Şimdi Ara

Daha iyisi için yaşamak mı? elindeki ile mutlu olmak mı? Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Daha iyisi için yaşamak mı? elindeki ile mutlu olmak mı? Anket

(En Son Oy Tarihi: 5.10.2020)
Giriş
  • Ben babama "baba ben daha iyisi için yaşamak istiyorum" dedim babamda örnek vermek için şimdi benim elimde 1 fiat egea var ha mustang almışım ha fiat dedi ve bana
    "Sen bencilsin ve egoistsin dedi benim gibi düşünen üye sayısını merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 4 Ekim 2020; 17:25:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen haklısın. Daha iyisi için mücadele edeceksin, gerekirse bazı anlarda kendini paralayacaksın ama olmazsa da "hayatın ayıbı" diyip geçmişteki kayıplara takılı kalmadan, elindekilerle mutlu olarak yoluna devam edeceksin.

Ama ilerlemeyi hiç düşünmeden hep elindekiyle mutlu olursan, elindekileri de kaybedersin. Hiçbir şey aynı seviyede kalmaz çünkü, ya azalır ya artar.

Ayrıca bunun egoistlikle ilgisi yok, baban bazı kişileri çok fazla dinleyip etkilerinde kalmış fazlasıyla.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Normalde çok karlı bir iş yapacakken nedwnin bilmediğim bir nedenle asker oldu
    Edit:yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 4 Ekim 2020; 17:42:21 >
  • Up

• Anketleri severim, yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha Fiat ha Mustang, orası doğru. 1. Dünya ülkesinde 2. el araba mı, 2. Dünya ülkesinde 1. el araba mı?  

• Yer Türkiye olduğu için elimdeki bana yeter ama belli bir raddeye kadarda çabalarım.

Ama yer avrupa olsaydı her daim daha iyisi derdim elimden geleni fazlasıyla yaparım.

Şuanda Türkiyede bir ev bir araba, sahibiyim telefonum iphone se2 pc var gta5 kaldırıyor, şuan ufukta evlilik yok olsa beyaz eşya tv alırım, onuda siemens set ve philips tv yapmaya çalışırım çabalarım, yatak odası oturma odası tamamdır.

Zaten böyle rezil bir ülkeye çocuk getirmem çocuğun başını siyasal islam ile belaya sokamam, kafa dengi kadın olsun yeter, şahsen düğünde istemiyorum düğüne verilen parayla set tv yatak odası oturma odası kalanı ile seyrhat tatil yaparız.

Benim hayallerim bunlar, tabi bu hayaller Türkiyede olan hayaller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Evrim der ki birey olarak hiçsin.Yani öncelikle evrimi yenmek için elimizdekini arttırmalıyız sadece elimizdekilerle mutlu olmak yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ekim 2020; 10:19:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.