Şimdi Ara

D-Smartın Rezil Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herşey Dsmart bayisinin 0850'li numara alıp dolandırması ile başladı bu yetkili bayi sizi arayıp tahhhüt süreniz doldu bi dahaki ay yüksek fatura gelecek diyip size tarifeler sunuyor, annemi aramışlar oda bana sordu ne yapalım diye tam net hatırlamadığımdan ve o an ki dalgınlığımdan tam numaraya bakmadım 0850 olmasına güvenip internetimi d-smarta geçirdim ve 1,5 ay sonra türk telekomdan tahahhüt süresi dolmadan kapattığım için 360 lira fatura geldi.

    Dsmartı aradım şikayetlerde bulundum 50 defa dedim sizin yetkili servisiniz numarayı veriyorum bildiklerini söylüyolar birde ama hiç birşey yapmıyolar tek söyledikleri siz yatırın dekontu bize fakslayın 200 lirasını indirim olarak verelim, neyse dedim bi aptallık yaptık yatıralım, yatırdım ve 2 ay içinde göndermem gerekiyormuş son 5 gün kala söylediler bunu ve o gün içinde 5 ayrı yerden fakslayıp sonunda faksın ulaştığı onayını aldım ve 1 hafta sonra internetim tamamen kesildi.

    Arayıp sorduğumda sabit hat iptal edildiğinden telekom portu kapatmış ve üyeliğim sonlandırılmış. Dedim bu nasıl oluyor beni geçirirken ev telefonu yok dediler hatta ev telefonunu bile siz kestiniz ben hiç bir yere başvurmadım bile işte bilmem ne belgesi var onu doldurup göndericektiniz telefon hattı bizim tarafımıza geçicekti o yüzden kapatıldı ancak yeni tarife açtırabilirsiniz ve yeni tarife açıldığından dolayı 200 lira indirim yapılamayacağını söylediler. Kan beynime sıçradı resmen ve buda yetmez gibi 120 küsür lirada fatura çıkardılar bir tanesi kullandığım ay hadi o neyse dedim diğeri ise ayın 5. kapatılmasına rağmen o ayın komple faturası olarak geldi. 50 kere arayıp uğraşmam sonucu bu üyeliğin iptal edileceği ve yeni açılacak hesaptan 200 lira indirim yapılacağı söylendi firmadan ve hat iptal edilip onlar arıycaklarını 48 saat sürceğini söylediler, tam 1 hafta sürdü aradılar ve yeni teklifte bulundular indirim yapılacağını söylemem üzerine bu sefer sanki hiç konuşulmamış gibi yeni hesap açılcağından indirim yapılamayacağı tekrar söylemeye başladılar artık çıldırcak seviyeye geldim ve bunun üzerine birde eğer yeni hesap açarsam telefon yüzünden iptal ettikleri hesaptan dolayı 120 lira birde d-smartın ALACAĞI tahahhüt parası var imiş onu almayacaklarını bize özel yaptıklarını söylediler artık öyle bi delirdim ki dedim artık dalgamı geçiyosunuz siz bizle toplamda nerdeyse 500 liraya yakın para ödedim sizin sorunu çözmediğiniz bayiniz yüzünden üstüne internetimi kapattınız, indirim yapıcaz dediniz yapmadınız, ve internet açtırmassam 120 lirada bize vericeksiniz diyosunuz dedim yine boş cevaplar verdiler.

    Dedim ben internet kapatılmadan önce size faksladım herşeyi size ulaştığını söylediniz kapatılan o internetten hiç bi indirim olmadı bu faks boşa mı gitti ? En azından şuan bu dediğini 120 lira tahahhüt bile buradan düşülmeli ki böyle birşeyde yoktu siz indirim yapacaktınız, her aradığım yüzlerce lira fatura çıkartıyosunuz dedim iyice bağırıp kapattım, adamların düzgün şubeleri bile yok gidip görüşebileceğin eğer zamanım olsaydı dsmartın künyesinde yazan adrese gidip olay çıkartıcaktım artık o kadar gözüm döndü, haftayada tüketici mahkemesine vereceğim, siz siz olun uzak durun bu şerefsizlerden ben böyle kan emici bir firma görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peruwasa12 -- 29 Kasım 2016; 23:26:27 >







  • Okumayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun. Türkiye'deki firmaların eline bir sorun için düşersen kurtuluş zor. Kimsenin müşteriyi düşündüğü yok tek amaçları bu milleti nasıl yolarım. Bir sorun karşısında elin kolun bağlı kalıyorsun sadece. Bunlara sağlam bir yaptırım uygulanması gerekiyor.
  • anladığım kadarıyla taahhüt süresi bitmeden d smart net'in taşeron şirketlerinden biri para kazanmak için, taahhhütünüz bitiyor, önümüzdeki ay faturanız iki katı gelecek, dilerseniz şu tarifeye taahhüt verin gibi bir şey söylemiş. Ama amaç ttnet den dsmart nete interneti taşımak

    arkadaşın da internetinin taahhütü bitmediği için taşıma işlemi gerçekleştiğinde ttnet taahhüt cezası 360 lirayı yapıştırmış.

    dsmart da demiş. Faturayı bize fakslayın biz 200 lirasını öderiz. O arada tabi sabit telefonu falan da iptal etmişler. Kısacası hat taşıma işlemini de gerçekleştirememişler. Komple internetsiz kalmış. Sıfırdan bağlantı yapmaları gerektiğin söylemiş dsmart da o zaman da 200 lirayı ödemeyiz demişler.

    ondan sonra insanlar ttnet den vazgeçmez tabi. Sen abone sayımı arttıracağım diye ne olduğu bilinmeyen taşeron şirketleri ile çalışırsan bir de doğru düzgün hattını taşıyamazsan olacağı bu.




  • Yazı olabilecek en kötü düzende yazıldığı için listede ön izlemeede ne görüdnüyse ona göre yazıyorum

    Bu çakallar bana da bulaşmayı denedi de Yutturamadılar
    Hepsine fırçayı bastım kapattım

    Kurumların müş hizmet numaralarını rehbere kaydedin
    Böylece kim aradığını görün başkası ararsa da teklifleri ret edin
  • O sinirle birz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın, bu arada portum kapatıldığı için 0'dan başvurmam gerekiyor ve buda 1 aydan fazla süreceği söylendi, gelde çıldırma, bi iyi ihtimal var oda ttnette yeni port açıldıktan sonra 360 liralık dekontla başvurursam indirim yapılabilme ihtimali bunuda türk telekom müdürlüğünde söylediler bakalım.
  • Aradan 5 ay geçti tüketici heyetine başvurmuştum bu çakallar savunma yapmadığı için bekliyor denildi, son faturamıda ödemiştim yarısı iade edilcekti, şimdi iade almaya çalıştığımda hat sahibinin üzerine iban olması gerekiyormuş, hat annemin üzerine banka hesabı yok başka hiç bir türlüde iade alacağım ücretide alamıyorum. Hadi bunu geçtim hala benden 120 liralık kendi kapattıkları internetin cayma bedelini almaya çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.