Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.085
Cevap
22
Favori
333.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 coure beklıyorum uzun zamandır , almaya tam nıyetlıyım aradım bayiyi ithal etmiyoruz dediler..... haydaaaa
  • wickersan mart ya da nisan aylarını bekle..Bir gecikme omazsa;sağlam kaynaklardan aldığım bir duyuma göre kavuşacağız..Gelirse belki peder beye sirion yerine ondan aldırırım!Ne de olsa 100 km.de 4.4 lt süper rakam..
    yusuf_alp yapmaya çalışacağım dediğini..Şu sıra biraz yoğunum yalnız..! ;) Ankara da yeni terioslar pek yok falan demişsiniz bir önceki mesajınızda;o yüzden sizi ank.da sandım..Görüşebiliriz Ank.da olup sirion u merak edenlerle..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatih_Law

    wickersan mart ya da nisan aylarını bekle..Bir gecikme omazsa;sağlam kaynaklardan aldığım bir duyuma göre kavuşacağız..Gelirse belki peder beye sirion yerine ondan aldırırım!Ne de olsa 100 km.de 4.4 lt süper rakam..
    yusuf_alp yapmaya çalışacağım dediğini..Şu sıra biraz yoğunum yalnız..! ;) Ankara da yeni terioslar pek yok falan demişsiniz bir önceki mesajınızda;o yüzden sizi ank.da sandım..Görüşebiliriz Ank.da olup sirion u merak edenlerle..


    Merhaba, sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra ciddi ciddi Daihatsu yu düşünmeye başladım. Maksimum harcama bütçem 18.000 YTL. İnternet sitelerinde ikinci ellere baktım (Anakara da olduğumdan sadece ankara daki ilanlara bakıyorum) ve 60.000 km de 16.000 YTl ye 2004 Sirion var. Sizce 18.000 YTl ye alabileceğim ve sizlerin önereceğiniz ne olur? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler
  • 2003-04-05 sirionlar yarıs arabası gibi duruyor.. fiyatlar guzel.. 18000 e cok marka arac var.
  • Anelka piyasadaki ikinci el sirion lardan oluşan objektif bir liste çıkarmaya çalıştım..Buradan ulaşabilirsin..

    http://www.daihatsuaskina.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=81

    Bu arada ben de Ank.dayım dilersen bir ara görüşebiliriz..Çok merak ediyorsan bir ufak test sürüşü ayarlarız sana benim sirionumla..Kimse kullanmadan bir araba almasın sonuçta değil mi!Ben de Ank.dayım ama Sirion umu internetten bulup,bir gece yarısı otobüse,İst.e atlayıp gündüz işlemlerimi halledip akşamına arabamla Ank.a dönmştüm..İki senedir de kullanıyorum hiç bir sorun yok!Bunlar halledilir;dert değil..
    Senden cevap bekliyorum;Görüşmek üzere..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 8 Ocak 2008; 21:58:32 >
  • Fatih_law, nazik önerin için ve liste için teşekkürler. Daha öncede dediğim gibi bütçem maximum 18.000 ytl ve aracın otomatik vites olması gerekiyor. Sizin verdiğiniz listedeki araçlar manuel vites olunca otomatikman elenmiş oluyorlar. Ayrıca, Daihatsu ların ikinci ellerinin satımının zor olduğu söyleniyor, bu konudaki objektif yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatih_Law

    Yeni Terios lar hoşunuza gidiyorsa;
    2.el çok temiz;az km. li birçok Terios var piyasada!!İsterseniz birkaç öneride de bulunabilirim seçme ilanlar sunarak size!!Vallahi ben alırken de babamlar dahil herkes karşı çıkmıştı!O araba alınır mı bilindik bişey al die!Kimseyi dinlemedim!Şimdi satacak olsam halihazırda bikaç müşterim var!Üstelik etsem etsem edeceğim zarar 1-2 milyarı geçmez!Ben de ikinci el almıştım!!Üstelik herkesde olmayan bir araca sahip olduğunuz için Trafikde v.s. de inanın çok dikkat çekiosunuz!!Yanınıza gelip bu araç da ne böyle ne hoşmuş diyenler çoğunlukta!!
    İşin ilginç tarafı o zaman karşı çıkan babam şimdi kendi renault 19 unu benimkinin bir benzeriyle değişmeyi düşünüyor.. =) Bakalım ne olacak!!

    Bu arada ben de ank. dayım..Eryaman da...


    Bu mesajımda aslında yeterince açıklama yapmıştım ikinci elde..Ama istiosan biraz daha ayrıntıya gireym..Ben fakültede 3.sınıfta iken bu araca kavuşmuştum..Ev ark.ım o sene mezun olmuş durumdaydı,benden büyüktü..O vakitten 2 sene sonra geride bıraktığımız senenin yazında evlendi..Araç alacak parası da vardı..Fakat urfaya taşınmak zorunda kaldılar..Kendisi 13000den fazla çıkaramadığı için alamadı!Ama benden rica etti;satacak olursan mutlaka haberimiz olsun die!Sonra bir de apartmanımızdan bir çift yeni evlendi..Otoparkta benim aracımı görmüşler..Kapımızı çaldılar...Satmayı düşünür müsün die..!Ben yok dedim..O sırada da piyasa da bir sirion kıtlığı vardı inanın!Onlar da vazgeçtiler!Onlarında kurdukları cümle aynıydı:Satacak olursan haberimiz olsun!Bunun dışında Mersin daihatsu bayiine aracımla birşey sormak için uğramıştım.."Bayiimizden yenileyelim,yeni bir daihatsu verelim size" falan dediler..Ben de "ben aracıma çok düşkünümdür,ucuza vermem size gelmez sanırım" dedim..Ne istersiniz dediler..Öylesine "17500den aşağı vermem dedim..!"Tamam" dediler o anda!Fakat ben daha öğrencilikten yeni çıktım ve aracı değiştirip de açıkçası para harcayacak ya da bizimkilere harcatacak halim yoktu!Bu üçü de olduğu gibi gerçek ve objektif olaylardır!Herhangi bir abartı yoktur!
    Ayrıca benim tavsiyem deri koltuk+sunroof lu bir model düşünün (benim gibi); ki satmaya niyetlendiğiniz vakit diğer ilanlardan bir farkınız olsun (benim gibi)!!Birkaç uygun ilan bulmaya çalışırım size otomatik vites de..Görüşmek üzere...!
  • 16500 civarına o özelliklerde temiz ve otomatik sirion bulunur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 9 Ocak 2008; 8:58:16 >
  • merhaba.2008 sirion 1,0 kasımda aldım.yetkili satıcıda gördüğüm beğendiğim aracı riske girip test sürüşü bile yapmadan aldım.japon olmasından dolayı gerçi fazla düşünmedim.(satıcı aracın anlık ve 100 km de yakıt tüketimini gösterdiğini benle bereber ögrendi :) )beklediğimden ii çıktı gerçekten.100. yıl sebebiyle donanım artmış 2007 modellerine göre.eksikleri gidermişler.su anda 2200km de.karma 5,1 lt yakıyor.
    (90 lt/1764 km....)bunun 1100 km kadarı şehirler arası...km artınca kış şartları gecince dahada düşer yakıtı diye düşünüyorum.sorusu olan varsa bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.iyi günler.
  • fbcesur hayırlı olsun aracın..Kazasız belasız inşaallah!Yakı tüketimi cidden çok hoş..Donanımlarını da tam olarak aktarırsanız burada aydınlanmak adına seviniriz..Ve 1.0 Motorun performans açısından nasıl bir yorumda bulunursunuz?Ayrıca araç içeriye gürültü alıyor mu??Teşekkürler...
  • yav yeni başlık nasıl açılıyor bu forumda..
  • merhaba arkadaşlar daihatsuya karşı nedense özel bir ilgim var eşimle araba almaya karar verdiğimizde b sınıfı bir araç düşünüyorduk çünkü bütçemiz buna uygundu. sirion dikkatimi çeken bir araçtı ama çevremdekilerin baskısı, daha sonra gittiğimiz bir araba galerisi öyle şeyler dedilerki vaz geçmek zorunda kaldık daha sonra nissan micra da güzel indirimler vardı ancak araba içime sinmedi ve sattık ... ama ben altı yüksek bir araba istiyorum şu an honda civic var 2oo7 model manuel vites ama otomatikten fazla yakıyor forumlar yalan söylüyor yada ben de sorun var :) 15 bini geçince düzelirmiş neyse arabayı aldıktan sona terisolarda 100. ıylıncı kapanyası olunca off be dedim keşke arabayı almadan önce bunlar olsaydı kesin alırdım :) her neyse arabayı biraz eskitelim de ozaman terios alcam kimseyede kulak asmıcam tüm terios sahiplerine çevre baskısında kalmadıkları için tebrik ediyor Araçlarını iyi günlerde kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.
  • Focusumla takla attım burnum bile kanamadı, yine focus aldım demekki euro ncap tan 5 yıldız almak bir şeyler ifade ediyor. Son günlerde Terios gold ilgimi çekmeye başladı malum böyle büyük bir kaza atlattıktan sonra ilk işim aktif-pasif güvenlik donanımına ve euro ncap yıldızlarına bakmak oldu, ya ben bulamadım yada crash testleri yok. Terios u ile takla atan varmı?
  • Son kasa Terios kesinlikle tercih edilebilir bir araç!Evvelki günkü bir gazete de Daihatsu Terios un 1.6 motora kadar olan jipler arasında en yüksek satış rakamına sahip araç olduğunu belirtiyordu..İşte link.i:
    http://www.bugun.com.tr/haber_detay.asp?haberID=12468

    Kesinlikle kaliteli bir araç!Yazıktır şu diğer jiplere verilen 75000 ytl den başlayan fiyatlara!
  • HERKESE İYİ GÜNLER

    ARABA DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ŞU AN OTOMATİK VİTES MARE WEEKEND VAR.KÜÇÜK MOTORLU BİR ARAÇ DÜŞÜNÜRKEN TERRİOS GÖZÜME ÇARPTI.TERRİOS KULLANANLAR + VE - LERİNİ YAZABİLİR Mİ.ŞUBAT FİYATLARIYLA NE YAKAR.KONFORU NASIL,98 MODEL OTOMATİK VİTES 124000 DE BİR TERRİOS 16000 FİYATI NASIL DAHA AŞAĞIYA ALINABİLİR Mİ.
  • BİRDE BU TERRİOS 4*4 OLDUĞU İÇİN VERGİSİ YÜKSEK Mİ.ŞANZIMANDAN VEYA BAŞKA BİR YERDEN RAHATSIZ EDİCİ MOTOR GÜRÜLTÜSÜ VAR MI
  • o fiyat fazla gibi geldi bana , kilometresi de fazla , biraz daha bak derim , güzel araba . 4*4 olması vergiyi etkilemiyor,
  • Hocam anladığım kadarıyla eski kasa Terios lara bakıyorsunuz;bütçenizde belirttiğiniz fiyatlar çerçevesinde..Bundan yola çıkarak bulduğunuz aracın fiyatının pek de uygun olmadığını söylemeliyim..İlla ki fiyat uygunluğu sizin için önemliyse buyrun 13000 ytl ye size daha az yıpranmış bir 98 Terios!http://www.sahibinden.com/satilik_cok_ekonomik_daihatsu_terios_jeepWQQaXQQ6346349WQQpXQQdisplayitem&keyword=terios

    Ha yok ben 16000 civarında düşünüyorum diyorsanız buyrun size biraz daha genç ve diri bir Terios seçeneği 2001 model:http://www.sahibinden.com/83000_km_de_2001_model_terios_sxWQQaXQQ4983722WQQpXQQdisplayitem&keyword=terios

    Araç piyasanın en az yakan benzinli 4x4 üdür!Made in Japan olduğunu söylememe gerek yok sanırım!Sizi iç mekan genişliği yönünden tatmin edici olmayacaktır yalnız!Vergisi 4x4 olduğu için oynamaz!Vergilendirme sistemimiz şu anda motor hacmi üzerinden değerlendiriliyor!1.3 motor olfuğunu düşünürsek sözkonusu aracın;en düşük vergilendirme dilimine giriyor araç!Bu gibi konularda (vergi-bakım masrafları) sizi kesinlikle üzmeyecek bir araç olacaktır!Yalnız bu arada (japon arabalarının son dönemlerinde çıkanlar haricinde biraz karakteristik özelliği olarak) motor sesini bir ölçüde içeriye alıyor!Bu konuda müthiş bir konfor beklemeyin!Herhangi bir konuda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız sorabilirsiniz Terios la ilgili..Bir Sirion kullanıcısı olarak bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım...
  • Merhabalar,
    Daihatsu ile 1990 da tanışmıştım. İş için kullanmak üzere bir HIJET almıştım. O gün bu gün Daihatsu bir sürü kullandığım araçlar içinde en efektif araçtır benim için. 6 yıldır gene bir HIJET im var 92 model ve artık yaşlı olduğundan inanın sadece keyif için biniyorum ara sıra. Ne yazıkki hafta başından itibaren aslanım komik arabamı gözden düşürmek zorundayım çünkü yeni komik kızım geliyor; MATERIA.............
    Siteye bu gün ilk kez göz attım, HIJET ve MATERIA ile ilgili yazı gözüme çarpmadı. Tam 32 yıldır araba
    kullanır ve aylık ortalama 5000 km yaparım. Bi sürü Amerikan arabam oldu, Avrupası, uzak doğusu, neredeyse tanımadığım marka yok gibi ve diyorumki : DAIHATSU. Bütçeniz yüksek değilse tabi.
    Chrysler 300C ve Dodge Nitro hayalimdeki araçlardı, Ufak yerleşim yerinde yaşadığımdan MATERIA gözümden kaçmış. 30.000 YTL lerde hayalimdeki tarzı yakaladığımı düşünüyorum. Materia ile ilgili sorusu olan arkadaş, hiç düşünme...............
    Herkese sevgiler..............
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.