Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.917
Cevap
102
Favori
511.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son iki haftadır devamlı arıyorlar. bazı günler 5 defa falan arıyorlar. artık aramayın diyorum, tamam iletişim izninizi iptal ettik artık aranmayacaksınız diyorlar. hemen ertesi gün yine arıyorlar. günün her saati arıyorlar. sundukları teklif 2 yıllık taahhüte 34 tl. 17 lira ödüyordum ben, 2 katı fiyat öneriyorlar. teklifi kabul etmeyince hepsi papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. fiyat çok uygunmuş daha fazla indirim olmazmış, niye istemezmişim, son yıllarda masraflar çok artmış, bu da fiyatlara böyle yansımış ama bana teklifleri çok iyiymiş, istersem 90 gün dondurabilirmişim vs vs. telefonda çağrı görevlisine ses yükseltmeyi hiç sevmem, onlar da işlerini yapıyor ama artık dayanamadım, son iki arayanı azarlamak durumunda kaldım. uygun fiyat teklifi gelirse yenilerim diye düşünüyordum ama sanırım bu darlamalar yüzünden teklife bakmadan iptal edeceğim. son 3 haftam kaldı.

  • D smart gerçekten en büyük pişmanlığım oldu her gün sanki beni stresten öldürmek için arıyorlar benimde içimdeki hak adalet duygusunu boşveremediğim için stres ten duramıyorum. Anlaşmamıza uymadılar kayıtları dinleyin diye kayıt açtım o kayıt online işlemlerden yok oldu arayana diyorum kaydınız yok diyor bana daha eski kaydı söylüyor o kayıt ta olumlu sonuçlanmış diyor halbuki o kayıt ta ücret bilgileri doğru ama temsilci beni azarlayıp yüzüme kapattı ben onu diyorum onlar doğru bilgi verilmiş diyorlar bir taraflarımı yırtıyorum laf anlatacam diye sanki bilerek kasıtlı sinir etmek için garip garip konuşuyorlar. Filmlerde insanlara sen delisin yanlış gördün deyip onu anlamamaları gibi oldu. Ben bunları söylerken size güzel teklifim var deyip aylık 40 TL diyor mega paket 😀 ben 22 TL anlaşmışım kayıtları dinleyin deyince tık yok. Bu devirde bu kanunsuzluk ve ismi belli bir platform çok ilginç. Şubat ayında kendi aldığım modülümü de değiştirip mülkiyet size ait deyip şimdi mülkiyet bize ait diyorlar 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleysen E kullanıcısına yanıt

    Aynı durum bende de oldu. iptal talebinden sonra arayanlar 34 ve 30 teklif ettiler tüm kanallar için ama kabul etmedim. modül teslimi için mesaj gelmesini bekliyordum sonra biri aradı 22 tl dedi. özellikle söylettim tüm kanallar açık vs diye ve kabul ettim. aradan 3 gün geçti kanallar açılmadı aradım böyle bir teklif yok dediler. 30 tl dediler. siz anlaşmamışssınız kimse sizi aramamış böyle bir kayıt yok dediler. Çok sert bir dille elimde beni arayanın dsmart numarası olduğunu elimde gün, numara ve saat ve kaç dakika konuştuğumuza dair ekran görüntüsü ve ses kaydı olduğunu söyledim. *ki bu bilgiler vardı. konunun incelenmesini ve hemen bilgi verilmesini aksi taktirde savcılığa beni arayan numara yani dsmart numarası ve beni arayan görevli hakkında dolandırıcılık ve benzeri suçlardan başvuru yapacağımı bildirdim. sonuçta bir hayaletle konuşmadım ve elimde ispatlarım vardı. 1 gün sonra aradılar haklı olduğumu belirtip 22 tl den işlemleri yaptılar. sinir olmak açısındn zor bir süreç oldu hatta zaten 2 haftadır kapalıydı şimdi durudk yere 22 tl ye bile kabul ettiğime pişman oldum diyebilirim.

  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

    Sizin çözülmüş bari ama böyle yerlere bulaşmamak lazım onu anladım. Ben de ses kaydı yok sadece ne yapacağım bilmiyorum dün tübis tüketici hakem heyeti ile görüştüm onlar başvurudaki belgelere göre karar veriyormuş bende btk üzerinden bulduğum şikayetlerim var onlarla başvursam mı diye düşünüyorum ses kayıtlarının dinlenmesi için ayrıca mahkeme kararı gerekiyormuş. Ya da şu durumda neyse cayma bedelleri verip göndermek bir seçenek ama bu yaptıklarını da kabullenmek içime de sinmiyor bilemiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son iptal talebini verdikten sonra pazartesi gün yani dün arandım ve 25 TL lik 2 yıl taahhütlü tekliflerini alttaki gibi güncellediler.


    1 Yıl / 19 TL / Mega Paket + Tüm paketler açık

    2 Yıl / 15 TL / Mega Paket + Tüm paketler açık (ilk yıl)


    Ben gene istemiyorum dediğimde 1 yıllık yapalım ilk ay bizden olsun dedi bende kabul ettim. Böylece aylık 17,5 TL gibi bir rakama gelmiş oldu. Bir sene daha devam edeceğim. Bu arada modül mülkiyeti bana ait olduğu için bu rakamlar olduğu yoksa 19 TL yerine 22 TL olacağını belirttiler.

  • _Biperva_ kullanıcısına yanıt

    Su anda hangi paket ve ne kadara izliyordunuz. Bende su an 14 TL full acık kanallar. Odul bana aitti ama son güncelleme ile modülü degistirdiler. Sizde de durum aynımı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl isteseydim 15 TL den olacaktı aylık gerek görmedim senelik yaptım 19 TL den.

  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt

    2 yıllık taahhütüm vardı 19 TL den yapmıştım gene aynı mega paket + tüm kanallar şeklindeydi. 2. yıl kesmişlerdi ama sonra tekrardan açtırmıştım.

  • En sonunda bugün aradılar ve durum çözüldü ama 2 gün önce aradıkları zaman en kısa sürede ses kayıtlarını dinleyin ve gereğini yapın yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim bugün kayıtlarınızı dinledik evet haklısınız 24 ay boyunca tüm kanallar açık şeklinde bildirimde bulunulmuş tarafımızdan dediler kanallar açıldı btk üzerinden yazılı cevaplarının çıktısını aldım. Tüketici hakem heyetine de başvurmuştum neyse cevabını verirler artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 üyeliğimden taahhütü dolan ilk üyeliği sonlandırdım. Fesih işlemi gerçekleşmiştir diye sms de geldi ama cihazı vermek için bir mesaj daha bekleyeceksiniz dediler. Süreç böyle mi işliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyattı ama kabul etmedim 2 sene daha bağlanmayalım. Kendileri bile 1 sene yapalım dedi. 1 sene daha gitsin sonraki sene bakacağız artık :)

  • _Biperva_ kullanıcısına yanıt

    modül numaranız hangi sayıyla başlıyor ?

    modül mülkiyeti müşteride olanlar değiştirmişlerdi

  • iptal için e-devletten başvuruyu ne zaman yapmak gerekiyor? Cayma bedeli çıkarmasınlar. 14 kasım taahhütün son günü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalenhourna K kullanıcısına yanıt

    1 haftada tamamen iptal oluyor diyorlardı

  • dsmart hasta mıdır nedir daha 3 ay var sözleşmenin bitmesine zırt pırt arıyor,bugün yine aradı bide ben aramışım gibi 30 saniye müzik dinletti ,zırt pırt niye arıyosunuz dedim yüzüme kapattı terbiyesizler. bedava verse yine kapattırıp kurtulucam netflix varken kim napsın dsmartı zaten söktüm uyduyu kullanmıyorum ,internet bağlantı hızıda berbat sözde hız 50 ama gogleyi zor açıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kartsız CAM modüllerin TV'de çalışmaması sebebiyle e-devlet üzerinden iptal başvurusu yaptım. Bana 2 yıl Hoşgeldin+MegaPaket+GO olmak üzere 22,05 teklif ettiler. Tüm kanallar açık 22,05 ödüyordum. Teklif alacaklara bilgi olsun diye yazdım.

  • dsmart bugün yine aradı kurtuluş yok heralde, ocak sonu sözleşmem bitiyormuş 138 lira diyor 50 mgb internet+hoşgeldin paketi 24 aylık.

    uydusunu zaten söktüm kullanmıyorum 2,5 ay geçsede kurtulsam dsmarttan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl mega paket + 1 yıl eğlencesever(hediye) 30 lira fiyat aldım ama d smarta bel bağlayamıyorum maalesef hediye konusunda yukarıda yazdığım gibi

  • tüm kanallar açık 20 lira kullanıyorum. edevletten iptal ettim. iptal sonrası aradılar. 24 ay 20tlye bağladık işi.

  • tenoralthings T kullanıcısına yanıt

    Bunlara inanma hocam bak 6 ay sonra vs paket düşürürler.!

  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.