nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müzik dinlemeyi seven biriyim odamda flaş ve kırmızı ışığım var ama işi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum aklımda bir düşünce var ama yardımlarınıza ihtiyacım var, visualizerlarda (ışık şov) basa göre şekiller hareketleniyor bende burdan yola çıkarak kullanıcağım ledlerin hoparlörlere giden akımın gücüyle tabiri caizse dans etmesini istiyorum bunu nasıl bir devreyle sağlıyabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

• arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bi el atın
  • Şöyle birşeyden mi bahsediyorsun?

http://www.youtube.com/watch?v=qkEzDAZwiXA
    qkEzDAZwiXA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerege -- 5 Ekim 2009; 18:07:35 >
  • evet dostum mantık böyle birşey ama daha gelişmiş birşeyler yapıcam bunla ilgili devre şeması olan veya yardımzı olabilecek var mı ?
  • Bu tip uygulamalar "VUmetre" olarak geçiyor sanırım. Bu şekilde aratarak bir şeyler bulunabilir.
  • guncel

bende bu konuyu araştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

arkadaşlar müzik dinlemeyi seven biriyim odamda flaş ve kırmızı ışığım var ama işi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum aklımda bir düşünce var ama yardımlarınıza ihtiyacım var, visualizerlarda (ışık şov) basa göre şekiller hareketleniyor bende burdan yola çıkarak kullanıcağım ledlerin hoparlörlere giden akımın gücüyle tabiri caizse dans etmesini istiyorum bunu nasıl bir devreyle sağlıyabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Yapabildin mi bu fikrini benimde aklımda böyle bir şey var ama nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noraa

quote:

arkadaşlar müzik dinlemeyi seven biriyim odamda flaş ve kırmızı ışığım var ama işi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum aklımda bir düşünce var ama yardımlarınıza ihtiyacım var, visualizerlarda (ışık şov) basa göre şekiller hareketleniyor bende burdan yola çıkarak kullanıcağım ledlerin hoparlörlere giden akımın gücüyle tabiri caizse dans etmesini istiyorum bunu nasıl bir devreyle sağlıyabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Yapabildin mi bu fikrini benimde aklımda böyle bir şey var ama nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.

Ne yalan söyliyeyim bir çaba gösteremedim o zamanlar led çok pahalıydı. Bana 12-13 metre lazımdı çok pahalıya geliyordu. 300 liraları geçiyordu. Kısaca parayı denkleştiremedim Yakın zamanda gene gündemime geldi ama gene olumsuz bir şeyler çıkıyor Üstte belirtilen konuyu daha önce görmüştüm ama denemedim. İşimizi görebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noraa

quote:

Ne yalan söyliyeyim bir çaba gösteremedim o zamanlar led çok pahalıydı. Bana 12-13 metre lazımdı çok pahalıya geliyordu. 300 liraları geçiyordu. Kısaca parayı denkleştiremedim Yakın zamanda gene gündemime geldi ama gene olumsuz bir şeyler çıkıyor Üstte belirtilen konuyu daha önce görmüştüm ama denemedim. İşimizi görebilir.

Ucuza bir yerden bulursan :D bana da haber ver

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1188 bu sitede onun daha açıklayıcısı var ama ben yaparsam bundan ayrı ayrı bir kaç kutu yapmak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.