Şimdi Ara

daha yeni e-okul a baktım ne bu sözlüler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bari ortalamamı verseydi amacı nedir ki düşürüyor?
    Hayır ortalamasının düşürülmesi gereken kötü bir öğrenci de değilim derse ara sıra katılırım derste sesim soluğum çıkmaz gel gör ki ortalamayı düşürüyor.
    Amacı nedir anlamadım.Hele pazartesi gelsin...
  • İlk sınavların hepsinden 4-5 aldım. Ama öyle test çözmeye vakit kalmıyordu. Teste agırlık verdim bütün notlar 1-2'ye düştü. Ortalama 2-3 geliyo cogunun. Son sene 2-3 puan oynadıgı için fazla kasmıyorum. 60-65 arası bi puan geliyo.

    Size bişey sorucam.

    Coğrafyadan ilk sınavım 75. İkinci sınavdan optik okuyuculara işaretledik 30 aldım. Hocaya gittim dedim hocam böyle böyle siz yanlış okudunuz demiyorum, yanlışlarıma bakmak istiyorum. Ben 30 beklemiyodum dedim. Hoca da şerefsizlik yapma oglum kaybol şurdan ver dilekceni senle mi ugrascam diyo. Calıssaydın yapsaydın diyo. 33 soru vardı arkadaslar 10 tanesi dogru çıkmış. Benim optiği yanlıs grupta okusa yine böyle bi sonuc gelebilir.


    Şimdi size sorum ben gidip dilekçemi veriyim mi? Yoksa hocayı ikna etmeye mi çalısıyım. Son senem zaten bi de kalmayalım bundan. 2 tip hoca var derler ya. 1.tip okul bitince ziyarete gidersin, hocam sizin sayenizde, çok yardımcı oldunuz dersin. Hoca da sevinir, gurur duyar seninle. 2.tip de yolda görsen suratına tükürürsün, öyle tipler var. Şimdi diceksiniz derse katıl sözlüyü yüksek al. Öyle olmuyo işte bilen bilir. Taktı mı takıyo hocalar.




  • Kimya yazılılar 66 55 sözlüler 75 80 vermiş 69 dan 3 düşüyor off 80 80 verse 4
  • fizik 0 teşekkürede oynayamıom
  • Bizimkiler son gün yazacak herhalde.
    Yazılı notlarını yazmayan var ya, şaka gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.