Bildirim
dal seçimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bilgisayar sektöründe en çok para ağ teknolojilerinde ve veri tabanında diye biliyorum. _____________________________ -
web sitesi artık zorunlu olduğu için ülkemizde piyasası iyice düştü. herkezde yapıyor fiyatlar kötü. yani çok uğraşırsan web'dede bir yerlere gelebilirsin tabi ama bana ağ işletmenliği gibi konularda daha iyi para var gibi geldi. bir kaç ilan bakmıştım büyük firmaların bilgisayarları arasında sürakli bağlantı kurmak ve bilgisayarları ile ilgilenicek elemanlara 3-4 milyar maaş veriyorlardı. bu parayı web'den de kazanabilirsin ayda ama artık daha zor ve ileride dahada zorlaşıcaktır çünkü ortalığı web tasarımcılar sardı. _____________________________ Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler