Şimdi Ara

D900i - E840 -E950 hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep ince samsung almak hayalimde vardı..

istediğim özellikler;

usb li olması (sony teybimden şarj edebileyim)

şarjı biraz uzun gitmesi

Fotoğraf ,video kalitesi çok önemli değil.

Sesi iyi olsun.

mp3,radyo,arttırabilir hafızalı olması.

Bu kriterlere uygun olan hangisini tercih edersiniz?Gada önce hiç samsung kullanmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 15 Temmuz 2008; 13:56:08 >

• e840 kullanıyorum aradığın her şey var usbden şarj 2mp ile gayet süper çekim yapıyor ekran pixeli d900iden iyi 12 haneli menüsü ugo özelliği vs vs herşey süper
  • e950yi de düşünebilirsiniz.dokunmatik tuş takımı 3.2 megapiksel kamera var.ilgili başlığı okumanızı tavsiye ederim..
  • teşekkürler arkadaşlar.d900i aldım.320 liraya..
  • hayırlı olsun kardeşim kötü seçim bence 12 haneli menülü aletler dururken 9haneli menülü telefonu seçiyosun
  • Kullandığım Lg kg 300, 12 menülüydü.Farkı sadece 3 menünün ana menüde olmasından başka bir özelliği yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

hayırlı olsun kardeşim kötü seçim bence 12 haneli menülü aletler dururken 9haneli menülü telefonu seçiyosun
  • d900i güzel telefondur.iyi günlerde güle güle kullan.arkadaşlarında bahsettiği gibi d900iden çok daha sonra çıkmış modeller vardı seçenekleriniz arasında.Ama d900ide güzel telefondur.ancak zamanla kapağı ağırlaşabilir ve de birtakım dökülmeler olabilir.bunun dışında görünüşü,yazılımı,kullanım şekli bakımından çok hoş bir alet.
  • doğru tercih
  • F400 çok daha iyi ve kalite bir seçenek
    bundan sonra alacaklar mutlaka F400 ü incelesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Temmuz 2008; 20:16:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.