Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.944
Cevap
125
Favori
1.580.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yakup3558 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben panzuta takmayı düşünüyorum, hiç onlarla uğraşmayacağım.
    Fakat teypte anfi çıkışı veya line çıkışı yok sanırım.
    Bizim teypler için double din var mı ?
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Malesef bahsettiğiniz çıkışları yok.

    Aşağıdaki ürün ile birlikte double din olmayan teyip takılabiliyor.

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-dacia-duster-sandero-normal-teyp-cercevesi-165617410/detay



    Veya aşağıdaki ürünü taktıran arkadaşlar olmuştu, önceki sayfalarda bahsedilmişti.


    http://www.sahibinden.com/oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici?query_text=dacia

    Şahsi fikrimi sorarsanız bu iş bütçe meselesi, aşağıdaki çerçeve ile birlikte bi pioneer gibi kaliteli bir double takmayacaksanız eğer 800-900 lira veripte isimsiz teyip almam. onun yerinde tek çerçeve ile double olmayan teyip takarım.

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-dacia-duster-sandero-logan-double-din-teyp-cercevesi-165615461/detay/
    http://www.ebay.com/itm/281165762266?ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&_trksid=p3984.m1427.l2649
  • yakup3558 kullanıcısına yanıt
    Sanırım single din olarak şu daha uyguna geliyor.

    http://www.ebay.com/itm/BLACK-DACIA-SANDERO-2012-ONWARDS-SINGLE-DIN-FASCIA-FACIA-FITTING-PACKAGE-KIT-/360624434095?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f6e42baf

    Ama single din de iç görüntüyü bozar gibime geliyor, double dinin de geri vites kamerası gibi özellikleri beni cezbediyor açıkçası.
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bütçe meselesi, görüntü bir yere kadar :)
  • yakup3558 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman bana single dine uyacak şekilde fiyat performansı yüksek bi teyp önerebilir misin ? :))
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçen ve isteklerine göre değişir bu, ayrıca hoparlör, anfi, subwoofer vs gibi eklemeler de yapacaksan tuningci ile görüşmen daha iyi olur,
  • arkasalar 2013 model 9000 km de bıtane sandero stepway 1.5 dcı begendım fiyatı 38.500 dıyor vatandas.ama pazarlık payıda var dıyo.dedıgıne gore darbesı cızıgı yok yenı gıbı sızce kaca alınır bu araba.alma nıyetındeyımde.bırde bu servıs expertız raporu ne derece guvenılırdır.faydası olurmu.tesekkurler.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Bakımı dün yaptırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 14 Haziran 2014; 18:11:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Dün ayın 13'üydü ve senide kampanya dahiline almaları lazımdı. Bence git onlara bunun sebebini sor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loyalstork

    Merhaba sevgili dostlar. Forumdaki başlığı hızlı bir inceleme sonrasında bende sıfır km bir Sandero Stepway aldım. 2008 model 1.0 Yaristen sonra araç muhteşem geldi. Şimdilik tek eksiği hoparlörlerin yetersizliği.
    Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Önlerdeki hoparlörler kaç cmlik? 16 cm uyar diyenler var. 16 cmlik alsam montajda sorun olur mu?

    biz dun arkaya iki tane takdirdik.. jemeson marka ikisi 50.. usta da 30 aldi..
    arka hoporlor kapagini tornavida ucuyla yandan cikart.. icinde sunger var.. o sungeri goturup hoporloru alirsin.. bizim usta oyle yapti..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mskefe

    2 hafta önce serviste yıllık bakım yaptırdım. cam suyu ile birlikte 400 tl. debriyajın çok yukarıdan kavradığını söyledim, bu araçlarda normal dediler. sizin araçlarda nasıl (0.9 tce). arka kapılara kendim hoparlör taktırmıştım, sonradan media navın çıkışlarının olmadığını öğrendim. serviste yazılımla açtılar. fakat direksiyon kumandası çalışmaz oldu. bununla ilgili bilgisi olan varmı.

    renolarda debryajin yukardan kavramasina normal yada artik debryaj ayari yapilmiyo, ayar otomatik, bilgisini cok gordum internette yorumlarda...

    ama baski balata degisimi icin gittik, usta dedi ki;

    bunlarin reno 9 lardan farki yok, otomatik falan degil dedi.. elle debrayaja ayar verdi

    hafta ici gelirseniz baski balatayi degistirelim dedi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozep

    arkasalar 2013 model 9000 km de bıtane sandero stepway 1.5 dcı begendım fiyatı 38.500 dıyor vatandas.ama pazarlık payıda var dıyo.dedıgıne gore darbesı cızıgı yok yenı gıbı sızce kaca alınır bu araba.alma nıyetındeyımde.bırde bu servıs expertız raporu ne derece guvenılırdır.faydası olurmu.tesekkurler.

    Fiyatibuygun demiş ben olsam 40 dan asagi vermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırını 41.500'e alma ihtimali olan bir araca, hangi akıllı 40.000 verir hayret.
  • yanı oda var 2013 yılı sonunda ındırımlı alınmıs araclar bunlar o zmn larda fıyatları 36 37 bındı su an zaten karlı satıyolar.kullandıkları kar yanına yarın gorusecegım bakalım.aracı begenırsem nıyetlıyım ınsallah yolunda gıder hersey..
  • herkese merhaba,

    havalar ısındığından beri araçta 1nci vites hız 10-20 aralığındayken sağ veya sola dönüşlerde hafif bir uğultu geliyor.?

    benim araçta birşeyler bozuldu galiba ???

    aynı sorun olan var mı ?
  • Arkadaşlar Selamün Aleyküm.

    Bir süredir ziyaretçi olarak takip ettiğim foruma üye olup yazmak bu güne nasipmiş . Faydalı paylaşımlar için herkese şimdiden teşekkür ederim. 2013 ağustos ayında, çok öyle derinlemesine marka ve model araştırması da yapmadan, tasarımının hoşuma gitmesi sebebi ile, 1.5 dci sandero araç satın aldım (mais anadolu şubeden).

    10 aylık kullanım ile edindiğim olumlu ve olumsuz izlenimleri aktarmak istedim sizlere;

    1- İstanbul içi trafikte kullanımda 1000-1100 km civarı menzili olan bir araç (tam dolu depo ile, yolda kalmayı göze alıp deponun dibini göreceğim derseniz 1210 km yapıyor, tecrübe ile sabit. , tabi bagajda yakın bir benzin istasyonuna sizi atabilecek miktarda yedek akaryakıt bulundurmanın faydası olacaktır )

    2- Araç ebatları itibarı ile park problemi yaşatmayan bir araç (gerektiğinde dikine bile park edilebiliyor )

    3- Ebatları küçük olan bir arabaya nazaran sınıfındaki diğer markalı araçlara göre çok daha geniş bir iç hacim sunmakta.

    4- Klima performansı şoför ve ön koltuk yolcusu için gayet başarılı, arka koltuklarda yeterince hissedilmesi için fan hızının 4. kademeye yükseltilmesi gerekiyor, bu durumda da gürültü seviyesi oldukça yükseliyor.

    5- Kış kullanımında kalorifer performansı motor çalıştırıldıktan sonraki ilk 20 dakika için çok kötü, sonrasında ihtiyacı iyi karşılıyor.

    6- Hidrolik direksiyonu oldukça ağır, şehir içi kullanımda handikap sayılabilecek bu durum uzun yol için artılar hanesine bile yazılabilir.

    7- Forumdaki bazı arkadaşların da şikayetçi olduğu kapı içlerinin aşırı tozlanması problemi standart donanımlar arasına yazılmalı imiş katalog hazırlanma sürecinde. (jean pantolon giyiyorsan problem yok, ancak kumaş pantolonda, özellikle de koyu renklerde, pantolonu kurtarmak için inip binerken resmen cambazlık yapmak gerekiyor )

    8- Direksiyon ve koltuk seviyesinin ayarlanamıyor olması büyük bir dezavantaj.

    9- 0 km araç alacaklara tavsiyem kesinlikle standart teyp ile aracı almaları, navigasyonlu sistem için ödeyeceğiniz her kuruş çöpe gitmiş sayılır. Ne navigasyon adam gibi çalışıyor (Ataşehir'i hala Kadıköy'ün bir semti olarak görüyor, ilçe olduğundan haberi yok) ne güncelleme yapılabiliyor(aracı aldıktan sonra 90 gün içinde 1 defaya mahsus olmak üzere ücretsiz güncelleme hakkınız mevcut, sonrasında 69,90 $ karşılığında(sadece Türkiye haritası için) güncelleme satın alabiliyorsunuz ancak 16.06.2014 itibarı ile sahip olabileceğiniz güncelleme 2013 4. çeyrek) ne de geri görüş kamera bağlantısı yapılabiliyor. (ben aracımı satın aldığımda sistem için 1350 tl fazladan para ödedim, bu paraya ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi olan gps'li cihazlar mevcut.)

    10- 1.5 dci motor için sınırlandırılmış güç olan 75 bg çok yeterli olmuyor, özellikle eco modu açık ise eğimli yollarda vites düşürmek zorunda kalıyorsunuz, (yük durumu vb göz önünde bulundurulmalı) (aynı motoru kullanan A serisinde mercedes 100 bg sunuyor)

    11- Araçta mevcut bulunan herhangi bir özelliği (bkz: önceki mesajlar: hill holder, yol bilgisayarı vs) yazılımsal olarak kapatıp insanları servislerin kapısında maymun etmek Renault gibi bir firmanın pazarlama stratejisi açısından tam bir hüsran.

    12- Bagaj kapasitesi sınıfı için yeterli, arka koltukları da katlayınca 50" tv kutusuyla sığıyor denedim

    13- Ses yalıtımı yeterli değil. Yol sesi değilse bile motor sesini çok fazla alıyor içeriye.

    14- Döşeme halılarında hatalı kesimler mevcut, bazı noktalarda açılma oluyor.

    15- Arka camların manuel olması, ön cam kontrol düğmelerinin kapı kolları yerine konsolda olması, aynaların elektrikli olmaması konfora "-" puan veriyor.

    16- güneş altında parlayıp görüş kalitesine olumsuz yansıyan konsol kaplaması var, klima menfezlerinin kenarlarındaki kromajlar da yan ayna görüş kalitesine zarar vermekte. (özellikle güneşi tam arkaya aldığınız sürüş durumlarında)

    şu anda aklıma gelenler bunlar, özellikle öğrenmek istediğiniz bir konu olursa cevap vermekten zevk duyarım.
  • 13tuğrul10 kullanıcısına yanıt
    Üyeliğiniz hayırlı olsun, sayfaya hoş geldiniz. Çok güzel gözlemlemiş ve yorumlamışsınız ağzınıza sağlık. Ben şuna takıldım.? (10- 1.5 dci motor için sınırlandırılmış güç olan 75 bg çok yeterli olmuyor, )? 1.5 dci 75.bg'mi aldınız.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novinovi

    Üyeliğiniz hayırlı olsun, sayfaya hoş geldiniz. Çok güzel gözlemlemiş ve yorumlamışsınız ağzınıza sağlık. Ben şuna takıldım.? (10- 1.5 dci motor için sınırlandırılmış güç olan 75 bg çok yeterli olmuyor, )? 1.5 dci 75.bg'mi aldınız.?

    "10- 1.5 dci motor için sınırlandırılmış güç olan 75 bg çok yeterli olmuyor, özellikle eco modu açık ise eğimli yollarda vites düşürmek zorunda kalıyorsunuz, (yük durumu vb göz önünde bulundurulmalı) (aynı motoru kullanan A serisinde mercedes 100 bg sunuyor) "


    Duster 4x4 modelinde aynı motorla 110bg veriyor.
  • yeni kasa stepeaylerin hepsi 90 bg yanilmis olmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın aracı stepway değil 1.5dci 75 HP

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.