Şimdi Ara

Dambıl İle Evde Vücut Geliştirme | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132
Cevap
81
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ediyorum dostum. Yükledikten sonra farkettim büyük olduğunu :) kusura bakmayın. Çalışmaya devam ediyorum ve burdan paylaşımlara devam edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende evde çalışmaya devam ediyorum.göbek bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için cla kullanıyorum.

    açlığımı bastırması ve kan şekerini düzenlemesi için krom pikolinat besin takviyesi kullanıyorum.cla çok pahalıya denk geldiği için

    aspir yağının kendisini içmeye başladım.100 tablet cla fiyatları 70-80 tl olduğu için cla nın kaynağı olan aspir yağını araştırdım.

    20 tl ye bilindik bir markanın aspir yağını içiyorum ve çok ucuza geliyor.hatta aspir yağı üreten bir fabrikada 5 kg 80 tl ye buldum.

    aspir tohumu yağı 4-5 aydan sonra etkisini gösteriyormuş.diğer adıyla cla olan bu yağı kullanan herkes gerçekten yağ erittiğini söylüyor.

    bende çok araştırma yaptım ve cla yani aspir tohumu yağı vücutta yağ biriktiren bir hormonu baskılıyormuş.eğerki fayda görürsem bilgi vereceğim.

    cla hakkında daha fazla bilgisi olan yada kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.




  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    CLA göbek mi eritiyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • conjugated linoliec acid yani cla aspir tohumu yağı üzerinde yapılan araştırmalar sonucu erimeyen inatçı yağları erittiği kanıtlanmış.

    kullanan bir çok kişi 3-5 aydan sonra yağlarınının belli oranda eridiğini söylemiş.bende yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.

    googla cla yada aspir tohumu yağı diye aratırsanız belki sizede yardımı olur.benim burada öğrenmek istediğim başka kullanan varmı.
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorsun galiba. Nasıl etkisini gördün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhncglr B kullanıcısına yanıt
    kreatin kullandığım için tam etkisini gördüm diyemem.kretain su tuttuğu için 3-4 kilo almış görünüyorum.kreatini 2 ay sonra bırakmış olacağım.

    bıraktıktan 10 gün sonra tuttuğu sudan kurtulunca gelişmeleri haber vereceğim.hep...burada.c om da satılan bilindik cla markasını kullananlar etkisini 3-4 aydan sonra gösterdiğini yazmışlar.

    bende inatla içmeye devam edeceğim.ben pahalı olduğu için se p e natural diye bir marka var onun cla sı yani aspir tohumu yağını kullanıyorum.250 ml 20 tl.

    bilmiyorum reklama giriyormu ama kapsül cla ya ayda 70 tl veremeyeceğim.
  • Çok yararlı bir konu bende bunu arıyordum
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim ozaman bununla alakalı bilgi aktarırsın uygun zamanda, teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    creatine, 3-4kg değil 1.5 en fazla 2kg tuttu bende tecrübeyle sabit, bıraktıktan 3-4 gün sonra direk atıyorsun tuttuğun suyu👍🏼

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dambıl kesinlikle gözünüzün önünde olsun odanıza girerken tam karşınızda olsun ki. Pc ye falan oturmadan kesinlikle hareket yapın. Dambılı 4 sene önce aldım biraz kullanmıştım yan odada kutunun içinde çıkartmaya üşeniyodum hep. Şimdi gözümün önüne koydum çalışmaya başladım. Televizyon izlerken bi yandan indirip kaldırıyorum güzel oluyo.
  • Hocam çok sağolun .
  • Arkadaşlar malum sınav a hazırlanıyorum.o yuzden biraz kilo aldim zaten fazla kilom vardida iyice aldim boyum 167 kilom 78 80 olmuşumdur.evde dumbell lar ve barfiks aleti var yani ayda 1 2 kilo vermek icin nasil bir program yapmaliyim.gunluk düzenli sinav mekik çeksem yeterli olurmu.soyle yaza kadar bi 10 kilo versem cok super olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gultekinlive

    "SORU: Beslenme için gerekli olan bu proteini, fast-foodlardaki köftelerden, kızarmış tavuklardan, pizzadaki sucuktan da alır mıyım?
    CEVAP: Vücut geliştirme için gerekli olduğundan bahsettiğimiz protein, mümkün olduğunca yağsız ve kalorisi çok düşük bir protein türü olmalı. Dolayısıyla hazır gıdalardaki etler, ve içinde bulundukları menüler, veya pizzalar aşırı derecede kalori içerdiklerinden dolayı, kesinlikle vücut çalışılan dönemde bu besinlerden mümkün olduğunca uzak durulması gerekir. Alınacak proteini, özellikle yağsız ve haşlanmış et ve tavuklardan almalıyız; haşlanmış tavuk göğsü gibi. Aynı şekilde sabahları yenecek yumurtalar omlet değil, haşlanmış olmalı, peynirler yağlı kaşar değil, yağsız lor peyniri olmalı. Bunlardan diyet kısmında tekrar bahsedilecektir."

    Arkadaşlar fast food yememek zayıflamak isteyenler için midir yoksa kilo almak isteyenleri de mi kapsıyor?

    fast food yememek zayıflamak ve sağlıklı olmak içindir.kilo almak için fast food tercih edilmemelidir.fast food kilo tabiki aldırır ama sağlıksız kilo alınır.




  • troid hormonu tahlili sonucu tsh değeri 9 çıktı.buda demek oluyorki metabolizma yavaş çalışıyor.kilo alma ve alınan kilo verememe sorunu bu yüzdenmiş.

    bu olaya canım çok sıkıldı.uzun süredir çaba sarf ediyorum ve bir şeyler yapıyorum ama boşunaymış.moralim çok bozuldu.

    bütün motivasyonum gitti.su içsem yarıyor durumu yani.kendime bir amaç edinmiştim.sigarayı bıraktım ve 35 yaşından sonra sağlıklı yaşayacağım demiştim

    bütün çabalarımı bu hormonun yerle bir etmesi canımı çok sıktı.
  • İşten dolayı programa ara vermek zorunda kalmıştım uzun süre. Ağırlık çalışmaya başladım iki gündür. Havalar biraz daha ısınınca akşamları yürüyüşe de başlıyorum. Yaza girmeden biraz forma girelim.

  • 2. Ay ımızı tamamladık kendo programımız ile. Triceps ler fora! Fakat biceps ler geride kaldı. Ne yapmak lazım?

    Birde omuz çalışırken, Neck Press, Arnold Press gibi hareketlerde belimi düz tutamıyorum. Geçen sandalyeden düşüyordum az daha bu yüzden. Son anda kurtardım ama dumbell bacağıma çarptı. Ne yapmak lazım bunun için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen ve faydasını gören var mı bu başlığın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gifler gözükmüyor tıklamak gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    müthişsiniz ya çok teşekkürler emeğiniz için, yani sırf bunu yazmak adına siteye üye oldum acemiyim de :) o kadar faydalı oldu ki az buçuk doğru bir şeyler yaptığımdan da emin olabildim böylece ben 30 küsür yaşında hayatında hiç spor yapmamış bir hatun olarak son 2 aydır düzenli şekilde evimde kendi çapımda bir şeyler yapıyorum 2'şer kiloluk 2 dambıl ile yukarıda bahsettiğiniz hareketler yani biceps, triceps, göğüs press, omuz press, sırt eğik kürek, deadlift ve karın bölgesi için dambıl çekme, yan burkulma gibi hareketler..sırasıyla tabii ki bir video buldum oradan devam ediyorum:) haftada 3 gün yarımşar saat 15'er tekrardan 3'er set tüm vücut antrenman olarak çalışıyorum o kadar faydasını gördüm ki 2 ay gibi bir sürede ilk önce karın bölgemde sıkılaşma oluşmaya başladı ortaya topladı diyorum ben :) yanlarda çizgiler belirdi ve belim 5-6 cm incelmiş oldu böylece. aynı zamanda haftanın 4 günü 45'er dakika tempolu saatte 7 km hızla yürüyüş yapıyorum bu arada 4 kilo verdim. yavaş kilo veriyorum yani yeme içmeden çok kıstığımı söyleyemem birde zaten aşırı kilom yoktu 168 cm boyunda 64 kiloydum şimdi 60 kiloyum ama önceleri göbek kısmımda ki yağlar 2 elimden taşarken şimdi 2 elimi doldurmayacak kıvama gelmiş durumda öyle seviniyor insan :) yani 3 kilo vardıysa şimdi 1 kilo ya var ya yok. haliyle sürekli araştırma yapıyorum bu konuda ve bu faydalı yazıyı da görünce çok sevindim sanırım doğru yoldayım dedim kendime. son 2 haftadır ise önce kollarımda bir şişlik oldu moralim bozuldu falan yanlış bir şey yapıyorum herhalde dedim şimdi birkaç gündür o şişlikte gitti ve kollarımda da kas çizgileri belirmeye başladı. tek sorun beslenme konusunda seçici olduğumdan sıkıntı yaşıyorum mesela asla yumurta yiyemem :/ az biraz abur cuburda severim o yüzden arada sırada yiyorum ama çok az yemeye gayret ediyorum. umarım inşallah daha da sıkı bir vücuda kavuşurum ve artık sporu bırakacağımı sanmıyorum. kısaca bilmiyorum forumda hemcinslerim varsa bir şekilde benim gibi bu konuyu araştırmak üzere buraya gelir ve bunu okurlarsa sabırlı olsunlar aslında yapmaları gereken tek şeyin egzersiz olduğunu bilsinler. unutmadan daha öncelerde diyet yaparak 15 kilo da vermiş insanım spor yapmadan ama şunun altını çizmek isterim ki amaç zayıflamaktan öte sağlam/sıkı bir vücuda sahip olmak olsun bu da sporla mümkün sonuçta spor aslında kilo verdirmez vücudu toplar ve daha ince görünmenizi sağlar ha sporla diyet uygulanırsa tabi kilo verilir burada yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim şu; eğer çok kilonuz yoksa ve diyet yapmak zor geliyorsa sadece spor yapın. zayıf sporcu yoktur bu arada farkındaysanız yani zayıf olacağım diye tutturmanın anlamı yok fit olun sağlıklı olun en önemlisi bu. ve tabii yavaş yavaş ağırlık ve gün sayısını arttırmayı düşünüyorum.
    içeriği hazırlayan arkadaşın tekrar tekrar emeğine sağ olsun var olsun herkese sağlıklı günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şd -- 24 Haziran 2016; 3:48:32 >




  • şd Ş kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Konunun faydasını görmenize sevindim. Başarınızdan dolayı da tebrik ediyorum sizi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.