Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
53
Favori
727.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 44.000 TL liste fiyatı ve look paket + 1.300 TL daha 45.300 ederken, 39.800 TL ye ya iyi pazarlık etmişsiniz yada 4X2 sini almışsınız hangisi ??
  • 4*4 ler yaz sonu gelecekmiş; muhtemelen 4*2 dir
  • Evet 4x2 zaten 4x4leri daha gelmediler.
  • 4x2 Duster bir nevi vatandaşımız yeni Renault 12 SW Toros otomobili ! Altı yüksek olsun , kullanışlı olsun, fazla yakmasın. Özellikle taşardaki vatandaşımız sevmişti şu Renault 12 SW'ları. :)
  • aracı gördüm inceledim baktığım araca 39000 tl dediler..bu araba bu parayı eder mi ? bence etmez. iş için kullanacağım ama yinede ikinci eli olan ve konforu olan bir araç almalıyım çünkü ben bineceğim 2-3 yılda değiştireceğim muhtemelen..bu sebeble tercihimi 50000 tl lik yeni kasa qasqaiden yana kullanacağım..bu arada bence 3008 in adını dusterin yanında anmak bile çok saçma ..kıyas olmasının mümkünatı yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 30 Nisan 2010; 21:57:44 >
  • arabanın ölçüleri fena değil, yükseklik güzel ama 4x4 e 44000 demişler dizeline, kullanılan malzemeye göre pahalı geldi bana. oysa 2. el kia sportage var mesela 35-45 arası 2006-07 model, çok sağlam üstelik 2. eli de bu arabadan daha fazla tutuluyor.
  • arkadaşlar birkaç yerde aracı inceledim; söyleyeceklerim aracın kendisinden değil çevresinden ibaret;; kardeşim için baktığım için genelde gördüğüm renault-dacia bayilerine uğrayıp farklı renk seçeneklerinin araçta nasıl durduğunu analiz etmek.....inanın her gittiğim bayide ister hafta arası ister haftasonu olsun araca müthiş bir talep..adamlar haziran sonuna falan sıra yazıyorlar ve 5 tl indirim yok liste fiyatı ne ise o.
    mesela bugün aracı incelediğimde aracın çevresinde duran 3 kişiden 2 si sıraya yazılmış, araç soranlar, renk isteyenler bulamayanlar, satış temsilcilerinin bi tripleri (bilgisizliklerine rağmen!)
    içimden diyorum hadi ben meraklı olduğum için bu aracı 7 aydır bekliyorum ve gelişmeleri takip ediyorum, siz hangi arada aracı görüp hemen kuyruklar oluşturdunuz ; ha fiyat bencede ucuz değil!
    aslında söylediklerimin ana fikri renault-dacia nın hedefi vuran reklam kampanyaları ve halkın bu markaya güveni
    bugün skoda yetiyede baktım; elle tutuluru 46-47 bin tl den başlıyor ve çevresi sinek avlıyordu; duster a oranla üstün kalitede araç olmasına rağmen




  • merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve hemen siteye üye oldum ben bugün dacia duster (beyaz renkli) aldım
    aracın acivert rengi ve siyah rengide çok güzel içi pasif olabilir ama fiyatı makul yüksek kocaman ferah hele bagajı ne koysan da dolmaz bizim passat higline nımız var ona sığmıyorduk buna hayli hayli sığacağız araç makul terrios kaskai gibi iç donanıma sahip olmayabilir ama nasıl bir satışı var yok satıyor cherryy tiggo ilede mukayese götürmez biz önce ondan alacaktık ve vazgeçtik iyiki almamışım
    pisi pisilik yapmayın araç çok ama çok güzel o fiyata o araç haaaa işine gelmeyen arkadaşlar kia sorento alabiir tabigüçleri yeterse yada landrover ya da bmw x6 neyse bize hayırlı olsun
    herkese tavsiye ederim
  • güzel günlerde kullanın,
    sakıncası yoksa liste fiyatı üzerinden indirim alabildinizmi ?
  • 4x2'ye bu parayı vermek pek anlamlı değil ! Alanlara şaşıyorum. Az daha bekleyin 4x4 alın. 4x2 almak sadece 3 tl fark için çok anlamsız, çok !
  • avrupada 4*2 105 bg dizeli var onu almak daha mantıklı
  • Dacia'nın sitesine girip de donanım paketlerine baktığımda şaştım kaldım açıkçası. Klima, ön yolcu hava yastığı ve ABS opsiyonel olur mu bu devirde böyle bi araçta. Bunları opsiyon yaptıktan sonra iç malzeme kalitesinden çaldıktan sonra biz çok ucuzuz ezber bozucaz iddiaları komik kalmış bence.

    4x2 modelinin en donanımlısnda dahi dizel motor seçeneği 85hp. Korkmuşlar 105 lik olanı koymaya

    Tipi hoşumuza gitmişti düşündüğümüz bir araçtı ama şimdilik sadece hayal kırıklığı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Üye -- 3 Mayıs 2010; 22:22:57 >
  • indirim yaptılar 750 milyon lira kadar
    4*2 zevk meselesi arztalep fakat o kadar fazla satış var ki ihtiyaçlara cevap veremiyorlar bu araç patlama yapacak gibigörünüyor
  • Etrafa bakacaksınız birkaç ay sonunda, kızılay dağıtmış gibi her taraf duster olacak gibi..:)Fazla şişirdiler dikkat! QQ ve Duster test sürüşlerini yaptım araçları inceledim bariz QQ öndedir ve kararım QQ den yana aradaki fiyat farkına bakarak 40 veren 45-50 verir daha iyisine daha uzun biner derim.
    Duster iki ayrı bayiisi farklı konuştu;biri kapora alalım yazalım ay sonu teslim ederiz dedi, diğeri temmuzdan önce alamazsınız dedi ???!!! ve ekledi öyle söyledilerse durmayın o bayiiye yazlın dedi.Kendi görüşümdür; Duster ucuza(!) maceralı tatile çıkmak gibi..
  • Tv'deki reklamı başarılı olmuş.Her izleyişimde hoşuma gidiyor.

    Merak ettiğim bir araçtı donanımlara baktım da 30bintllik versiyonda hiç birşey yok.Bu kadar da beklemezdim doğrusuReno 12nin hidrolik direksiyon,immobilizer eklenmiş hali olmuş.Belki de reno12ler daha donanımlıdır.Reklamda en dolusunu gösterip 30bintl diyorlar,gerçi bunu çoğu marka yapıyor alıştık.

    O değil ambiance donanımına bakayım dedim,onda da abs,yolcu hava yastığı,klima standart değil.Opsiyonel alınabiliyor.

    İdare eden donanım bence laureate olmuş,bunu almışken opsiyonları da alalım dediğinizde 4*2si 42bintl ediyor.
    Neden bu araca 105bglik dizel motoru koymamışlar anlamadım.4*2 full donanımda 85bglik dizel motora mahkumsunuz.

    Doğrusu ben bu araca bu kadar para vermem.Gidip 105bg full megane3 hb alırım,illa yüksek araç istiyorsam da benzinli baz qashqai alırım.




  • snbc, "QQ" dediğin ne marka-model oluyor kardeş senin ?
  • Bugün standını gördüm bindim inceledim aracı, içi çok hoşuma gitti...Fiyatıda iyi muhtemelen bu ülkede iyi satar...
  • QQ =nissan qashqai olsa gerek
  • Evet QQ = nissan QashQai.

    Bence de 45-46000 abs li 4x4 duster yerine 51000 4x2 kaşkai daha iyi.

    Ama cherry benzinli olarak bu kadar satıyosa 38000 tl lere 110 luk dci 4x4 duster iyi satar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 7 Mayıs 2010; 23:20:05 >
  • dacia duster ile ilgili kendi görüşlerimide yazmak istedim.araç dışarıdan farklı içeriden farklı bir konseptte.dış görüntü orta ölçekli bir suv gibi fakat içi dar,siyah ve iç karartan bir görüntü basık tavan ve normal binek bir otomobil havasında.renault eski kasa meganın ve clionun parçalarından oluşan bir dashbord ve iç donanım.bugün zeytinburnu dacia showroom unda kapıları açıp aracın içine geçip oturayım dedim.kapıların içi resmen boş.açıp kaparken kuş gibi sanki.bagaj bölümünü geniş tutmak için arka koltuğu resmen ön koltuğa yaslamışlar.içi hakketten çok kasvetli.sunroof olayıda hiçbir donanımda yokmuş.
    fiyat asla ucuz değil.4x4 versiyonu dizel 105 bg lik full+fullu (donanım full olsada çok eksiklikler var)temmuzda geliyormuş fiyatıda 47.000 t.l.?satarsa helal olsun derim.o parayı veren biraz borç harç daha oturaklı bir suv alır diye düşünüyorum.birde renault meganı ben 4 sene kullandım.ön dashborddan cıklama dahil her türlü ses geliyordu.düz asfalt yolda bile asabımı bozan kapı ve diğer yerlerinden gelen sesler arabadan iyice soğutmuştu beni ve dayanamayıp 4 senede satmıştım.duster da kullanılan malzeme aynı ve bu arabayla birde offroad yaptığınızı düşünün.6 ay sonra kulaklarda pamukla arabayı kullanabilirisiniz?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.