Şimdi Ara

daha uzun koşmak için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaptığım spor icabı uzun koşular yapıyoruz ve ben dayanamıyorum genelde yolun yarısında kesiliyorum daha uzun koşmak için neler yapmalıyım.kurs hafta sonları hafta içi pek koşmuyorum biraz kilomda var ama veriyorum hatta 2 ayda 6 kilo verdim ve birde düz tabanlık var bunlar beni çok etkiler mi daha uzun nasıl koşarım yardımlarınızı bekliyorum

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • öncelikle nefesini düzgün ayarla birden hızlanma hızını yavas yavas arttır ve her gün düzenli yürü yada kos ilk 1 hafta yürümeni sonrasında ise kosmanı tavsiye ederim kosa kosa mesafeyi arttırır yada süreyi kısaltırsın

Onun disinda daha uzun kosmak icin hafta icide kosmaniz sizin isinize yarayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • teşekkürler cevaplarınız için uygulıcam.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Yanınızdakiyle konuşmak nedir yahu kahvemi burası?Çoluk çocuk muhabbetlerine gel
    Bir insanın dayanıklılığı önce sülaleden gelir.Sonrasında senin yaşam şeklinin tümüne denk gelir.Yediklerin,içtiklerin,gece yatıp sabah yattığın saatlerindir dayanıklılık.
    Oynadığın pc oyunları yada izlediğin tv değil ergen arkadaşaım.Attığın terdir dayanıklılık.
    Yukarıda yazdıklarımın işine gelmeyen kısımlarını geliştirirsen dayanaklılığın artar;)Abi sözü!
    Bazen çok ölmek istiyorum.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.