Şimdi Ara

Dali Zensor 7 mi ? Heco Victa Prime 702 mi? Magnat Shadow 207 m,?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    2 arada bir derede kalmış durumdayım değerli tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Aklımda iki kombinasyon var öncelikle amfi tercihlerim

    Pioneer VSX930 olursa;
    Heco Victa Prime 702
    Heco Vİcta Prime C102
    Heco Victa Prime 202
    heco Victa Prime SUB252A

    Denon AVRX2200W olursa;
    Dali Zensor 7
    Dali Zensor 1
    Dali Zensor Vokal
    Dali SUBE9


    Bu kombinasyonlar haricinde;
    Magnat Shadow 207
    Magnat Shadow Center 213
    Magnat Shadow 203

    Serisi de dikkatimi çekiyor.

    Alışveriş yapmayı düşündüğüm mağazalara sorup birtakım öneriler alabiliyorum ancak o önerilerin de yanlı olabileceği ihtimali hep aklımı karıştırıyor. Mağaza en çok kar elde edeceği ürünü vermeye çalışabilir diye düşünüyorum. En objektif öneriyi bu işi bilen bu ürünleri bir tüketici olarak tecrübe eden insanlardan alabileceğimi düşünüyorum.
    Dali-denon ikilisini öneriyorlar ama ben de internetten araştırdığım kadarıyla dali zensör serileri için çok olumlu yorumlar okumadım. Pioneer-Heco kombinasyonu maliyet açısından da daha ekonomik oluyor ancak fiyat bu ürünler arasında yaklaşık aynı seviyelerde. Bu sınıf ürünlerde fiyata çok takılmadan kurabileceğim en iyi sistemi kurmak istiyorum.
    Pioneer VSX daha uygun fiyatlı olmasına rağmen HI-RES teknolojisine sahip bir ürün, Denon avrx2200w de HI-RES mevcut değil. BU sebeple biraz aklım Pioneer a kayıyor gibi,
    Benim bu ürünleri demo edecek bir zamanım yok, zaten o kadar sürede de vereceğim kararın çok doğru olabileceği hakkında şüphelerim var. Dolayısı ile sizlerin vereceği fikirlere çok ihtiyacım var. Bu hafta karar verdikten sonra Doğubank'a gidip bu ürünleri almayı hedefliyorum.

    Benim yerimde olsaydınız hangi ürünleri tercih ederdiniz??







  • Hepsini deneyim ettim ve su an kendi kulak zevkime en uygun magnat shadow 207 kullaniyorum :) neden bunu tercih ettim acik ve guclu bas ve tizleri var. Amfide pioneer vsx 930 kullandim ama sattim cok kulak tırmalayıcı bi sesi var. onceden denon kullanmistim onun sesi daha dogal daha yormuyo. Ben sistemi stereo ve avr olarak ayirdim. En iyisi gidip dinlemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer ki siz vsx930 kullanıp sattıysanız benim bu aşamada tutup ta o ürünü almam çok mantıklı değil. Denon avrx2200w de
    HI-RES olmaması ne kadar dezavantaj getirir bilmiyorum ama muhtemelen önümüzdeki 5 yıl çok kullanılacak bir opsiyon olmayacaktır. Bu sebeple amfi tercihimi denon dan yana kullanmak daha doğru olacak. Magnat Shadowlar ın katalog deperleri de daha iyi zaten yeni bir model olduğu için çok fazla yorum da bulamadım. daha çok zensor ve heco üzerine konuşulduğu için ben de ister istemez onlara yöneldim ama daha iyidir denizrse kesinlikle Magnat Shadow alırım. Peki bu düşündüğüm ürünlerin hepsini deneyimleyebileceğim bir satış noktası var mıdır nerelerde bulabilirm. ya da alış veriş yapmak için önerebileceğiniz bir yerler olabilir mi?
  • Arkadaşlar yok mudur bu konuda bana karar vermemi kolaylaştırmak için yardımcı olabilecek fikirler??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • good_enemy G kullanıcısına yanıt
    Dikmen ve istanbul hifi de dinleyebilirsiniz. Bana soracak olursaniz ben denon magnat derim. Ben her tarz muzigin kaliteli albumlerini arşivimde tutarım aldigim zamandan beride zevkle dinliyorum hoparlorleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnat shadowlar zaten giriş seviyesi olan modelin de bir üstü serisi ürünler dediğim gibi benim de dikkatimi çekti ancak ürün hakkında hiçbir yorum bulamadığım için biraz çrkiniyordum. Benim kullanım amacın genelde sinema ağırlıklı olacak karakter olarak bu amaçla uygun ürünler önerebilirsiniz. Denon-magnet shadow setup kesinlikle olabilir. Başka önerileri de biraz bekleyelim eğer ağırlıklı olarak bu ikili önerilir ise bu ürünleri tercih edeceğim. Dikmen müzikten bana gelen Öneri ise denon-zensor ikilisi oldu ancak zensorlar için çok olumlu yorumlar bulamadım. Ancak genel olarak denon-Zensor ikilisi ile yapılan kurulumlar bulunabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victa prima 702 kullandim gayet basarili bir seri su an hali hazirda shadow 209 set olarak kullanıyorum bagli anfi marantz 6010 denon anfide kullandim pioneer avr kullanamdim ama dinledim marantz da dimledigim yumusakligi vermedi, pionner sesi biraz parlattigi icin sinemada iyi olabilir fakat muzikal anlamda cis tak tarzina kaciyor, denon anfide cok başarılı idi cok memnundum cok az kullanip renk sebebi ile kaldirdim satiyorum onuda , hoprlorde magnat shadow benim icin cok iyi hem sinema hem muzikde cok iyiler bazen subwooferi kapali unutuyorum fark edemiyorum bile tabi hepsi butce meselesi kendi fikrim nacizane amfi denon imkan varsa marantz ama pioneer degil hoparlor dersneiz bana yine alirmsin evet simdimolsa shadow alırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumunuz da bana magnat shadow serisinin doğru bir tercih olduğunu gösteriyor. Genel kanı sanıyorum denon daha iyi bir seçim olduğu yönünde. Marantz amfiler ne yazık ki benim bütçemin biraz üzerinde kalıyor bu sebeple denon tercih edeceğim. Magnat shadowlar için de iki kişiden kullanıcı olarak olumlu yorumlar aldığıma göre bu ikiliyi tercih etme yolunda hızla ilerliyorum. Denon için avrx2200w ve avrx2300w iki ayrı model var bunların tek farkı HI-RES teknolojisi olduğunu biliyorum 2200 için 3bin tl gibi bir fiyat var ancak 2300 derseniz 4bin üzerinde sizce sadece hi-res için bu farkı vermeye değer mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de arkadaşlar salonum yaklaşık 30m2 dinleme mesafem 3,5m civarında olacak bu durumda shadow 205 mi yoksa 207 mi tercih etmeliyim benim kafamdaki 207 ideal olacak yönünde, 209 zaten büyük olacağı düşüncesindeyim? Center ve rear icin zaten modeller belli ve bu seri ile eşleştirilen SUB ne olmalıdır çünkü shadow serisine ait bir SUB modeli yok sanırım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denon-magnat shadow ikilisinde herhangi bir handikap yasama ihtimalim olabilir mi sizce?

    Çünkü bu ürünleri almaya gittiğimde oradaki satıcılar Benim kafamı karıştıracaklar. Ürünleri almaya gittiğimde oldukça kararlı bir şekilde ve ben bu ürünleri istiyorum diyerek gitmeliyim.Shadowların 207 kuleleri şu anda dikmen müzikte 3608 tl liste fiyatı var %10 gibi bir indirimde 3250 civarına gelecek fiyat olarak en uygun bulabileceğim başka nokta var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • good_enemy G kullanıcısına yanıt
    207 cuk oturur o salona. Sub olarakhttps://www.amazon.de/gp/aw/d/B00GVER3W2/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1490042372&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=magnat+quantum+subwoofer

    Eklerseniz sizi uzun yıllar goturecek guzel bir sistem kurmus olursunuz. N11 de su an fiyati 2900 civari bisey sakin 2800 den fazla vermeyin, indirimde diretin yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkerdi -- 20 Mart 2017; 23:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka model secimi sizin taktiriniz fakat odeme konusunda daha fazla pazarlik yapin hele birde bu piyasada nakit alacaksınız % 10 yeteli bir indirim değil interneyi örnek gösterin ve mutlaka dinleme yapin denon 2300 ve uzeri icin bir yorum yapamayacagim cok elzem farklar olmamasına ragmen (wifi yok) ben 1500 tl gibi bir rakama hala satamadim sanirim guclu bir cihaz istiyorunuz test ederek ve mutlaka sıkı pazarlik ederek alın derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka ve model konusunda eleyerek bu arada kaldığım modellere kadar düştüm inceliklerini de sizlere sorarak bir karara varmak istiyorum benim amacım bu düşündüğüm hoparlörleri rahatça sürebilecek bir amfi olması yoksa öyle güçlü olsun diye bir takıntım yok sonuçta apartman dairesinde kullanılacak bu düşündüğüm modeller 7*160. Magnat shadowlar avrx1300w ile de hakkıyla sürülür derseniz onu da tercih edebilirim??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dilerim yanlış yazmışım 7*150 bu amfiler. Avrx1300w ise 7*145. Fiyat konusunda biraz tok satıcılar açıkcası ben yine de zaten zorlayabileceğini kadar zorlayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer nakit alacakasaniz size yardimci olmaya calisayim magnat konusunda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben maalesef kk ile alacağım nakit o kadar parayı vermeye kıyamam😊 Siz nasıl yardımcı olacaksınız kendi ürünlerinizi mi değiştirmeyi planlıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Ok ilk olarak, Magnat Shadow 207 kule hoparlörleri ve Denon avrx2200w amfiyi alıyorum o zaman. Daha sonradan da yine Magnat'ın önerdiğiniz subwoofer, center ve rear larını alarak sistemi tamamlayacağım. Bu konular üzerinde ne kadar durulur ise o kadar boğuluyor insan amacım çok yanlış tercihler yapmamak için sizlerin tecrübelerinden faydalanarak yalnış seçim yapmamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.