Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geri yayını hayatta sevmem

  • AMC A kullanıcısına yanıt
    5 saniye yeri geldimi İnternet hızına göre 3 olabiliyor benim 16 megabit adls ile 5 saniye senin dediğin gibi 45-1 dakika olsa haklısın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 mbit fiber internet ben gelemiyom öyle geriden izlemeye anlık görmem lazım 177 ekran tv de cok kötü bi görüntü veriyor en ufak donmasına dayanamam ben konforuma düşkün biriyim 

  • AMC A kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok bein vercen 100-120 arası fiyat izlicen belki biraz daha fazla konfor düşkün olanın cebide açık olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben esirgemem parayı yeterki keyfim yerinde olsun para kazanılır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 Ocak 2022 itibariyle bende D-Smart ile yolumu ayırıyorum. Normal uydudan da izleyeceğim giriş paketine 22 ₺ fiyat biçiyorlar mega pakete de dünya para istiyorlar. Zaten uydu alıcıları sürekli problem çıkaran uyduruk bir cihaz LG Tv min kanal listesi sıkıntılı ancak yeni bir cihaz alıp yoluma devam edeceğim.

  • Mega paket+8mbit internete 91.25 tl oduyordum 11.11 2021de taahuttum bitti.arayip 95 ve 100tl teklif ettiler kabul etmedim.ay sonu e devletten fesih dilekcesi verdim.ertesi gun kanallarim kapandi ama internet kapanmadi.2 gun sonra arandim.aile paketi belgesel sever eglence paketi go ve 8mbit internete 81.5tl teklif ettiler.kabul ettim birazdan kanallar acilacak dendi.tam 4 gun sonra kanallar acildi.

    Suan 10 gunu gecti hala yeni teklif edilen pakete gecis yapilmadi.hergun ariyorum.teklifiniz askida kalmis islemlerin hizlanmasi icin kayit olusturuyorum diyorlar.hala sonuc yok.10 seneden fazladir d smart kullaniyorum hiç böyle sorun yasamamistim.nasil cozeriz bir tavsiyeniz varmi.

    WhatsApp hatti varmis birde oradan yazayim dedim nasıl yardimci olalim dediler yszdim şikayeti geri dönüş yok kizdim sizin vereceginiz cozumun içine tüküreyim yazdim tam 1saat 8 dk sonra geri donduler lutfen argo ve hakaret icerikli yazmayin diye Güler misin ağlar misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    9.12 21 de taahhüt yeniledim ama bu kadar acemi bir Mh ekibiyle karşılaşmadım.taahhut yenildikten sonra sifreli kanallar kapandi. 5 defa aradım Mh ni. Hicbirinin birbirinden haberi yok. Yok efendim kayıt oluşturdum yok neymiş sinyal yeniledim fln filan. En son işi bilen bir temsilciye denk geldim. Bir kac ayar yaptı. Anında sms geldi paketiniz tanımlanmıştır diye. 20 dk sonra açtım tv yi.3-4 dk sifreli kanalda bekledim. Kendiliğinden açıldı. Yani diyeceğim sonuç alana kadar sürekli Mh ni arayım zaten sürekli başka biri çıkıyor karşına ve biraz sert dille konusun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 11 Aralık 2021; 22:18:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de 2008 abonesiyim.Şuan hoşgeldin+mega+go 23 lira ödüyorum.Evvelki gün arayıp aynı şartlarda 36 ay ve ilk 3 ay ücretsiz teklif ettiler.
    Düzenleme:Dsmart'ı aradım,bu numara onlara ait değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 13 Aralık 2021; 11:22:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Ne yaptınız varmı bir gelişme.?

  • Arkadaşlar bizim de taahhüt bitti. Dün E-devlet üzerinden abonelik fesih işlemi yaptım. Bugün arandım. Hoşgeldin + tüm kanallar hediye + dsmart go + 50 mbps vdsl olarak 126 TL teklif ettiler. Kabul etmedim. 2013'den beri üyeyim. Bir önceki anlaşmam 106 TL'ydi.

    Vodafone net + blu tv + vodafone tv + modem + ilk 6 ay %50 indirim + ilk 6 ay vodafone pay faturanın yarısı geri ödeme çok daha avantajlı geldi doğrusu. Bu vodafone pay mevzusunu da tam anlamadım ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt

    10unda tekrar iptal talebinde bulundum dönüş yapmadılar

    dsmart go yu düzelttiler tüm kanallar açık

    mama kendi numaramla giriş yapamıyorum go ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Aralık 2021; 15:48:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Hocam bunlar mal geçen sene banada oldu eski üyeliğin go olan yani iptal oldu eşinin tlf ver gir veya babanın vs ona şifre gelicek

    Öyle Aktif olucak bende az önce öğlen aradılar MEGA paket 1 sene 27TL dedi kapat dedim.!

    Sonra ciddi ciddi E-devlet iptal başvurdum..! Yarın ararlar bakalım İptal yazı dilekçe vs sonra ne olucak.?

    Ben 12 ay alıcam mega hediyeli vs 18-20TL verirse bunlarla 24 ay olmaz artık.!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Aralık 2021; 17:12:9 >
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt

    Banada aynısını yaptırdılar

    arkadasim tel numarasini değiştirdi

    kendi numaram ile kullanamıyorum go yu

    8 Aralıkta 24 ay hosgeldin 20tl den anlaştım

    hersey açık olacak dediler

    ek paketler 12 ay hediyeymiş meğerse

    12 ay taahhüt en iyisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Ciddi ciddi E-devlet iptal başvurdum Yarın ararlar bakalım İptal yazı dilekçe vs sonra ne olucak.? Nasıl teklif sunacaklar.?

  • altinbas07 kullanıcısına yanıt

    Sms geldi mi dsmarttan

  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    bugün aynı teklif geldi 24 hosgeldin mega paket ek paketler 22 TL kabul etmedim.mega paket kullanıyorum bunlar 24 ay der kafalarına göre 12 ay ikinci 12 sadece hosgeldin yaparlar.mega paket için 24 ay 29 TL onuda kabul etmedim.2 ay daha surem var.dsmart İnternet x firma geçtim.90.80 fatura çıkarmışlar.isletme değişikliği formunda fesih taşıma ıslak imzalı x firma yetki verdim.dsmart bize evrak ulaşmadı dedi x firmadan bütün kayıt belgeleri aldım.adamlar kendi kendini yalanlıyor.90.80 göre TV üyeliğimide
    kapatabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Yok hocam dün saat 16,30 veya 17,00 gibi attım bugün gelmesi lazım sms..!

  • Düz 12 ay Hoşgeldin ek Mega ne istediler.? Birde Direkt MEGA 12 AY sorarmısınız beyler..? :)

  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

    Hâlâ daha anlaşamadık. Bir önceki teklife ilaveten ilk faturaya 30 TL indirim teklif ettiler. Dedim üç ay yapın şunu. Kabul etmediler. Bugün tekrar arayacaklar. Ama aynı teklifi kabul etmem mümkün değil. Bir de 3 gün önce tv ve interneti kestiler. 140 TL de aralık ayı faturası gözüküyor. Dedim kullanmadığım şeye niye fatura ödüyorum diye. Onlarda fatura itirazında bulunun dediler. İtiraz da bulunduk. Kafamdaki rakam max 110 TL. Bakalım süreç nasıl devam edecek.


    Bir de ağustos ayında kampanyalı digiturk taraftar paketi almıştım. Sadece maç izlerken kullanıyordum. Onu salona taşıdım. Belgesel kanalları , 3 film kanalı, 1 dizi, 2 yemek kanalı mevcut. Bizimkiler için gayet yeterli gözüküyor. Ben amazon prime kullanıyorum zaten.


    Vodafone net daha avantajlı fiyata geliyor. İlk 6 ay %50 indirim , vodafone pay 6 ay %50 fatura iade. Yani 24 ay aylık 105 TL gibi fiyata geliyor. Üstelik 12 ay blu tv üyeliği ve 24 ay vodafone tv mevcut. Modem de içine dahil. Modem verirlerse eldeki modemi 350 tlye satarım hem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 15 Aralık 2021; 5:4:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.