Şimdi Ara

Daha önce sınıflandırıldığınız için bu hizmeti tercih edemezsiniz problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Yüksek lisans ile tecilliydim. Bedelli başvurusu yaptım ama sisteme düşmedi. Hatta 15.10.2019 tarihine kadar ödemeyi yapmanız gerekmektedir diye bir uyarı aldım. Yani geçmişe dönük. Şubeye gittim ve yüksek lisans tecilimi kaldırmamız gerektiği söylendi. Üniversiteye yazı yazıldı ve tecil kaldırıldı. Şimdi önceden başvuru yaptığım sayfaya yani e-devletten askerlik tercih hizmetlerine girdiğimde "Daha önce sınıflandırıldığınız için bu hizmeti tercih edemezsiniz." diye bir uyarı alıyorum. Şubeyi aradığımda bana, biraz bekleyin düşecek sisteme diyor. Düşmezse yine gelirsiniz diyor ama biraz stres oldum. Hem tecilim bozuldu hem bedelliyi kullanamazsınız diyor. Var mı daha önce karşılaşan böyle bir problemle?

    Daha önce sınıflandırıldığınız için bu hizmeti tercih edemezsiniz problemi







  • Sorun çözülmüştür. Konu silinebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl çözüldü? Belki bir arkadaşın işine yarar
  • Benzer bir durum benimde başıma geldi. Nasıl çözüldüğünü açıklayabilir misin?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Doktora dolayısıyla olan tecilimi bozdurup bedelli askerliğe başvurmak üzere dilekçe verdim bu sabah, ancak e-devlet bedelli başvuru sayfasında ben de aynı uyarıyı alıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ?
  • Merhaba. Aynı durumu bende yaşamaktayım bedelliden faydalanamazsınız dedi askerlik şubesi. Nasıl çözdünüz ne yapmamız gerekir?
  • Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım. Yüksek lisanstan dolayı olan tecil kaldırıldı ve aynı uyarıyı vermektedir. Sorunu nasıl çözdünüz?
  • Arkadaşlar sorunu çözen varmı? lütfen cevap yazın, bende de aynı durum var. Bedelli yapmak için yüksek lisans tecilini şubeden iptal ettirdim, ama e-devlette askerlik hizmet tercihi bölümünde aynı yazı yazıyor.


    "Daha önce sınıflandırıldığınızdan bu hizmeti kullanamazsınız."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihBurak94 -- 21 Ekim 2020; 1:23:41 >
  • Kimse cevap vermedi, ben yazayım. Bağlı olduğunuz askerlik şubesini arayın. Hangi şube olduğunu bilmiyorsanız bulunduğunuz şehirdeki askerlik şubesini arayın, tc'yi söyleyince hangi şehir, hangi şubeye bağlı olduğunuzu ve oranın telefon numarasını öğrenebilirsiniz. Kendi şubenizi arayın ve durumu anlatın. Ben yüksek lisans sayesinde tecilimi uzatarak bakaya durumunu kaldırdım ve tekrar tecili bozdum. Bu sayede tekrar bakaya'ya düşmeden bedelliye başvurmak için 10 günüm oldu. Ama e-devlette daha önce sınıflandırıldınız hatası veriyordu. İki gün sonra sorunu hallettik dedi şube ama hala aynı hata vardı. Şubedeki personel benim yerime kendisi sistemden başvuru yaptı, ve bana parayı ertesi gün devlete yatır dedi. Parayı yatırdığımda hala e devlette gözükmüyordu. Yaklaşık 4-5 gün sonra e-devlette başvurum para yatırılmış bir şekilde gözüktü, yani bakaya durumunda değil iseniz ve bu hata varsa şubeden sizin yerinize yapabilirler ve sisteme biraz geç düşer.





  • Peki hocam siz daha önceden sınıflandırmanız oldu mu, olduysa sınıflandırmanızı şube sorunsuz bir şekilde iptal etti mi herhangi bir gerekçe göstermeksizin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.