Şimdi Ara

Damacana su / Pet şişe su / Arıtma su

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 seneden fazladır damacana su kullanıyorum. Eskiden çeşme suyu kullanıyordum ve tadı güzel geliyordu. Ama artık çay yapınca bile klor kokusu inanılmaz rahatsız ediyor.


    Konu başlığına gelirsek damacana konusunda da artık içime sinmeyen çok fazla durum oluşmaya başladı. Özellikle boş damacana şişelerinin nasıl ortamlarda ne amaçla kullanıldıklarını görünce iyice igrenmeye başladım.


    Pet şişe konusu ile biraz daha farklı bir problem. Uzmanlar bütün pet şişelerde az veya çok mikroplastik parçaları bulunduğunu belirtiyorlar. Yok demiyorlar az/çok diyorlar. Bu durum hastalık demek. Mikroplastik senin vücudundan atılmasi en zor şeylerden biri. Öyle bağırsaktan tuvalete yollarım diye düşünme. Böbreğe de ulaşıp oraya da yuvalanma olasılığı var. Sonrası malum hepimizin bildiği çağın hastalığı.


    Arıtma ise ayrı bir kulvar. Bilgim yok ama tek aklıma gelen sürekli ıslak halde bekleyen yapının asla hijyenik olmayacağı. Tabi ben yüzeysel bakıyorum olaya. Bilmediğim konu hakkında çok da detaya girmek haddime değil.


    Keşke imkanımız olsa kaynak suyu içebilsek. Özellikle ödemiş bozdağ gidenler varsa bilir. Çok kar yağdığı için inanılmaz bir kaynak suyu bolluğu var ve çok lezzetli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.