Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
732.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar araç üstü bagaj konusunda; Aksoy Tuning in 90x140x43cm yükseklik ölçülerinde,14 kg ağırlığında bir ürünü var.Ayrıca bağlantı atkılarını da veriyor bu ürün dikkatimi çekti,konuda bilgi ve deneyimi olan varsa bilgi verebilir mi?http://www.aksoytuning.com/dacia-duster-arac-ustu-kapali-port-bagaj-3-urun24670.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KOCA -- 23 Ocak 2017; 10:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apoxxx A kullanıcısına yanıt
    mrb bende clıo 4 var aynı sorunu yasadım kısın soguk havalarda dahada belirginleşiyordu ses, servise götürdüğümde ön viraj demirlerinin takoslarından geliyo demişlerdi sanırım. tahminim aynı ses tir. gacırrttttttt diye bir ses olması lazım :))
  • merhaba ..arkadaşlar araç üstü fiber bot taşınabilir mi ..tabi ufak boyutlu olanlardan. bu konuda fikri olan yazarsa memnun olurum. ülkemiz maşallah deniz ve göllerle dolu. römork ta zor iş..
  • Merhabalar,

2016 model sifir km ambiance 90 bg 4×2 alma arefesindeyim. Bazi sorularim olacak:

1. Bu araci sundan dolayi almayin diyen var mi ?

2. Kac liraya alirsam mantikli olur?

3. Off road paketi(on u koruma bari&yan basamak)sis fari park sensoru kol dayama donatilarak verilecek. Peki celik jant cok gerekli midir, gerekliyse kac jant taktirmaliyim?

4. Beyaz renkli olacak sizce boya koruma yapmali miyim?

• Merhaba
    Duster 2016 model ile 2017 model arasında fark varmıdır nelerdir? 7 bin tl fiyat farkına değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemabay -- 16 Şubat 2017; 23:23:35 >
  • Bu kadar kullanıcısı olan bir aracın forumda hiç bir hareket yok. 500l sahibiyim Duster alma arafesindeyim. 500L araç çok çok az satan bir araç ama forumu çok hareketli.

Acaba yanlış bir DUSTER forumdamıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemabay -- 18 Şubat 2017; 18:12:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemabay

Bu kadar kullanıcısı olan bir aracın forumda hiç bir hareket yok. 500l sahibiyim Duster alma arafesindeyim. 500L araç çok çok az satan bir araç ama forumu çok hareketli.

Acaba yanlış bir DUSTER forumdamıyım?

Sosyalmedya hesapları cok aktif hocam.

Gruplar var orda.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Acaba orada hangisi ismi nedir? Bir çok DUSTER forumu var orada.
  • 2012 model duster 4 *2 ambıance var yakıt çok 6 ay kadar oldu alalı ful depoyla 550 -600 KM anca gidiyor şehir içi 100 tl ile 350 km anca gidiyor genelde muğla içi yol bilgisayarı yok yakıtları hep mi böyle yoksa benimki mi çok yakıyor 86000 km de triger falan değiştirdim.yapılacak bi işlem varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cemabay

Teşekkürler. Acaba orada hangisi ismi nedir? Bir çok DUSTER forumu var orada.

Offroad yapmak istiyorsanız "Dusteroffroadturkey"

Teknik bilgi almak istiyorsanız "Dustertechnicalturkey"

• Arkadaşlar "2016 Sandero Stepway 1,5dci 90BG" modeli Ocak ayında 55.000TL.'ye satılıyordu şimdi baktım "56.600TL."ye yükseltmişler dövizde en azından belirgin bir artış olmadı tam tersine az da, olsa bir iniş söz konusu siz ne dersiniz? Bir de, Duster'in dizel en ucuz modeli olan "2016 yılı Ambiance 4x2 1,5dci 90BG" modeli de, "63.450TL." olmuş. Sizce kaporta ve karoser sağlamlığı açısından hangisi daha sağlam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 22 Şubat 2017; 15:56:4 >
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    2016 bulabilirseniz alın. 7000 liraya değecek fark yok. Aynı kasa.
    Dacia'nın sitesinde bile 2016'dan kalma broşür var.
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/TR/Brosurler/Duster-2016.10.pdf
  • bezgin09 B kullanıcısına yanıt
    Ambience modelini alıyoranız aracın fiyatını arttıracak aksesurardan kaçının. Zeten ucuz versiyonu alıyorsunuz.
    Ben araziye girmeyi sevdiğim için sac jantı tercih ettim. Alaşım janta göre daha dayanıklı, bükülmesi daha zor.
    Alaşım jantın görüntüsü pek umrumda değildi. Hangisini jantı alırsanız alın 16" standart jant alın bence. Jantı büyütüp lastik yanağını yanağı azaltınca çukurlarden geçerken konfor azalır.
    Dacia Duster kullanıcısı için bence boya korumaya gerek yok.Bozuk yollarda özellikle ne kar özen göstersenizde sağdan soldan çakıl, çalı vs gelecek ufak çizikler oluşacak.
  • Duster da beyaz renk için metalik boya mevcut mu? Yoksa beyaz renkli olanlar hep OPAK boya mı oluyor. Ayrıca beyaz renkte siyah alaşım jant yakışmaktamıdır. Tavsiye edermisiniz siyah jant. Teşekkürler.
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    eğer araçta look paketi varsa ( tavan rayları -yan basamaklar -ön ve arka alt koruma yerleri )platin rengi ise siyah jant pek gitmez. orjinal platin jant uyumu daha iyi. ama look paketi yoksa bu saydıklarım siyahtır ozaman siyah veya koyu jant güzel gider. bu benim fikrim.
  • Merhaba Duster kullanıcıları,
    Bu ay içerisinde sıfır Duster alma niyetim var ama kararsızım. 4*4 modelini alacağım ama bana ne gibi dezavantaj sağlar hiç bir fikrim yok. 5 yılı aşkın süredir Doblo kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım (istemeyerekte olsa). Duster hacim olarak Doblo yu aratır mı? Aile için kullanıyorum doblomu ve yük taşımıyorum hani maksat içeride oturanlar bakımından aratırmı demek istedim. Hangi donanımı almalıyım ne yapmalıyım inanın duster hakkında hiç fikrim yok. Geçen sene dağda 20 araç kalınca dedim 4*4 alma zamanı geldi, iyi kötü 4*4 ü olanlar gitti ben ve 20 araç öylece kaldık dağda saplandık çamura. Cuma günü galeriye gidip inleme yapacağım ve en önemli nokta minimum 5 yıl kullanacağım, senede 10 bin km yapmıyorum bile zaten.

Birde Duster kaç sene sonra kasa değiştirir? Söylenti vs var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .brian. -- 28 Şubat 2017; 19:2:14 >
  • .brian. kullanıcısına yanıt
    Bende 4*4 110 luk var laurate look paket ful olanı durumunuz varsa onu tavsiye ederim sifir fiyatlari tam bilmiyorum ama zamlardan sonra 75 olmustur herhalde bagaj hacmi yeterli dobloyu aratmaz arka diz mesafeside iyi tuketimi karma 7.5 litre civari ben tavsiye ederim yol tutuşu kötü diyenler var 2 çeker kullanamadim ama 4wd lerde bagimsiz suspansiyon var o sebeble yol tutuşu daha iyi aklima gelenler bunlar ama siz almadan bi test sürü?ü yapin yinede

• apoxxx A kullanıcısına yanıt
    yanıt için teşekkür ederim, iç mekan kalitesini çok fazla eleştiriyorlar bi incelemeden yakından görmeden karar vermem zor olacak sanırım
  • .brian. kullanıcısına yanıt
    4x4 olanlarda bağımsız arka süspansiyon sayesinde arka koltuk konforu birçok araçtan daha iyidir.
    Denemek içi kendim de arka koltukta yolculuk ettim.
    Benim annem genelde araka koltukta oturuyor. Günde 700-800 km yol yaptığımız zamanlarda şikayetçi olmadı.

Duster için 2018'de yeni kasa gelecek söylentileri var. 7 kişilik model de olacakmış vs.

Ben arazi vitesi ve aks üzerinde difransiyel kilidi olan bir model olursa ancak kendi aracımı değiştirmeyi düşünebilirim.
    100000 TL altında böye bir Duster olsa çok iyi olurdu.
  • Arkadaşlar herkese selam
    Bir sorunum var yardım edebilecek vardır diye düşünerek yazıyorum
    Ocak 2017 de sıfır 2016 model duster 4x4 look paket bir araç satın aldım
    Kısa bir süre sonra 85-110 km arasında ayağım gazda sabit halde basılı haldeyken sanki sol ön alttan gelen bir ötme sesi gibi bir ses duydum.Bu ses özellikle 92 km lerde ayağımı gazda sabit tutarken yapıyor. 4x2 ve auto modunda da denedim aynı.Boşa atınca yapmıyor, yani tekerlek bilyası değil galiba.
    Sonrasında servise gittim.
    Servis test ettikten sonra bana bunun 2016 ve sonrası araçlarda normal olduğunu, sesin şanzımandan geldiği yani arazi şanzımanı olarak bilinen şazımanın eki olan kısımdan kaynaklandığını ve firmanın buna müdahale etmemelerini söylediklerini, maalesef bir çözümleri olmadığını söylediler. Yani sorunun farkındalar ancak çözüm yokmuş güya, anlamak zor.
    Neyse ben bunu kabul etmedim ve bir servis formu doldurttum. Şikayetim hususunda kayıt açtırdım. Sonra ertesi gün genel müşteri hizmetlerini aradım onlar da beni yine kendi bayiimin servisine yönlendirdiler tabi sonuç aynı normaldir bunlar böyle dediler.
    Sormak istediğim şu aynı model ve özellikte aracı olanlarda aynı sorun var mı?Bu arkadaşlarım araçlarını deneyip bana bana bilgi verebilirler mi, yoksa bu sorun bana özel bir durum mu. Eğer bana özel bir sorun ise gereğini yapmak istiyorum.
    Yanıtlarsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayt10 -- 5 Mart 2017; 19:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.