Şimdi Ara

Dance4Eternity #1 @CUE Istiklal (17.04.2014)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Dance4Eternity #1 @CUE Istiklal (17.04.2014)



    #Dance4Eternity

    Dance4Eternity olarak düzenlediğimiz partide, İstanbul da birçok eventte yer almış genç yetenekler bir araya geliyor. Gecenin müziğine sponsorumuz RadiOnAir ‘dan tanıdığımız Halil Slam start verecek. Ardından gecemize Sinan Yuksek ile tempomuzu arttırıp, Gürhan Kutlu ile müziğin ve eğlencenin doruklarına ulaşacağız. After party de ise Quitron ile hep beraber “Dance4Eternity” diyeceğiz. Bu gece bize katılıp EARGASM yaşamak istiyorsanız, Cue İstiklal ‘de buluşalım..

    Tarih: 17 Nisan 2014 Perşembe
    Yer: CUE Istiklal
    Kapı açılış: 22:00
    Entry: 30TL (1 yabancı içki dahildir)


    LINE UP
    22:00 – 23:00 Halil Slam
    23:00 – 24:00 Sinan Yuksek
    24:00 – 01:30 Gürhan Kutlu
    01:30 – 03:00 Quitron


    • GURHAN KUTLU •

    Uzun yıllardır elektronik müziği yakından takip eden Gürhan, lise yıllarının sonlarına doğru profesyonel müzik yaşantısına Caretta Records bünyesinde başladı. Katıldığı eğitimler sonucu akademiyi başarılı bir şekilde tamamladı. Radio DJBUL Ekibinin düzenlediği “ En Yetenekli Genç DJ’ ler “ partisinde boy gösterdi. Beykent Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesinin etkinlkilerine katıldı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir süredir “ EDM Sessions “ adı altında dünyanın son dönemlerde severek dinlediği müzikleri set olarak bir araya toplayan Gürhan, Cuma günleri “ Happy Friday Party “ konseptinde radyo programıyla müzikseverlerle buluşuyor.

    Twitter
    twitter.com/GurhanKutlu
    Facebook
    facebook.com/GurhanKutluOfficial
    SoundCloud
    soundcloud.com/gurhankutlu


    • SINAN YUKSEK •

    Elektronik müziğe 2012 yılında Caretta Records'ta (Radio DJBUL) prodüktörlük eğitimini alarak tamamlayan Sinan, ilerleyen zamanlarda Üniversite partilerinde çalma fırsatı buldu ve partilerde Dj'lik yapmaya başladı. Beykent Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nin etkinliklerinde boy gösterdi. House partilerde ve Istanbul'da Indigo, Cue, Innpark gibi Clublarda performanslar sergiledi. Innpark'ta Future Factory'nin düzenlediği Raveolution Episode I partisinde Dj Mike Hawkins'in headline olarak çaldığı partide aynı sahneyi paylaşarak after performansı sergiledi. Çeşitli radyo programlarına Guest Dj olarak katıldı

    Twitter
    twitter.com/yukseksinan
    Facebook
    facebook.com/sinanyuksek
    SoundCloud
    soundcloud.com/sinanyuksek


    • QUITRON •

    Furkan Cavus ve Sarp Akatoglu’nun kurduğu bu grup 4 senedir elektronik müzikle ilgileniyor. Beatport ’ta adını duyurduğu releaselerle ününü yaymaya başladı. 2013 ve 2014 yılı itibariyle Innpark Venue , Indigo, Cue Istiklal , Kasette Odakule, Kasette Tomtom, Kiki Ortakoy , Ankara Retro, Temple, Loop ve In The Van , Narpera , Otto Asmali , W Lounge gibi mekanlarda performanslar sergilemişlerdir. 30 nisan'da ise STEVE AOKİ 'nin gelecegi Maslak Arena'da boy gösterecekler.

    Twitter
    twitter.com/QuitronMusic
    Facebook
    facebook.com/Quitron
    SoundCloud
    soundcloud.com/houserave12


    • Halil Slam •

    Uzun yıllardır elektronik müziğin sıkı takipçisi olan Halil Slam, zaman içerisinde müzik arşivini ciddi anlamda geliştirdi. Bununla birlikte dinlediği müzikten fazlasıyla keyif alan ve artık kitlelere ulaşması gerektiğini düşünüp RadiOnAir ile birlikte ilk yayınına başladı. Her cumartesi gecesi Weekend Party çatısı altında “World of Music” serisi ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Slam, aynı zaman da radyonun düzenlemiş olduğu etkinliklerde boy gösteriyor.

    Twitter
    twitter.com/halilslam
    SoundCloud
    soundcloud.com/halilslam







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.