Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.371
Cevap
132
Favori
811.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Always0007


    quote:

    Orjinalden alıntı: fthmhmt

    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzulim

    dün hamidiye sudan vazgeçerek saka su abonesi oldum

    suyun tadı gayet güzel geldi bana ama brroşürde yazıldığı gibi iki damacana gelmedi

    bir dolu damacana ve iki ücretsiz saka su kuponu verildi.


    Kimileri kuyu suyu gibi desede Saka'yı begendiginize sevindim,bizde severek iciyor ve satıyoruz.Su an piyasada 250 nin uzerinde su markası var, ancak yaptıgı isin farkında olup ciddi yatırımlar yapan firma sayısı bir elin parmaklarını gecmez.Emin olun ki Saka Su'da bunlardan birisidir gonlunuz ferah olsun o konuda.
    Kampanya prosedüründe 2.damacana musteriye emanet bırakılıp 3.su icinde kupon verilecektir.Ancak bayilerin daha sonra emanetteki damacanaları toplanmasında sorunlar ve kayıplar oldugu icin bayiler direk olarak kupon vermeyi tercih etmektedir.Sonuc olarak tüketici 2 tane bedelsiz suyunu gene alacaktır.



    şimdi tam olarak anlıyamadım

    telefon açıyorum, eski damacanı benden alıyorlar, yerine bir adet 19lt damacna su alıyorum ve iki ücretsiz kupon ve bunun için sadece 5,25ytl mi ödüyorum?


    Dogru anlamıssınız olay aynen o sekildedir.Ancak su ucreti 5,75ytl dir.




  • saka su kampanyası ne zamana kadar gecerli?
  • sevgili saka bayii arkadaşımız kampanya ne zaman kadar geçerlidir
  • Sırmakeş suları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

    yıllardır damacanasını kullanıyoruz

    4 ytl
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

    sevgili saka bayii arkadaşımız kampanya ne zaman kadar geçerlidir

    Kampanya 1-30 Haziran Tarihleri arasında gecerlidir arkadaslar
  • merhaba

    saka nın sitesine girdim bayiliklerini göremedim.

    izmir karşıyaka bayinin telefonunu alabilir miyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akruban

    saka için ülker satın aldı diyorsunuz ancak web sayfasında sabancının olduğu yazıyor..
    bu arada ben de istanbul 4. levent-emniyetevleri civarında oturuyorum. aytaç içiyoruz. suyun tadı gayet güzel. servis de çok hızlı ve güleryürlü.. geçenlerde suyun tadında bir değişiklik hissettik bayiyi aradık. hemen yeni su getirdiler diğerini aldılar, tahlile gönderdiler... bekliyoruz.. aytaçtan gayet memnunuz

    Ülker sadece sakayı değil, deren çay-piyale-marsa(yağ grubu) yani kısaca gıdasa'yı satın aldı. Bu satınalma ile özellikle sıvıyağda piyasanın %75inden fazlasına sahip olduğu için rekabet kuruluna takılıyor, bu yüzden fiili duruma resmiyet kazandırmakta zorlanıyorlar.Zamanla bir şekilde çözüm bulacaklardır heralde(Adamlar acaip büyüyorlar yaw)
    Aytaçın tesisi sakanın tam karşısında tem'de giderken hendek sapağında dikkat ederseniz solunuzda saka sağınızda aytaçı görürsünüz zaten.Her ikisi de aynı doğal kaynağı kullanıyor, gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.




  • bursada erikli içilir diyerek erikli içiyorum 5.4 ytl , tad olarak rakipsiz , mesela aroma su bursadan ama tadı içimi rezalet
  • quote:

    Orjinalden alıntı: novak

    Reverse osmos (ters osmoz) sistemi ile çalışan arıtma cihazlarını incelemek lazım. Ben şu an inceliyorum. Kendini 1 yılda amorti edecek gibi görünüyor. Üstelik sadece içme suyunda değil çay suyu yıkama suyu diş fırçalama gibi diğer hijyen gerektiren su ile ilgili işlerde de kullanılabiliyor. Yurt dışında daha yaygın bu sistem ile ilgili çoğu endişem araştırmalarımdan sonra gitti.
    Tek dezavantajı mineralleri de ayıkladığı için tadı biraz daha yavan geliyor. Ona da zamanla alışıyor insan. Bu arada sudaki mineral miktarı çok düşük seviyede ve vücudun hiçbir mineral ihtiyacını karşılayamayacak düzeyde. Sağlık açısından takmamak lazım.
    İçme suyu ile ilgili çok fazla yanlış bilinen konu var. Ben de damacana sularının iyi olduğunu zannederdim (tabiki kaliteli damacana suları var Erikli gibi ama sayıları fazla değil) .Dinlenmiş suyun daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm gibi. İyi arıtılmış bir içme suyunun WHO nun kriterlerine çoğu damacana sudan daha yakın olduğuna inanıyorum.

    Ben sistemi kurdurdum, yaklaşık 2 hafta oldu. Aşağı yukarı 100-150 lt su akıttıktan sonra yaptığım seri analizler ışığında baz değerler içilebilecek seviyelere oturdu. Özellikle pH'nin başlangıçta yüksek seyretmesi beni oldukça şaşırttı, sanırım tatlandırıcıdan kaynaklanıyor. Filmtec membrana sahip sistem şu an 7.8 pH, 30-50 microsiemens iletkenliğe ve 1.5 Fransız sertliğe sahip. Toplam bakteri analizi henüz yaptırmadım ama sınır dışında çıkacağını sanmıyorum çünkü iski şebekeyi fazlasıyla klorlamakta ayrıca sistemde yeterli miktarda aktif karbon ünitesi bulunmakta. Ancak yine de önlem olarak ultraviyole eklemeyi düşünüyorum. Sistem iyice rejime girdikten sonra bir t.bakteri analizi yapacağım.
    Gelelim tad mevzuuna.. Başlangıçta (belki suni olduğunu bilme önyargımızdan) biraz garipsedik sanki ama zaten aldığımız damacana suyu da osmos olduğundan tadına alışmamız hiç zaman almadı. Güzel bir tadı var diyemem hatta tadı var diyemem su işte(renksiz, kokusuz, tatsız).. ama kesinlikle sağlıklı
    3-4 günde bir sipariş vermekten, damacana takasından, pompalayıp durmaktan kurtulduğum için seviniyorum açıkçası.Ek olarak günde en az 200 lt içilebilir su kullanabilmenin avantajını kullanıyorum(yemekler, çaylar ve hijyenik kullanımlar).




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpercan

    Sırmakeş suları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

    yıllardır damacanasını kullanıyoruz

    4 ytl

    Tesisi Beykozda, bende bir süre kullandım, yaptığım analizlerde osmos (işlenmiş) su olduğunu açıkça tespit ettim. Tavsiyem benim gibi bu sistemi siz kurun ve kullanın, hem cebiniz kazanacak hemde aynı suyu kullanmaya devam edeceğiniz için damak zevkiniz etkilenmeyecek.
  • haznedar su hakkında ne düşünüyorsunuz bilgisi olan var mı ankara 4 ytl den satıyorlar suyu. bi ara aldık tadı fena değil. onun da dolum tesisi beykoz gözüküyor. bilgisi olan arkadaş var kaynak mı işlenmiş mi dir acaba
  • türkiyenin en yumuşak suyu olan korusu diyorum başkada hiçbirşey demiyorum
  • bimde ki özkaynak sularını su anda 5 litresi 1.20 ytlye satılıyor toptan alıyorum yolum dustukce ramıde musterımden tanesı 1 ytlye 20 litresi 4 ytlye gelıyor 4x 5 litre hem bir litre cokdamacanadan hem kullanımı kolay hemde damacana degıl. damacananın cok daha ucuz olması lazım kımbılır ne sekılde kullanıyor ınsanlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahinozer

    türkiyenin en yumuşak suyu olan korusu diyorum başkada hiçbirşey demiyorum


    yumuşak deriken başqanımmm??? (KV MODU)
  • evet hayat suyun 1 5 ve 9 uncu sular bedava kampanyasından sonra devam etmeyi düşünmüyorum. ilk ünlerde 30 dakikada gelen su 2 saati buldu. gelen damacanaların dışı inanılmaz kirli artık nerelerde muhafaza ediyorlarsa. 9 uncu bedava suyum aldıktansonra saka nın 3 al 1 ödesine geçeceğim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

    evet hayat suyun 1 5 ve 9 uncu sular bedava kampanyasından sonra devam etmeyi düşünmüyorum. ilk ünlerde 30 dakikada gelen su 2 saati buldu. gelen damacanaların dışı inanılmaz kirli artık nerelerde muhafaza ediyorlarsa. 9 uncu bedava suyum aldıktansonra saka nın 3 al 1 ödesine geçeceğim


    Umarım bizim bolgedesinizdir:)
  • hayatın kampanyası devam ediyor mu? fiyatı ne kadar, eriklinin yanına 2. damacana için su araştırıyorum. şimdilik pınarı deniyorum bakalım daha güzel bir fırsat olursa onu da denerim
  • Mahalle sucumuz kapanınca arayışa girdim. Bu konuya bir göz attım. Önce Erikli'yi aradım 6.90 fiyat isteyince aramaya devam ettim. Ve Hamidiye'de karar kıldım. 5 ytl fiyatı. Gelmesi yarım saati buldu, damacana temiz, su bildiğimizi su. Eski damacana mı + 2 ytl ile değiştirdiler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pillout

    Mahalle sucumuz kapanınca arayışa girdim. Bu konuya bir göz attım. Önce Erikli'yi aradım 6.90 fiyat isteyince aramaya devam ettim. Ve Hamidiye'de karar kıldım. 5 ytl fiyatı. Gelmesi yarım saati buldu, damacana temiz, su bildiğimizi su. Eski damacana mı + 2 ytl ile değiştirdiler.


    Damacana degisimleri icin bosuna bir ucret odemeyin arkadaslar,ne koparırsak kardır hesabı ile alıyorlar o paraları
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pillout

    Mahalle sucumuz kapanınca arayışa girdim. Bu konuya bir göz attım. Önce Erikli'yi aradım 6.90 fiyat isteyince aramaya devam ettim. Ve Hamidiye'de karar kıldım. 5 ytl fiyatı. Gelmesi yarım saati buldu, damacana temiz, su bildiğimizi su. Eski damacana mı + 2 ytl ile değiştirdiler.


    Hamidiye'nin sertliği fazla ben beğenmiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.