Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.085
Cevap
22
Favori
334.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili ozgurcore; bahsettiğiniz model yılının cuoresi;az satılmışlığı dolayısıyla tam bir muamma!!Fakat Daihatsu Tr;her modelinin eskisiyle yenisiyle yedek parçaları konusunda olsukça hassas!Yani alacağınız araçla çok sıkıntı çekmezsiniz!!Bunlar dışında;Cuore nin bahsettiğiniz kasasından sonra gelen Cuore 2003 yılı itibariyle yollarımızdaydı..Güzel satış rakamlarına ulaştı ve de Dünya nın en az yakıt tüketimine sahip benzinli aracı ünvanını elinde bulunduruyor!!Tamamıyla Japon üretimli araçta ABS den park sensörüne kadar bir çok standart ise bulunmakta!!Sizin bütçe durumunuzdan bahsederseniz belki bu kasa noktasında uygun bir model bulabiliriz size..!Asla da pişman olmazsınız!!Ben 2,5 yıllık Daihatsu kullanıcısıyım!Başka marka bir aracı da bundan sonra kullanır mıyım bilemiyorum inan!!Çünkü araç size vadettiğinden dâhi fazlasını veriyor inanın!!Bu arada 2000 cuore ye vereceğiniz paradan;satarken de çok bişi kaybetmezsiniz merak etmeyn!Ben aldığım fiyata aracımı bugün koysam satarım en fazla bir iki hafta içinde!! Sormak istedikleriniz konusunda yine yardımcı olmaya çalışırım..SAğlıcakla...

    Sevgili cabarnet; ben bahsettiğiniz aracın manuel vites artı deri koltuk artı sunroof lusunu kullanıyorum!Tercihinizde pişmanlık duymayacağınız noktasında garanti veriyorum!!Terchiniz otomatik vitesli araca ise 14000 ytl ye pekala erişilebilir..Biraz sabredin;ii bi araştırma yapın!internetten mutlaka bulursunuz keyfinize göre bir araç!! ;) Ben de ilk fırsatta szin için bir araştırma yapmaya çalışırım..Sormak istedikleriniz olursa lütfen çekinmeyin!!Sağlıcakla kalın..




  • bunları nasıl bir zihniyet yapabilir

    http://img396.imageshack.us/img396/2109/26052008219hm7.jpg

    http://img60.imageshack.us/img60/3903/26052008222ev7.jpg

    http://img60.imageshack.us/img60/5088/26052008221ex4.jpg

    sabah bir kalktım aracın sol tarafını halletmişler
    ne isterler bu arabalardan bilmem ki
    ellerine ne geçecek

    sevise gidip rütuş boyası aldım
    havalar düzelince rütuş yapacaz onların fotoğraflarını da yollarım
    inşallah biraz da olsa düzelir




  • bir de bu fotoğrafları siteye yüklemenin başka yolu yok mu
    sadece link olarak verebildim
  •  Daihatsu Kulübü
  •  Daihatsu Kulübü
  •  Daihatsu Kulübü
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hihtiyar

    bunları nasıl bir zihniyet yapabilir

    http://img396.imageshack.us/img396/2109/26052008219hm7.jpg

    http://img60.imageshack.us/img60/3903/26052008222ev7.jpg

    http://img60.imageshack.us/img60/5088/26052008221ex4.jpg

    sabah bir kalktım aracın sol tarafını halletmişler
    ne isterler bu arabalardan bilmem ki
    ellerine ne geçecek

    sevise gidip rütuş boyası aldım
    havalar düzelince rütuş yapacaz onların fotoğraflarını da yollarım
    inşallah biraz da olsa düzelir





    geçmiş olsun. çizikler çok derin gözüküyor. uzunlamasına devam ettikleri için rötuş iyi durmaz diye düşünüyorum. bana tek çare boyaymış gibi görünüyor malesef :( bizimkini de çizmişlerdi birkaç sefer böyle çocuklar. delirmiştim aynı şekilde...

    boyatacaksanız bu fotoğrafları kaybetmemenizi öneririm. satarken lazım olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 27 Mayıs 2008; 13:26:48 >




  • 2006 model sirion 1.3 , 37.000 km, 13.500 ytl almaya karar verdiğim anda çevremdeki herkes karşı çıktı.şimdi yazılarınızı okuyunca biraz rahatladım.çok teşekkür ederim.aklıma takılan bazı şeyleri sormak istiyorum
    1. yeni kasa 2006 modellerin BG gücü kaçtır? ilanda yok,sitesindede yok
    2.sirion ile YRV arasında kaldım hangisini tercih edersiniz?
    3. özellikle eksi yönlerini belirtmeniz mümkünmü ?
    4.Parçaları gerçekten pahalımı ?
    şimdiden teşekürler , görüşleriniz benim için önemli yarın arabayı almaya gideceğim.
  • selamlar.

    daihatsu'nun hiçbir aracı sahibini üzmez çünkü toyota kalitesi ile üretilirler. aracı alırsanız zaten detaylı iceleyin birçok parçasının toyota olduğunu göreceksiniz.

    sirion ve yrv farklı klasmanda arabalar. sirion hatcback mini. yrv ise mini mpv. yrv daha eski ve üretimden kalkmış bir model. fakat aracın içinde özellikle koltuklar ve bagaj çok fazla hareket ve yeteneğe sahip. bu bakımdan çocuklu aileler için daha uygun.

    yeni sirionların beygir gücünün 1.3 motorlu olanlar için 87 olması gerekiyor. ama araçların hepsinde dvvt var yani toyotadaki vvt-i. dolayısı ile araçların motorları beygir güçlerinden beklenmeyecek performans verir ve çoğu zaman vites ufaltmaya gerek bırakmaz.

    parçası çoooook pahalı değil. ama türkiyede üretilen arabalar gibi ucuz da değil. yani bir bmw gibi pahalı diyemeyiz ama fiat gibi ucuz da değil. mesela bir stop lambası 80 lira falan. belki fikir verir :)

    arabanızı kaskosuz kullanmayın. bir kaza vs. olursa nasıl olsa kasko zararınızı karşılayacak. diğer türlü parça fiyatlarının ucuz olmamasından ötürü canınız yanar. mutlaka kaskosunu yaptırarak binin derim.

    alırsanız eğer, şimdiden hayırlı olsun.




  • Lütfen bir fikir verin!
    Yeni Terios aldık. Ama araçta özellikle düz olmayan yollarda altından mı arkasından mı anlayamadığım bir kütürtü geliyor. Ama bayaa bir kütürtü. Araba 10 günlük. Hadi ilk günler yeni olduğundandır dedik. Ama gün geçtikçe arttı. Terios kullanıcıları sizde de var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carbize

    Lütfen bir fikir verin!
    Yeni Terios aldık. Ama araçta özellikle düz olmayan yollarda altından mı arkasından mı anlayamadığım bir kütürtü geliyor. Ama bayaa bir kütürtü. Araba 10 günlük. Hadi ilk günler yeni olduğundandır dedik. Ama gün geçtikçe arttı. Terios kullanıcıları sizde de var mı?


    sesi duymadan yorum yapmak çok zor. ama araç nasıl olsa garanti kapsamında. bir servise götürüp dinletmek bence en mantıklısı olur normal olmadığını söyleyebilirim sadece...
  • çok canım sıkıldı. sesi şöyle anlatabilirim. Kütürtü. Araç hareketsiz çalışırken bişey yok. Motordan değil. Harekete başlayıp tekerlekler hareket ettiğinde kütür kütür diye geliyor.
  • 2005-2006 coure hakkında düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar artıları eksileri nedir?

    araştırırken bi eksisini gördüm devir göstergesi yok başka nasıldır?
  • carbize,
    Belli ki aracınızda bir sorun var. O şekilde kullanmayın. Ses hayra alamet değil. En kısa sürede bir servise, olmadı en yakın lastikçiye göstermenizi tavsiye ederim.

    _opeth,
    Cuore çok cici bir araç. hiçbir eksiği de yok. 25 Mayıs'da Abant'ta gerçekleştirdiğimiz Daihatsu Aşkına buluşmasında 2 adet vardı. Bir tanesi 2007 model, her özelliği vardı, şaşırttı bizi. Emniyet kemeri uyarısından tut, arabaya binince ekranında welcome, inerken goodbye yazması gibi ayrıntılara kadar :) Devir saati çok büyük bir problem değil çünkü 2002-2003 model en düşük donanım seviyesine sahip (analog km göstergesi olan) Cuore'lerde bile her türlü sensör ve elektronik beyin (hiç sevmiyorum şu beyin lafını kullanmayı :)) mevcut. Her iki Cuore'ye de buluşmada yol bilgisayarı taktık (elektronik göstergeler(devir saati dahil), yakıt tüketimi vs herşey var), her türlü fonksiyonu çalıştı çünkü arka planda sensörler mevcut ve araç her kararı elektronik olarak veriyor. Dolayısıyla devir saati eksiğini bu yol bilgisayarından bir tane edinerek çözebilirsin. Fiyatı 160 dolar. İlgilenirsen mesaj at, detayları yazarım :)

    Bu arada Coure dünyanın en az yakıt tüketen benzinli aracıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 4 Haziran 2008; 10:25:01 >




  • sağolun aydınlattığınız için arabayı bi alayım yol bilgisayarı filan düşünürüm artık :)
  • selam tekrar, bu arada aklıma yeni geldi. düşük donanım seviyesine sahip araçlarda hidrolik direksiyon yok sanırım (belki de bazı yıllarda yoktur, emin değilim) bazı cuore'ci arkadaşlarımız bundan şikayet edip keşke yüksek donanımlısından alsaydık diyorlardı... belirteyim dedim.

    bu arada ben 2003 model bir tane kullanmıştım. değil hidrolik, elektrohidrolik direksiyon vardı. mercedes bmw vs. daha yeni yeni koyuyorlar arabalarına bu sistemi. çok tatlı birşeydi. direksiyon ile playstation oynamaya benziyor hissi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 5 Haziran 2008; 9:09:43 >
  • alala çok ilginç ona dikkat ederim artık zaten klimalı bi model bakıcağımdan düşük konfigürasyona sahip olacağını pek sanmam. 90 model applause'larda bile hidrolik direksiyon var cuore'nin düşük modellerinde yok demek çok ilginç. dacia'nın ilk çıkan solenza'ları gibi
  • YRV ile Sirion bi eski kasayı karşılaştırırsak performans, iç hacim ve yakıt ekonomisi olarak hangisi daha ağır basar?
  • Performans konusunda kesinlikle Sirion-1
    İç hacim konusunda berabere
    Kabin içi fonksiyonellik konusunda açık ara YRV
    Bagaj kapasitesi konusunda burun farkıyla Sirion-1
    Yakıt konusunda ise yine burun farkıyla Sirion-1

    Ama YRV Turbo derseniz dengeler değişir biraz :)
  • yok yrv turbo beni aşar :)
    daihatsu aşkına da bi arkadaş sirion satıp yrv almış orda da kalite anlamında ve parketme şehir içinde hareket etme de yrv daha iyi demiş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.