Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
53
Favori
727.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aydoğan*

    quote:

    Orijinalden alıntı: yuyusa

    S.Aleyküm, 4*2 ve 4*4 lerin vergileri ne kadardır?

    4*4 ler arazi? 4*2 ler hususi mi geçiyor? hani kamyonet geçen araçlar gibi (doblo,berlingo,combo,kango), her yıl vize muhabbeti var mıdır?

    Duster "Otomobil" diye geçiyor. İster 4X2, ister 4X4 olsun fark etmiyor.

    Yani otomobil vergisi ödeniyor. Muayene süresi de otomobil gibi. Hız sınırları otomobil gibi.

    Bu durum cazibesini daha da artırıyor.

    Eyvallah, benimde cazibemi artırdı. Teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicknick

    her yerde oldugu gibi burdada tarsisma var umarım dogru yere soru soruyorumdur

    -duster için otomatik şanzıman ne zaman gelicek? bri kaç yerde dedikodu şeklinde haber var ama 1 sene geçmiş

    -renault turbo son nesil motorlarının duster'da da kullanılacağını okudum yine bu tür haberlerde, bu yönde gelişme var mı?

    2013 modellerde bu tür bir süpriz beklenir mi?

    esp+otomatik vites olmadan duster listeme alamıyorum.

    dusterin otomatik sanzimani rusyada var ama sadece 2.0 litre 4x2 modellerde sunuluyor. turkiyedeki fiyatlandirma yuzunden hic gelmeyebilirmis gibi geldi bana.. bu arada dedigim aracin privilige versiyonu tl olarak 33-34 bin liraya denk geliyor. turkiyede o fiyatlara olmasi cok uzucu.

    benim sormak istedigim soru su, internetten bakiyorum. kimi yerde bu tur araclarin 4x2 olsa da normal araclardan farkli bir diferansiyele sahip oldugu ve normal araclara gore hafif arazi kosullarinda daha iyi hareket kabiliyeti sundugu yaziyor. kimi yerde de 4x2 versiyonun sandero ya da logandan farksiz oldugu ve arazi kosullarinda sandero stepway ile ayni sekilde davranacagi yaziyor.

    tam ve kesin bir bilgi bulamadim.

    bana lazim olan otomatik sanziman o yuzden sadece 4x2sini alabilecegim ancak malum rusyanin kari kiyameti. bi gecede oyle bir kar yagiyor ki normal binek otonuzla park yerinden cikamiyorsunuz.
    onden cekisli aracin tek tekeri yere basarken digeri karin icinde patinaja sariyor, ittir kaktir cikamadigim cok oldu bu sekilde. simdi bu dusterin 4x2sindeki diferansiyel bu gibi durumlarda ise yariyor mu yoksa normal bir aractaki gibi mi davraniyor?

    cevap verebilirseniz cok sevinirim.

    (not: rusyada duster ve diger tum dacia arabalar renault markasi altinda satiliyor. dacia renaultun ucuz arac uretme projesi adina satin aldigi bir marka. tipki korede samsung otomotivi ve japonyada nissani aldigi gibi. fluence ve koleos da aslinda samsung marka otomobiller mesela)




  • 4x2 bildiğiniz önden çekişliler gibi. 4x4 alırsanız bahsettiğiniz sıkıntı azalır...
  • Sayın LaZsTyL paçalıkları nereden aldınız. bir link verebilirmisiniz. aracınız güzel olmuş. güle güle kullanın
  • Sayın LaZsTyL paçalıkları nereden aldınız. bir link verebilirmisiniz. aracınız güzel olmuş. güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    4x2 bildiğiniz önden çekişliler gibi. 4x4 alırsanız bahsettiğiniz sıkıntı azalır...
    değerli, arkadaşlar

    bende fiyat ve dış görüntü cazibesine aldanarak bir duster bakmaya karar verdim, bu cuma kısmetse bayilere uğrayacağım, varsa test aracı ile deneme sürüşü de yapmak istiyorum,

    iki kodel arasında kararsız kaldım ya benzin lpg olan moto tipinden yada 110 beygir dizel motorundan almak istiyotum, fiyat ve doannım olarak bana önerileriniz nedir?

    sizin yönlendirmelerinize göre bayide test ve bilgi alışverişinde bulunucam, detaylarıda sonra yazarım.....

    eski aracım skoda idi onu yeni sattım, şimdi geniş bir aile arabsaıu bakıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_efe

    değerli, arkadaşlar

    bende fiyat ve dış görüntü cazibesine aldanarak bir duster bakmaya karar verdim, bu cuma kısmetse bayilere uğrayacağım, varsa test aracı ile deneme sürüşü de yapmak istiyorum,

    iki kodel arasında kararsız kaldım ya benzin lpg olan moto tipinden yada 110 beygir dizel motorundan almak istiyotum, fiyat ve doannım olarak bana önerileriniz nedir?

    sizin yönlendirmelerinize göre bayide test ve bilgi alışverişinde bulunucam, detaylarıda sonra yazarım.....

    eski aracım skoda idi onu yeni sattım, şimdi geniş bir aile arabsaıu bakıyorum...

    90bg veya 110bg Dizel olsun ama kesinlikle 4x4 olsun.
  • ben de yeni aldım 4x2 sini 110 bg olanını. bayideki satıcının bana söylediği şey şu. asfalttan ayrılmıyorsan 4x2 al daha ekonomik olur. hem bir gün belki kullanırım diye 110 kg fazla yük taşımazsın hem de yakıt tasarrufu yaparsın. bana mantıklı geldi keza ben dağ tepe gezen biri değilim. ancak ümiterkan'ın yaptığı gibi dağ tepe gezeceksen 4x4 o zaman şarttır. ben de 4x4 ünü almaya niyetlendim ama kısmet 4x2 yeymiş. benim de size nacizane tavisiyem ne alırsanız alın 110 bg lik alın. kesinlikle gücü hissedeceksiniz. henüz 650 kmdeyim. bu km ye kadar şehirdışı otobanda kullandım şehir içinde de. ben de albea dizel aracımı satarak aldım. bana kalırsa çok doğru bir tercih yapmışım. ses izolasyonu çok güzel. içeride azcık müzik açıksa devir sesini bile duymuyorsunuz neredeyse. bagaj olarak albeadan ufak geldi bana. gerçi albeanın bagajı derindi. bununkisi direk bagaj olduğundan o fark yaratmış olabilir. albeada bagajdaki ıvır zıvırın üzerine koyuyorduk eşyalarımızı bunda öyle bir şansınız yok dolayısıyla bagaj albeadan ufak geldi ama hiç de azımsanacak büyüklükte değil. bence aile için ideal büyüklükte. 110 bg olması çok daha atik ve seri olmasını sağlıyor. 75 bglik albeadan sonra sanki benzinli araca geçmişim gibi bir hissiyat uyandırdı. trafikte yüksekten seyretmek de epey bir keyifli oluyor. süspansiyonu ve de konforu albea ile kıyaslandığında çok çok daha iyi. cidden kapıları camları kapadığınızda dışarıyla tecrit durumundasınız. müzik sistemi arkadaki kolonlar kapının içinde olduğundan güncel araçlardaki gibi dum tıs dum tıs değil ama bence yeterli bir müzik sistemi var. heleki benim aldığım modelde bluetoothlu teyp var telefon ile eşleştirdim arabaya bindiğimde otomatik bağlanıyor ve müzik yayını sırasında müziği keserek telefonun çalma sesi kolonlardan geliyor ve görüşmeni bu şekilde handsfree olarak yapabiliyorsun. hem de direksiyondaki kumandadan telefonu açıp kapatabiliyorsun. mikrofonu aynanın orada. bütün ailece konferans görüşme yapabiliyoruz.




  • Bende 4x2 yi mantikli buluyorum sehir için ama şu ankara nın kar, buz havasıda 4x4 dedirtiyor...acaba değermi yoksa 4x2 de yetermi ?

    Haftasonu inceledim..ben begendim içini..Yazılanlardan sonra çok kalitesiz bir iç bekliyordum ama değilmiş..Bu fiyata gayet iyi..Laurate sürümü düşündüm


    90 beygir alsak bunuyazilimla 110 yapamiyormuyuz ? Dci motorlara yapilabiliyor bu islem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaran

    ben de yeni aldım 4x2 sini 110 bg olanını. bayideki satıcının bana söylediği şey şu. asfalttan ayrılmıyorsan 4x2 al daha ekonomik olur. hem bir gün belki kullanırım diye 110 kg fazla yük taşımazsın hem de yakıt tasarrufu yaparsın. bana mantıklı geldi keza ben dağ tepe gezen biri değilim. ancak ümiterkan'ın yaptığı gibi dağ tepe gezeceksen 4x4 o zaman şarttır. ben de 4x4 ünü almaya niyetlendim ama kısmet 4x2 yeymiş. benim de size nacizane tavisiyem ne alırsanız alın 110 bg lik alın. kesinlikle gücü hissedeceksiniz. henüz 650 kmdeyim. bu km ye kadar şehirdışı otobanda kullandım şehir içinde de. ben de albea dizel aracımı satarak aldım. bana kalırsa çok doğru bir tercih yapmışım. ses izolasyonu çok güzel. içeride azcık müzik açıksa devir sesini bile duymuyorsunuz neredeyse. bagaj olarak albeadan ufak geldi bana. gerçi albeanın bagajı derindi. bununkisi direk bagaj olduğundan o fark yaratmış olabilir. albeada bagajdaki ıvır zıvırın üzerine koyuyorduk eşyalarımızı bunda öyle bir şansınız yok dolayısıyla bagaj albeadan ufak geldi ama hiç de azımsanacak büyüklükte değil. bence aile için ideal büyüklükte. 110 bg olması çok daha atik ve seri olmasını sağlıyor. 75 bglik albeadan sonra sanki benzinli araca geçmişim gibi bir hissiyat uyandırdı. trafikte yüksekten seyretmek de epey bir keyifli oluyor. süspansiyonu ve de konforu albea ile kıyaslandığında çok çok daha iyi. cidden kapıları camları kapadığınızda dışarıyla tecrit durumundasınız. müzik sistemi arkadaki kolonlar kapının içinde olduğundan güncel araçlardaki gibi dum tıs dum tıs değil ama bence yeterli bir müzik sistemi var. heleki benim aldığım modelde bluetoothlu teyp var telefon ile eşleştirdim arabaya bindiğimde otomatik bağlanıyor ve müzik yayını sırasında müziği keserek telefonun çalma sesi kolonlardan geliyor ve görüşmeni bu şekilde handsfree olarak yapabiliyorsun. hem de direksiyondaki kumandadan telefonu açıp kapatabiliyorsun. mikrofonu aynanın orada. bütün ailece konferans görüşme yapabiliyoruz.

    hocam ilgine ve detaylı görüşlerine teşekkür ederim,

    bende biraz inceledim, tabi fiziksel olarak gidip bakmadan kesin konuşmak çok yanlış olur, herkesin kendine göre bir araba beklentisi var, bayide inceleyip bir test sürüşü yapmak isterim...

    siz aracınızı kaça aldınız,

    110 beygirlik araçların maliyetleri nedir? bayiler ile pazarlık nereye kadar yapılır bu konularda sizin yeni araç aldığınız için tecrübeniz daha yeni yazarsanız sevinirim...


    birde bir bayide 2011 model sıfır 4x4 laurete 105 beygir olan var, look paketli son fiyat 45.000 diyorlar, bu araç için nedersiniz? bir arabanın 6 ay sonra hala satılamamış olması da ayrı bir durum... birde euro 4 motor var, o yüzden 5 beygir daha az, renk opak donanım sadece ilave look paketi... baktım internette sıfırı 50.000'e geliyor...




  • ben 44.5 a aldım. o 2011 model tepretoğlunda vardı. bana da söylediler. ama ben 2011 olmasından ötürü almak istemedim. ne kadar 0 olursa olsun..

    bayiler arası biraz çarpıştır. bana ilk verilen fiyat 45.000 di o kadar diretmeme rağmen 1 kuruş daha inemem dedi bayi ondan sonra falanca bayi 44.700 veriyor dediğimde tamam ben de o rakama veririm dedi. daha sonra başka bayi 44.5 a verdi ben de gittim oradan aldım.. bu arada internette baktığınız fiyata pek rağbet etmeyin benim aldığım versiyonu da 46.100 + trafik sigortası şeklinde. ben anahtar teslimi 44.5 a aldım. 4x4 üne de 48 bin lira demişlerdi. başka bayide sormadım. belki 300 500 daha inerdi.. yani 2 3 bin lira için 1 yıl eski almak çok da mantıklı gelmedi bana..

    bayi ile pazarlık tamamen o bayinin kotasını doldurabilip dolduramamasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. bazı bayiler burnundan kıl aldırmazken bazıları da ne kadar ucuza verebilirim diye uğraşıyor. ama öyle 1 2 bin liralık bir pazarlık payı beklemeyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaran

    ben 44.5 a aldım. o 2011 model tepretoğlunda vardı. bana da söylediler. ama ben 2011 olmasından ötürü almak istemedim. ne kadar 0 olursa olsun..

    bayiler arası biraz çarpıştır. bana ilk verilen fiyat 45.000 di o kadar diretmeme rağmen 1 kuruş daha inemem dedi bayi ondan sonra falanca bayi 44.700 veriyor dediğimde tamam ben de o rakama veririm dedi. daha sonra başka bayi 44.5 a verdi ben de gittim oradan aldım.. bu arada internette baktığınız fiyata pek rağbet etmeyin benim aldığım versiyonu da 46.100 + trafik sigortası şeklinde. ben anahtar teslimi 44.5 a aldım. 4x4 üne de 48 bin lira demişlerdi. başka bayide sormadım. belki 300 500 daha inerdi.. yani 2 3 bin lira için 1 yıl eski almak çok da mantıklı gelmedi bana..

    bayi ile pazarlık tamamen o bayinin kotasını doldurabilip dolduramamasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. bazı bayiler burnundan kıl aldırmazken bazıları da ne kadar ucuza verebilirim diye uğraşıyor. ama öyle 1 2 bin liralık bir pazarlık payı beklemeyin.

    hocam eyvallah sağolasın ben yarın bayileri şöyle bir yoklıyacam, öncelikle amacım arabayı fiziksel olarak görmek ve test sürüşü yapmak,

    sonra pazarlık yaparım, zaten ayın başı olduğundan çok zamanım olacak gibi bakalım haırlısı inşallah...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_efe

    quote:

    Orijinalden alıntı: ykaran

    ben 44.5 a aldım. o 2011 model tepretoğlunda vardı. bana da söylediler. ama ben 2011 olmasından ötürü almak istemedim. ne kadar 0 olursa olsun..

    bayiler arası biraz çarpıştır. bana ilk verilen fiyat 45.000 di o kadar diretmeme rağmen 1 kuruş daha inemem dedi bayi ondan sonra falanca bayi 44.700 veriyor dediğimde tamam ben de o rakama veririm dedi. daha sonra başka bayi 44.5 a verdi ben de gittim oradan aldım.. bu arada internette baktığınız fiyata pek rağbet etmeyin benim aldığım versiyonu da 46.100 + trafik sigortası şeklinde. ben anahtar teslimi 44.5 a aldım. 4x4 üne de 48 bin lira demişlerdi. başka bayide sormadım. belki 300 500 daha inerdi.. yani 2 3 bin lira için 1 yıl eski almak çok da mantıklı gelmedi bana..

    bayi ile pazarlık tamamen o bayinin kotasını doldurabilip dolduramamasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. bazı bayiler burnundan kıl aldırmazken bazıları da ne kadar ucuza verebilirim diye uğraşıyor. ama öyle 1 2 bin liralık bir pazarlık payı beklemeyin.

    hocam eyvallah sağolasın ben yarın bayileri şöyle bir yoklıyacam, öncelikle amacım arabayı fiziksel olarak görmek ve test sürüşü yapmak,

    sonra pazarlık yaparım, zaten ayın başı olduğundan çok zamanım olacak gibi bakalım haırlısı inşallah...



    arkadaşlar bugün bayide bir test sürüşü yapma fırsatım oldu, hep dışarıdan baktığım arabaya birde içerden baktım, biraz e5 birazda iç yollardan kullanarak araba ile ilgili tecrübe edinmeye çalıştım,

    1- anahtarlığı berbat, clio nun elde kalan anahtarlıklarını kullanıyorlar çok ayıp ve kötü bir uygulama olmuş....

    2- motor sesi çok iyi izole edilmiş, kullandığım araba 90 bg dci megane motoru idi, meganelarda da motor sesi çok az gelir... 110 beygir olanlarda scenic motoru varmış,

    3- lastik sesi var, yol sesi alıyor,

    4- vites sistemi megane ile aynı idare eder.

    5- amortisörleri yeterli, bozuk yollarda yolu fazla hissettirmeden sürüş şansı buluyorsunuz,

    6- klimanın clio zamanından kalması çok kötü bir uygulama , yola çıktık, klimayı açtım, yolun yarısı bitti dönüşe geçtik hala içerisi soğumadı, (** 90 bg moturundan kaynaklı olabilir)

    clio ve megane parçalarının olduğu, dış görüntüsü güzel, şase sistemi söylenen doğrumu bilmiyorum, nissan olan bir araba yapılmış, kullanılırmı derseniz bizim ülkemiz yolları içinde kullanılır, fazla masrafta çıkarmaz, çünkü fazla donanımı yok, ben almayı hala düşünüyorum...

    4x2 laurute look paketli olan modeline 44.500 diyorlar.

    4x4 laurete look, güvenlik paketli deri direksiyonlu olan modeli 50.000 lira

    tanıtım sırasında hep anlatılan quashqai tekna donanımlı paketi 64.000 lira baz donanımlım olan ise 57 lira,

    internette bakıyorum, 4x4 look paketli olan 2. el az km de 40.000 TL seviyesine bulabilirsem alırım, bulamazsam üstünde bir fiyat vermek çok mantıklı olmaz (BENCE)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra9215

    Sayın LaZsTyL paçalıkları nereden aldınız. bir link verebilirmisiniz. aracınız güzel olmuş. güle güle kullanın

    paçalıkları neten almadım bunlar üniversal paçalıktır duz kalıplı ben ölçtüm kestim aynı 150 tl satılan orjinal paçalıktan bir farkı olmadan montajını gerçekleştrdim maliyet 20 tl..

    hafta sonu detaylı temizlik 5 satime mal oldu titizliğimin karşılığı....

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaZsTyL -- 4 Haziran 2012; 9:39:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_efe

    quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_efe

    quote:

    Orijinalden alıntı: ykaran

    ben 44.5 a aldım. o 2011 model tepretoğlunda vardı. bana da söylediler. ama ben 2011 olmasından ötürü almak istemedim. ne kadar 0 olursa olsun..

    bayiler arası biraz çarpıştır. bana ilk verilen fiyat 45.000 di o kadar diretmeme rağmen 1 kuruş daha inemem dedi bayi ondan sonra falanca bayi 44.700 veriyor dediğimde tamam ben de o rakama veririm dedi. daha sonra başka bayi 44.5 a verdi ben de gittim oradan aldım.. bu arada internette baktığınız fiyata pek rağbet etmeyin benim aldığım versiyonu da 46.100 + trafik sigortası şeklinde. ben anahtar teslimi 44.5 a aldım. 4x4 üne de 48 bin lira demişlerdi. başka bayide sormadım. belki 300 500 daha inerdi.. yani 2 3 bin lira için 1 yıl eski almak çok da mantıklı gelmedi bana..

    bayi ile pazarlık tamamen o bayinin kotasını doldurabilip dolduramamasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. bazı bayiler burnundan kıl aldırmazken bazıları da ne kadar ucuza verebilirim diye uğraşıyor. ama öyle 1 2 bin liralık bir pazarlık payı beklemeyin.

    hocam eyvallah sağolasın ben yarın bayileri şöyle bir yoklıyacam, öncelikle amacım arabayı fiziksel olarak görmek ve test sürüşü yapmak,

    sonra pazarlık yaparım, zaten ayın başı olduğundan çok zamanım olacak gibi bakalım haırlısı inşallah...



    arkadaşlar bugün bayide bir test sürüşü yapma fırsatım oldu, hep dışarıdan baktığım arabaya birde içerden baktım, biraz e5 birazda iç yollardan kullanarak araba ile ilgili tecrübe edinmeye çalıştım,

    1- anahtarlığı berbat, clio nun elde kalan anahtarlıklarını kullanıyorlar çok ayıp ve kötü bir uygulama olmuş....

    2- motor sesi çok iyi izole edilmiş, kullandığım araba 90 bg dci megane motoru idi, meganelarda da motor sesi çok az gelir... 110 beygir olanlarda scenic motoru varmış,

    3- lastik sesi var, yol sesi alıyor,

    4- vites sistemi megane ile aynı idare eder.

    5- amortisörleri yeterli, bozuk yollarda yolu fazla hissettirmeden sürüş şansı buluyorsunuz,

    6- klimanın clio zamanından kalması çok kötü bir uygulama , yola çıktık, klimayı açtım, yolun yarısı bitti dönüşe geçtik hala içerisi soğumadı, (** 90 bg moturundan kaynaklı olabilir)

    clio ve megane parçalarının olduğu, dış görüntüsü güzel, şase sistemi söylenen doğrumu bilmiyorum, nissan olan bir araba yapılmış, kullanılırmı derseniz bizim ülkemiz yolları içinde kullanılır, fazla masrafta çıkarmaz, çünkü fazla donanımı yok, ben almayı hala düşünüyorum...

    4x2 laurute look paketli olan modeline 44.500 diyorlar.

    4x4 laurete look, güvenlik paketli deri direksiyonlu olan modeli 50.000 lira

    tanıtım sırasında hep anlatılan quashqai tekna donanımlı paketi 64.000 lira baz donanımlım olan ise 57 lira,

    internette bakıyorum, 4x4 look paketli olan 2. el az km de 40.000 TL seviyesine bulabilirsem alırım, bulamazsam üstünde bir fiyat vermek çok mantıklı olmaz (BENCE)











    arkadaşlar,

    güzel bir otomobiliniz var ama ben sizlerin arasına katılmaktan vazgeçtim :) daha iyisini bulmadım belki ama daha mantıklı geldiğinden tercihimi başka bir arabadan yana kullandım....

    bir tanıdığımızın 2009 Toyota Corolla Comfort 1.4 D4D 66.000 Km'de aracını yeni muayene ve sonax dahil 35.000 TL ye alıyorum, yarın satışa gidiyoruz,

    araba temiz ve lastikleri 60 binde sıfırlanmış, tüm bakımları da serviste yapılmış....

    inşallah sıkıntı ve sorun çıkarmaz, allah herkese hayırlısını nasip etsin ...

    herkese kazasız belasız sürüşler dilerim....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

    90 beygir alsak bunuyazilimla 110 yapamiyormuyuz ? Dci motorlara yapilabiliyor bu islem

    Buna cevap verebilecek kimse yokmu ?
  • Yapılır
  • Tesekkurler..
    Yakin zamanda makyajli versiyon gelebilirmi ? Su icini biraz adam etseler super olacak..4x4 dende vazgectim.Araziye senede 1-2 kere belki yolum düser..ankara nin kar camuru sadece..Ama 4x4 ün bagimsiz suspansiyon olayi aklimi celiyor. 4x2 de bu yok..acaba ararmiyiz sehir icinde bunu yoksa hergun 100 kg fazladan tasimaya gerek yokmu diyelim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 6 Haziran 2012; 19:02:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4 candır.... özellikle kışın yağmur-çamur-karda..... sadece dağda değil yani....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yek_ka

    Herkese Merbalar

    Sevgili Duster kullanıcıları sizlerden yardım bekliyorum.

    Şirketimize ait 2006 model Connect aracımız 210 Bine geldi artık ben gidiciyim demekte bizde bunun yerine yeni bir araç düşünüyoruz ama Hafif ticari olamayacak. Yakıtı düşük olacak ve İş yerimizin Biraz dağlık kesimde bulunmasından dolayı karda çamurda gidebilecek düşünün connect yetiyordu bazen zorlasakta. Bundan dolayı 1 haftadır Duster incelemeye başladım.

    Önceliklerim ikide bir arıza çıkartmıyacak. Servis ücretleri uygun olacak. Uzun vadede kullanıcak bir araç. Konforu Connectten iyi mi uzun yola çok çıkıldığından konfor ses yalıtımı çok önemli. ve yol tutuşu nasıldır ? Bilenler kıyaslarsa sevinirim.


    En ful 110 ps 4*4 ESP,Lock paket, Güvenlik paketi, Metalik renk, Deri döşeme için 50 Bin TL aldım.

    En full 4*4 almaya değer mi. Alacağım araçta ESP ve yan hava yastıkları şart koşuyorum. İnternetten Katoloğ verilerinde 4*2 nin 0-100 ve max hızı daha yüksek anlamadım gitti normalde ben 4*4 daha iyi gider diye düşünüyordum hep.

    Önceki sayfalarda 4*2 nin 4*4 kadar konforlu olmayaşı ve bazı yerlerde yan yatma ihtimali olduğunu okudum ve beni tedirgin etti 4*4 ve 4*2 arasında 5 Bin TL lik fark var bu farka değer mi ?


    Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

    Arkadaşlar merhaba,

    Dacia Dustter Laurate 1.5dCi 110bg 4x4 + metalik renk + look paketi +güvenlik paketi+ deri döşeme paketi + esp asr = 53.400 TL (normal fiyatı)

    yek_ka 50.000tl ye çok iyi almışsınız nerden aldınız?

    bende aşağıdaki aracı almayı düşünüyorum

    Dacia Dustter Laurate 1.5dCi 110bg 4x4 Beyaz + look paketi + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu + esp asr = 51.550 TL (normal fiyatı)

    bu özellikte aracı ne kadara alabilirim. (metalik renk 400tl +güvenlik paketi 400tl + deri döşeme 1300tl = 2100 tl )

    acaba 48.000TL ye alabilir miyim istediğim özelliklerde. Bir de aracın kasası değişiyor mu yada makyajlanacak mı?

    şimdiden teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.