Şimdi Ara

Daha iyi bir bisikletin bana sunacağı avantajlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. İki yıldır Carraro Sportive 224 Erkek Şehir 24-V VB 28 Jant kullanıyorum, açıkçası başka bir bisiklete binmediğim için 224 iyi mi kötü mü yorum yapabiliyorum, aslında başka bisiklete binmedim dedim ama 2 yıl önce bisikleti almadan önce bir ay kadar İBB'nin bisikletlerine bindim, sonra bisiklet kullanmayı sevince kendi bisikletimi satın almıştım, belediyenin bisikletinden Carraro 224'e geçince bisiklet akıyordu resmen, bunun tek pedal çevirmesi onn üç dört pedal çevirmesine eş değerdi. Evet şimdi merak ettiğim ise bu bisikletten 4-5 bin aralığında bir bisiklete geçersem kayda değer bir fark ile karşılaşır mıyım ve eper bir fark olursa ne gibi farklar ile karşılaşırım?

    Soruyu sormuşken bisiklet kullanma alışkanlıklarımı da belirteyim, ben ağırlıklı olarak haftada bir kere genelde Avcılar - Karaköy arası gidip geliyorum, bugüne kadar maksimum Avcılar - Emirgan'a gitmiştim 100KM'ye yakın yol yapmıştım, bisikletle ilgili en büyük sıkıntım sele ya da kilomdan kaynaklı kıç ağrısı, bunun için de bugün Sora'dan aldığım tayt gelecek belki o da çözüm olabilir diyorum ama konumuz kıç ağrısından ziyade performans, kullanım kolaylığı açısından üst seviye modelin farkını görür müyüm?

    Daha iyi bir bisikletin bana sunacağı avantajlar?







  • O fiyata yeni bisiklet almaktansa hafif bir elektrik kiti sürüşü daha zevkli hale getirebilir
  • gravel bisiklet al bak keyfine
  • Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim ben dün salcano hector 26 jant aldım ama pek bilmeden aldım. Biraz araştırınca çift amortisör ün yorduğunu öğrendim bütcem çok yüksek değil o yuzden bunu değiştirsem bisan mts4200 sıfırı almayı düşünüyorum. Ama drdiğim gibi pek anlamadığımdan şehir içinde sürerken bisana göre daha mı kötü olur bilmiyorum. Yardımlarınızu bekliyorum. Bu arada satıcı adam amortisörü sıkınca sorun olmaz dedi ama ben pek inanamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.