Bildirim
Daft Punk dinliyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
90 lar genelde ergenlere çok uzak :D
techlonic bide da funk parçası güzel... -
Vay be ne dinlerdim around the world audi reklamindan aklima geldi dinledim cok iyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Daft punkun bir konserini izlemiştim
Harder better faster diye başlıyodu, sonra around the world radio edit
Adamlar çılgın ötesi bayadır dinlerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 31 Mart 2013; 0:21:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world Around the world, around the world -
Bir DJ olarak halen mix'lerimde kullanırım. -
Bu adamları çok severim ya harder better faster-robot rock-technologic-one more time şarkılı aklımda kalanlar.Tron filmi ile kendilerini hatırlattılar tekrardan yeni albüm çıkarıcaklar diye duymuştum belkide çıkmışta olabilir takip etmedim ama dinlemek lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X