Şimdi Ara

dal seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar öncelikle ben anadolu teknik lisesi 10. sınıf öğrencisiyim ve dal seçimi yapıcam bizim okulda 2 tane dal var web programcılığı ve işletmenliği siz ce hangisi daha iyi ? sizin görüşlerinizi almak istedim...

• web sitesi artık zorunlu olduğu için ülkemizde piyasası iyice düştü. herkezde yapıyor fiyatlar kötü. yani çok uğraşırsan web'dede bir yerlere gelebilirsin tabi ama bana ağ işletmenliği gibi konularda daha iyi para var gibi geldi. bir kaç ilan bakmıştım büyük firmaların bilgisayarları arasında sürakli bağlantı kurmak ve bilgisayarları ile ilgilenicek elemanlara 3-4 milyar maaş veriyorlardı. bu parayı web'den de kazanabilirsin ayda ama artık daha zor ve ileride dahada zorlaşıcaktır çünkü ortalığı web tasarımcılar sardı.
    Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor Toto'da Hedef : 15
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.