Şimdi Ara

Dabbe : Cin Çarpması filmini izledim yorumlarım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öncelikle filmin gidişatı ile ilgili yorumlarım olacak bunlar spoilere girebilir filmi izlemeyen arkadaşlar dikkat etsin. Spoiler mevcut.

    Film her serideki gibi ve Hasan Karacadağ'ın yaptığı sadece her seride filmin gerilimini ve gizemini bir kat arttırmak. Filmdeki deli adam yani çobanı dabbenin ilk filmindeki deli adama çok benzettim, aynısı sanki. Konu aynı dabbenin ilk filmindede o deli adam cinle evliydi bu filmdede öyle. Yine hoca var, kameralar ise Hasan Karacadağ'ın paranormal activity filmine hayranlığından kaynaklanıyor. Yinede çekim gerçekten çok iyiydi. Fakat bazı sahneler yabancı bir film izliyormuşum gibi hissettirdi. Mesela o ahır gibi yerde kadının içinden cini çıkarmaya çalışıyorlar felan. Orada resmen yabancı filmlerden alıntı yapılmış. Kadın zıplıyo felan. Bu tür filmlerde bana en saçma gelen ise o hocanın korkusuz olması. Ya arkadaş adam her karanlığa girermi, her duyduğu sesin üstüne gidermi.

    Fakat filmin bağlantıları çok iyi olmuş. O araştırma yapan kadının işin içinde hatta başkahraman olması, en sonunda o 2 kadının herşeyi planlayan olduğu felan gerçektende hiç aklıma gelmedi. O kolu kırık kadında birşey var sanıyordum :) Dabbe : Bir cin vakası filmindede bir yerden yok göz, sakat at organları vb. çıkıyordu. Hep aynı şeyler işte.

    Zaten hasan karacadağ şuanda bu tür filmlerden para biriktiriyor. Muhtemelen son olarak bir kıyamet filmi çıkaracakmış büyük bütçeli, o film için aynı yolla para kazanıp duruyor işte. Tabii ne kadar doğrudur bilemem.

    Sonuç olarak film iyi fakat insanları dine karşı gerçektende bir güvensizliğe sürüklüyor. Cin gözgöre göre "Allah'ındanda sendende korkmuyorum." diyor. En sonunda yine kazanan cin oluyor. Gerçekten saçmalık o kadar sure okunsun o bu şu olsun.

    Son olarakta, filmde gerçek kayıtlar kullanılmış vb. bu tarz şeyler bana çok saçma geliyor. İnanan varmı merak etmiyor değilim :)

    Okuduğunuz için teşekkür ederim son olarakta en beğendiğim sahneyi söyliyim bari :
    Kadın ve hocanın delinin evine gitmesi, hocanın orda Cinden yardım istemesi ardından olanlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 29 Aralık 2013; 2:11:41 >



  • DECCAL az kaldi cok yakinda. kiyamet savaşı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.