Şimdi Ara

Daha nereye kadar devam edecek Bu düzen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bahsettiğim şey biz değil. Dünyada Amerika ve Avrupanın acayip rahat olması. İş ararsan var. Adalet var. Güven var. Geniş toprakları dağ,orman gez gezebildiğin kadar. Adam gibi sağlık.Hani şu müstakil Çok ama çok güzel evleri bitiyorum. Daracık apartman dairelerine biz o paraları veriyoruz birim olarak.

    Birde Asya ve ortadoğuya bakın. Afrika zaten bitmiş. Hergün kan, hergün abd,rus,koalisyon bombardımanı.
    Hiç birşey üretmiyor ortadoğu. Militan hariç. Kaybeden hep mazlum. Kazanan hep sömürgeci.

    Bir düzen kurmuşlar. Demokrasi adına sadece kendilerini zengin etmişler. Zenginler zengin kalsın diye başka zenginlerle evlendiriliyor. Zengin olanların yanında güzel olmayan bir tane kadın göreniniz varmı?

    Şimdide diyorlar nüfus fazla dünya kaynağı kısıtlı. Ama zaten onlar yükseltmedimi kolay,ucuz işçi ve satın alıcak kişiler yaratmak için.

    Nereye kadar sürecek bu devran? Fakirler ayaklanmaz mı sonunda? Yakmaz mı bu dünyayı?

    Az biraz bizede değinelim. 4 milyon Suriyeli var para akıtılan. Zaten ekonomisi kötü olan, işsizliği yüksek olan. Bürde Afgan gelicekmiş. Eee biz çıkalım. Ben artık bunların bilerek yapıldığını düşünüyorum.
    Neden ötv gibi bir vergi kalkmadı? Dünyada benzeri sadece çinde. Hani refa dönemi diyorlardı ya 2008 - 2012 arasına. Ne refahı yahu? Abd krizdeydi. Para bastı, Dolar,euro düştü. Bişeyler biraz ucuzladı. Yine asgari maaşa göre herşey özellikle araba pahalıydı.

    Üstelik bu ötv saçmalığı hâlâ vardı. Biraz daha düşüktü sadece. Biz hiç düzgün arabaya binemeyecekmiyiz? Büyük motor demiyorum.Elin Abdlisi alıyor güzel bir 3.0 motor Lincoln 60 bin dolara full konfor full yani full ama full. Biz?

    Gıdaya gelsek bizden ucuzlar. Abdyi bırak soğuktan meyve yetişmeyen kuzey Avrupa ülkeleri çok ucuza alıyorlar. Ya almanlar? Sizi acıktırmak istemiyorum. Çok değişik farklı farklı çikolataları ucuza alıyorlar. Bizde affedersiniz tadı tuzu olmayan bir çikolata 4.5 tl. Çikolata değil pilastik resmen. Yavv kıytırık orta pizza kampanyasız 35 tl.

    Hadi biz en azından ulaşıyoruz o pilastik çikolataya. Peki ulaşamayanlar? Şükrediyoruz ama zenginin yoksula eziyetinide görmezden geliyoruz. Bu olmamalı. İyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bütün günümüzü dine ayırdığımız sürece devam eder düzen.Birbirimizi ayrıştırmadan okumalıyız,araştırmalıyız,üretmeliyiz.Yeniliklere açık olmalıyız.Kısacası geniş kapsamlı bir reform gerekiyor.Avrupanın bu durumda olmasının sebebi bu reformlardır.Din herşeyden önce geldiği sürece mutluluğa ve refaha erişemeyiz.Türkiye için artık geç kalınıyor.Bu gidişat toprak kaybına götürecek gibi duruyor.Siyasal islam bu ülkenin sonu olacak maalesef.Tarih Atatürk'ü bir kez daha haklı çıkardı.
  • YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.