Şimdi Ara

Danışmak İstiyorum Yardım Edin Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a Arkadaşlar ben dün bir arkadaşa 9600m gt laptop ekran kartı sattım parayı falanda aldım eve geldim.Bu sabah mesaj attı arkadaş bana ekran kartı çalışmıyor diye .Oysaki benim acer aspire paneli kırık laptoptan dün sabah çıkardım ve gayet sağlamdı laptop panel kırık ama açılıyordu yani masaüstünü görebiliyordum yüksek çözünürlükte, ama arkadaş sorun yaşamış yani ekran kartım hep bozuktuda ben görüntüyü vga olarakmı görüyordum yoksa sağlammı anlamadım.Arkadaşta önceden bir iki ekran kartı takmış onların çalıştığını söylüyor , çok zor durumda kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lozzy -- 28 Mart 2010; 9:51:48 >



  • A.s

    Hocam eğer imkanınız varsa ekran kartını alıp kendi sisteminizde çalışır vaziyette arkadaşa gösterin. (çalıştığını anlamak için; Aygıt yöneticisi'ne girip, ekran bağdaştırıcılarını tıklayın. Orada ekran kartınızı gösteriyorsa kart çalışıyor demektir..)

    Ayrıyetten driver kurmada sorun yaşamış olabilir arkadaşınız.

    Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim yardımnızın için öyle bir denemeyi düşünüyorum fakat çalışmasaydı masaüstünü falan göremezdim yani görüntü gelmezdi ?
  • Rica ederim. Aslında o noktayı unutmuşum. Ekran kartı çalışmasa masaüstü gelmez.. Acayip bir durum. Belki başka birisi yardımcı olabilir..
  • şimdi şurada olabilir hata. mxm portunu aktive edememiş olabilir.eger daha onceden kart kullanıyorsa eskiden kullandigi kart ile calisacak sekilde ayarlanmis olabilir anakartta. bunu yetkili bir servis yaparsa daha iyi sonuclar alabilirsiniz bence.
  • evet eski kartı çalışıyor 8600gs ama 9600gt bnm kart çalışmıyor diyor bios ekranı bile gelmiyor diyor zor durumda kaldım kaç gündür bir sıkıntı var içimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.