Şimdi Ara

Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
10.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ülkeye bunun yeni kasasını getirseniz ölür müsünüz? gittiniz saçma sapan kadjar getirdinizDacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger 


     

    mpv araç candır bu arada. ama dacia yapıyosa alırken 2 kere düşünmek lazım Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger 

    Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 3 Eylül 2021; 2:28:11 >
  • Türkiye'de otomobil haberi artık sadece süper zenginler için. Devlet, milletin otomobil bağımlılığını fahiş fiyat politikası ile azaltmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 sene önce yeni muzun bir mühendis olarak, 2 yıl kurumsal bir firmada çalışarak yarım maaş birikimlerimle ve 2 yıl krediyle yüksek motorlu full golf almıştım.hatta 2 de ekstra aksesuar ekletmiştim.bugünkü muadili model 1.5TSI R-line,ekstra 2 aksesuarlı fiyatı 470000TL eder.


    mevcut hükümetle büyüyen Z kuşağı şu an yeni mezun olsa 2 yıl aynı oranda birikim ve 2 yıl krediyle yaklaşık 130000TL'lik araç alabiliyor.acı ama gerçek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 3 Eylül 2021; 10:24:5 >
  • Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia JoggerRenault Groupyoutube
    Follow the Dacia Jogger reveal live broadcast at 10am (CET) on Friday September 3rd, 2021 Follow us on our social medias: ► Facebook : https://www.facebook.com/grouperenault/ ► Twitter : https://twitter.com/renaultgroup ► LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/renault/ ► Instagram : https://www.instagram.com/renaultgroup/ ► Pinterest : https://www.pinterest.fr/grouperenault/
    https://www.youtube.com/watch?v=NvAb1Y8TuU8

    Aracın tanıtımı yapıldı. Tabi ki malzeme kalitesi sürüşü nasıl incelemelerde belli olur. Fakat şu hali ile en ucuz sıfır arabalardan biri olacaksa gayet alınabilir. 7 koltuk her koltuğu ayrı ayrı yatırıp kaldırabiliyorsunuz.


    Siparişler kasım 2021 de açılacakmış araçlar şubat 2022 de bayilere gelecekmiş. 3 silindir TCe 110 ve ECO-G 100 isminde iki motorla geliyor. eco-g'nin lpg ve benzin olarak iki yakıtlı olduğu söylenmiş lpg tankı yedek lastik yerinde konumlanacakmış herhalde bildiğimiz simit tüp Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger . 2023'te hibrit modeli çıkacakmış.





  • Dizel yok. Rezalet. LPG korkusundan arabamı satmak istiyorum zaten. Hibrit teknolojisi ise arıza durumunda çok üzer diye bulaşmak istemem. Sonuçta sanayide hibrit arizasindan anlayan biri bulması zor olacağı için servisin dediğine razı olmak zorunda kalırsın. Türkiye şartlarında en anlamlı hâlâ dizeldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.