Şimdi Ara

DAIHATSU APPLAUSE kullanıcıları buraya (alkışı haketmiyormu?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
8
Favori
106.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bizim Sirion'da da var o direksiyonu çevirince kendiliğinden gaz verme olayı
  • sayın abim simdi gördüm bende 8 yıldır daihatsu applause var.
  • Eee başka ne özelliği var bu arabanın :D
  • Çok özel bi arabadır. 8 yıldır vazgeçemiyorum.Sıfır megane'a bindim bi süre keyif vermedi.Oturma pozisyonu alçak olduğu için konforlu ,kesinlikle insanı bunaltmaz, gaz debriyaj kombinasyonu iyidir.Yol tutuşu önden kayma eğilimi gösterse de güven verir.Araştırdığıma göre ingiltere,almanya ve avustralya da fanatikleri çok.
  • Evet çok tavsiye ettiniz ben de gittim hemen aldım bir tane :D . Dediğiniz kadar varmış. Araba gerçekten de güzel. Bir de şu yakıtını biraz daha düşürebilirsem tam süper olacak. Daha yeni lpg taktım biraz ayar istiyor, bir de alışma süresi falan diyorlar. Onun dışında bir sorunu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bountr -- 1 Mayıs 2008; 3:14:22 >
  • kaça aldın hocam
    ben applause ile yatıp kalkıyorum bu günlerde allah hayırlısını versin
  • Amin :). Ben 4500e aldım, 250 kadar masraf ettim(karbüratör, radyatör vs.) bir de tüp taktırdım.
  • çok iyi fiyata almışsın hayırlı olsun.
    hangi şehirden aldın bir de elektrikli cam klima filan varmı
  • Klima var ama gazı bitik, onu da doldurucam inşallah. İstanbul'da aldım arabayı. Elektrikli cam yok. Merkezi kilit var. Yakın zamanda da alarm falan taktırmayı düşünüyorum. Araba gayet güzel. Uzun süre binmeyi düşünüyorum kısmet olursa. Umduğumdan daha güzel çıktı araba. Yol tutuşu gayet güzel, sonra çok da seri bir araba. Çalışması, sesi falan gayet hoş. Temizini bulursan kaçırma al derim. Paranı Springe, Unoya, kısaca hurdaya verme derim. Ne de olsa japon bu arabalar. İnsanların önyargısından başka bişey değil bu tarz arabaların ucuz olması.
  • arkadaşlar bende 90 modeli var 2005 te aldım bence herşeyiyle süper bi araç. çok önceleri bu aracı kullanmış birisiyle konuştum kişi arabayı sattığında araba 350.000 km de imiş. o haline rağmen motordan tık sez gelmezdi 160-170 rahat basardı diyor. benim sormak istediğim birşey var kullananlardan arabalarında su eksilmesi oluyor mu. benim aracın radyötere bağlı deposu devamlı boşalıyor. kaçakta bulamadım motorda bi çatlakmı var bilmiyorum arabayı kaldırıp motoru sökmeyi düşünüyorum.
  • Dostum piyasada radyatör depolarındaki bu tarz potansiyel çatlakları doldurucu;tamir edici çeşitli ürünler satılıyor..Radyatör kapağından boşaltıyorsun o gereken yerleri dolduruyormuş!Bilemiyorum..Ben ürünlerin yalancısıyım..Biraz soruştur sanayii de falan istersen... Bir örnek ürün sana:

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26005&productid=otm090054

    Applause başkadır tabii!!Kıymetini bilenlere!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 19 Temmuz 2008; 13:45:18 >
  • teşekkürler arkadaşım ben bunu bir araştırayım motora da faydası oluyormu bakayım çünkü benim
    radyaratörü sıfırdan yaptırdım, radyatör borularını orjinaliyle sıfırladım, tek ihtimal motor kaldı. motora faydası olurmu bi sanayide araştırayım. sağolasın.

    ayrıca söze de aynen katılıyorum

    quote:


    Applause başkadır tabii!!Kıymetini bilenlere!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 19 Temmuz 2008; 16:40:35 >
  • arkadaşlar hepinize saygılar,sevgiler.bu foruma ilk mesajım. 3,5 senelik bir Applause kullanıcısıyım ve arabamla gurur duyanlardanım.Her gören ne bunun markası ne hoş araba diyolar.İçi mükemmel geniş.Tüplü olmasına rağmen müthiş bir bagaj hacmi var vsvs....Applause kullanıcısı arkadaşlarla tanışıp bilgi alışverişinde bulunmayı çok isterim.


    kısaca özelliklerinden bahsedeyim :

    145.000 km de-Değişen yok (Bazı parçalarda boya var)
    1990 Model 1.6 16V GL Modeli
    Elektrikli ön camlar
    Sis Farı
    13" ELB Marka Çelik Jant
    Momo Racing direksiyon (hidrolik)
    Lovato Marka LPG kiti (Simit Depo)

    Umarım böyle tertemiz ve güzel bir araba herkese nasip olur.Kullanıcı arkadaşların yorumlarını ve mesajlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_serkan -- 1 Şubat 2009; 20:17:37 >
  • araba çok temiz duruyo allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
    direksiyon güzel olmuş bende arıyordum, böyle bişey iyi duracak üzerinde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kafter20

    araba çok temiz duruyo allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
    direksiyon güzel olmuş bende arıyordum, böyle bişey iyi duracak üzerinde.


    sonunda geldi bi applause cu...selamlar.çok teşekkür ederim.sizede inş.

    evet çok uğraştırdı direksiyon ama güzel oldu ustam çok iyiydi sağolsun.bu arabayı aldım ilk ve feci derece de uyuz olduğum tek şey o incecik koskocaman ve tipsiz iğrenç direksiyona taktım kafayı.nette biraz bakındım 3 kollu orjinal var apllause un var.çıkmacılara baktım hep bizim direksiyon var bulamadım.servise gittim.japonyadan gelecek 280 £ gibi bişeyler saçmaladı.neyse bende spor direksiyon aramaya başladım.simit biyerde buldum hoşuma gitti.tam istediğim gibi ele oturuyo küçük ve 3 kollu.sonra bide göbek demesinler mi ? göbeksiz olmazmış.ara Allah ara sor Allah sor mümkün değil applause yok,hiçbir modifiye parçası olmadığı gibi..ustama gittim.Al toyota göbeği bi tane gel dedi. 93-98 di galiba toyota göbeğine 2-3 delik açtı ve oturttu.sonra baktık sinyaller atmıyo.sök bidaha artık ama adam azmetti ve orjinali gibi çalışıyo şu anda sinyaller falan.

    yani kardeşim kolay bi uygulama değil.ustanı bu işi daha önce yapmış birini seçersen ii olur derim.Ankaradaysan sonuna kadar yardımcı olmaya açığım.

    parça olayıda arkadaşlar şu şekilde.bu arabayla uğraşa uğraşa artık japon çıkmacılarıyla falan kanki oldum denebilir.ama özellikle belirtmek isterimki bu araba nın bulunmayan parçası zannedersem yoktur.Sanayide 10-15 civarı japon parçacısında orjinal-yan sanayi mevcut.Şaşmaz San. sitesinde Ataman Ticaret var yıllardır Applause parçaları satıyolar.kendiler pertten applause alıp parçalayıp satıyolar.buraya da bilgileri eklerim isteyen olursa.ben neler aldım onlardan.

    bugün uğradım sanayiye fren balatası fiyatını sordum 20 ytl..ön diskler 80 ytl.merak ediyorum şahininki kaç ytl dir.ve inanın bu arabalar şahinin una sını doğanını arkasına atar götürür.yani bana göre öyle.ben aracımdan çok memnunum.tabi arada beraber gidiyoruz sanayiye ama sonuçta oda artık genç değil.olacak o kadar.
  • Kardeşim bu bahsettiğin çıkmacılar da ve ya Japon yedek parçacılarda 2004 Sirion a v.s. parça da bulabilir miyiz!???Merak ettim bak şimdi!? Bu arada ben de Ank. / Eryaman dayım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 25 Temmuz 2008; 0:41:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatih_Law

    Kardeşim bu bahsettiğin çıkmacılar da ve ya Japon yedek parçacılarda 2004 Sirion a v.s. parça da bulabilir miyiz!???Merak ettim bak şimdi!? Bu arada ben de Ank. / Eryaman dayım..



    sirion mu ? valla şimdi ne desem yalan olur.yani çıkma parça bulma olanağın o adamların sirion parçalamış olup olmama durumuna bağlı.bizim arabalar biliyosun yeni değil ve bugüne kadar çok gelmiş ellerine depoya gidiyoruz beraber ne ihtiyaç varsa söküp alıyoruz applause unkileri.bu durumu sadece sorarak öğrenebilirsin.istersen telefonunu veriebilirm.Şaşmazda.

    Japon yedek parçacı olayıda sanayiye gidiyosan eğer Yaren Japon var Şaşmaz da ve İvedik organize de.Orjin var İvedik organize de bunlardan yan sanayi tedarik edebileceğini düşünüyorum.bana bunun garantisini kendileri verdi.aynen şu şekilde : "Japon-Kore bizim isteyipte bulamayacağımız parça olamaz sen rahat ol".ama dediğim gibi sirion olayını hiç bilmiyorum yani ilgim olmadığı için o arabaya.umarım muvaffak olursun.araştırmakta fayda var.
  • Eyvallah kardeşim;sağolasın! Orjinal parçaları ucuza bulabilir miyiz peki bunlarda ve ya senin bildiğin başka bir yerde!??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatih_Law

    Eyvallah kardeşim;sağolasın! Orjinal parçaları ucuza bulabilir miyiz peki bunlarda ve ya senin bildiğin başka bir yerde!??


    "orjinal" olarak fiyat mesela 100 ise serviste atıyorum parçacıda tıpkısının aynısı orjinali 80 civarı alma şansın var.tabii pazarlık yapacaksın.nakit ödeyeceksin.faturada almazsan dediğim gibi uygun bulabilirsin tabi.şimdi bide sizin arabalarınız nispeten yeni olduğundan orjinal parça takmak istiyosunuz çok iyi anlıyorum fakat çok da kasmayın bence 100 verip daihatsu orj.alacağına 50 ye ben olsam yan sanayi alırım aynı şey.tabii sizin tercih:.ben bugün içerisinde buraya bikaç bilgi (adres,tel no) ekliycem.ihtiyacı olan arasın sorsun
  • Yaa bi de senin applause de nasıl olaylar bilemiyorum tabii fakat bizim yeni nesil Daihatsu larda yan sanayii parçalar yüzünden sıkıntı çeken ark.lar oldu..O yüzden senin de anladığın üzere mümkün olduğunca orjinalden ayrılmamaya çalışıyoruz.. ;) Sağolasın kardeşim;paylaşımlarını bekleyeceğim..Görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.