Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.917
Cevap
102
Favori
511.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben de 2007 veya 2008 yıllarında TeknoSA'dan SD uydu alıcısını alarak D-Smart'a abone olmuş, sonra 2010 yılında "HD ile değiştir kampanyası" ile Dsmart Next YE-15000HD uydu alıcı ile değiştirmiştim. Cihaz giderek hantallaştı, kumandası da doğru-düzgün çalışmaz oldu. Uydu cihaz-malzeme satıcılarından yeni kumanda alsam da o da fayda etmedi. Neticede 4 aydır cihazı TV'den ayırmış, kullanmıyordum.

    Yaklaşık 3-4 yıldır aynı fiyattan 15,85TL Mega Paket HD abonesiyim. Daha önceleri birkaç kez (taahhüt sonuna kadar kalan haklarım korunarak) aboneliğimin D-fix CI modül ile devam edip edemeyeceğini sormuş ama olumsuz cevap almıştım. Aboneliğim elimdeki uydu alıcısının modül ve kartına tanımlı olduğunu, modüle geçmek istiyorsam YENİ abonelik gibi YENİ fiyattan ücretlendirme yapılacağını söylemişlerdi.

    Geçen internette gezinirken D-Smart sayfasına da girdim. Canlı sohbet ile aynı talebimi 1 kez daha ilettim Karşımdaki "talebimi ilgili birime aktaracağını" yazdı ve hemen ardından tlfumdan arandım. Talebimi bir de tlfda dile getirdim. Bu sefer "24 ay AYNI fiyattan taahhüt verirsem D-fix modül ile devam edebileceğimi ama elimdeki (normalde mülkiyeti bana ait olması gereken) uydu alıcıyı kurulama gelecek olan teknik servise iade etmem gerektiğini" söylediler. Uydu alıcıyı zaten 4 aydır kullanmadığım için kabul ettim. Dün (24.Nisan.2020)'de D-fix kurulumu yapıldı. Yapıldı dediğim de; teknik servis gelmeden Samrt TV'nin ayarlarından D-Samrt'ı seçerek kanlları taratmış ve hazırlamıştım. Gelen eleman yanında yeni tip küçük bir uydu alıcı getirmişti. D-fix istediğimi söyleyince geri gidip CI modül-kartı getirdi. TV'deki yuvasına takıp, telefonda servis merkezinden aktivasyonu tamamladı. Toplamda 10 dk ancak sürdü.

    24.Nisan.2020'den itibaren D-fix CI modül ile 24 ay 15,85 TL'ye MegaPaket HD aboneliğine devam...
  • Bende bugün aradım 2yıl mega paket bütün kanallar açık 39 dedi bende gelin dedim olmazsa hoşgeldin paket alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski abonelik: Ailespor Paketi Dfix modül.n11den yıllık 84 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

    Geçen hafta Cuma taahhütüm bitiyordu. Bir arkadaş aradı 24 ay taahhütlü Ailespor paketi, ilk 12 ay mega paket hediye 25TL çok özel fırsat dedi. Reddettim ve iptal işlemlerini başlattım.

    Faxım ulaşmasından sonra en az abartmıyorum 30 kere arandım. Hepsini reddedip kapatacağım dedim.

    Cumartesi günü kapandı diye mesaj geldi.

    Bugün genel merkezden arıyorum dedi çok güzel sesli bir bayan reklam sesi gibiydi. Size özel 24 ay taahhütlü Hoşgeldin Paketi tanımlıyalım dedi. 24 ay da hediye olarak mega paket tanımlıyalım. üstüne ilk 12 ay ekstra paketler dahil olsun. Toplamda 18 lira ödeyiniz dedi.

    Ben de taahhüt çok uzun 12 ay yapalım dedim. Kadın hiç diretmeden kabul etti. Bence 15 lira deseydim de kabul edermiş.

    Neyse güncel paketim: Hoşgeldin paketi 12 ay taahhüt + 12 ay Mega Paket Hediye + 12 ay belgesel, spor ve eğlence ekstra hediye + dsmart go (yani tüm dsmart içeriği) 18 TL ile kabul ettim (27.04.2020)

    Edit: D-smart go tüm içeriğe mobilden erişebiliyorum fakat webden paket alın diyor. Sorun ne olabilir?
    Edit-2: Müşteri hizmetleri gerekli tanımlamaları yaptı. Artık heryerden tüm kanallar açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerofshit -- 6 Mayıs 2020; 12:10:31 >
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an en güncel ve en iyi cihaz hangisi. Bendeki cihaz vestel üretimi ve kanal geçişleri çok ağır. Çok kötü bir cihaz. Sözleşmem 03.05.2020de doluyor. 20 tl ye tüm kanallar açık seyrediyordum. Yine 20 tl altında fiyat alıp cihazıda değiştirirlerse devam etmeyi düşünüyorum. Aksi takdirde elveda demeyi düşünüyorum. En fazla özelliği olan en hızlı en iyi cihaz hangisi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadot

    Arkadaşlar merhaba. Şu an en güncel ve en iyi cihaz hangisi. Bendeki cihaz vestel üretimi ve kanal geçişleri çok ağır. Çok kötü bir cihaz. Sözleşmem 03.05.2020de doluyor. 20 tl ye tüm kanallar açık seyrediyordum. Yine 20 tl altında fiyat alıp cihazıda değiştirirlerse devam etmeyi düşünüyorum. Aksi takdirde elveda demeyi düşünüyorum. En fazla özelliği olan en hızlı en iyi cihaz hangisi?
    Hocam tv destekliyorsa d-fix kart alın kutu ile uğraşmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matsipik

    Mülkiyeti tarafıma ait modül var. Aradım mega pakete 25 TL teklif ettiler
    eğer üyeliğin bitti ise ön ödemeli aydıysan suan yayınlar kapalı ise call center dan sinyal yenile açılır, kapanınca 18-20 ye teklif alana kadar kabul etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhlis bey

    Kutunun mülkiyeti bana ait., 13 TL 1 yıl tüm kanallar açık ve dsmartgo da yanında 😎
    bu cok iyi fiyat
  • iptal dilekcemi yazdim abonelik bitisine 10 gun var dilekceyi oncedenmi fakslamam lazim musteri hizmetlerini aradim 3 kere baglanana kadar yüzüme kapandi bu musteri hizmetletine baglanmadan faksi gondersem birsey farkedermi iptal tal talebini once illaki musteti hizmetlerine iletmelimiyim varmi Tecrübe sahibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    Yolla hocam faxı farketmez. Onlar diycek son gün yollamanız lazım önceden alamıyoruz kem küm ama biraz ses yükselt ciddiye alırlar. Son gün yollayınca da fax gelmedi falan deyip 1 ay daha fatura kitliyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.05.2020 tarihinde 1 yıllık üyeliğim bitiyordu ve nisan ayına kadar sistemde bu şekilde yazıyordu.
    Bugün kontrol ettiğimde 30.04.2021 bitiş/yenileme tarihi olarak değişmiş sistem o yüzden 1 yıllık süresinin bitmesin 15 gün olmasına rağmen faks çektim, bakalım nasıl dönüş olacak
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/abonelik-iptali-tek-tikla-e-devletten-6191518
    Eylül'den itibaren abonelik iptalleri e-devlet üzerinden yapılabilecekmiş. O zamana kadar keyfini çıkarsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdmeE kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana yaptılar geçen sene en üst paket yapmış İstanbul Maltepe bir bayi. Yetkili bayilerin böyle bir hakkı varmış sinir oldum aradım tartıştık işte kayıtları inceleyeceğiz falan 2 gün içinde döneceğiz size ayakları yapmaya başladılar. 4 gün oldu dönmedikler sonra aradım. 30 günde ancak dönebiliriz kayıtları inceleyince dediler bu sefer ben de sinir oldum. Bu sefer 77 TL teklif verdiler hem internet hem tv tüm kanallar açık ben de kabul ettim. Fazladan ödediğim parayı da gelecek faturadan düştüler öyle konuyu kapattık. Uyanmasam 110 TL geçiriyorlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    En azından emeğiniz güzel bir sonuç doğurmuş. 77tl hem net hem tv gayet uygun bence. Hız kaç mb/s?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt
    16mb bu ayın 25 de bitiyor sözleşme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdmeE

    22.05.2020 tarihinde 1 yıllık üyeliğim bitiyordu ve nisan ayına kadar sistemde bu şekilde yazıyordu.
    Bugün kontrol ettiğimde 30.04.2021 bitiş/yenileme tarihi olarak değişmiş sistem o yüzden 1 yıllık süresinin bitmesin 15 gün olmasına rağmen faks çektim, bakalım nasıl dönüş olacak
    Btk üzerinden şikayet kaydı oluşturup iptal edebilirsin. Ayrıca yakında iptaller e-devlet üzerinden yapılabilecek.



    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universteli U kullanıcısına yanıt
    Btk üzerinden de yaptım
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-smart kumandada bulunana go tuşuna basınca go aboneliğiniz bulunmamakatadır diyor. Paketim mega hd internet üzerindende go izleyebiliyorum. Uyduya da ethernet kablosu takıp yine denedim yine aboneliğiniz yoktur diyor. Bunun için ayrı birşey mi yapmak gerekiyor?
  • Taahhüt bitimine 2 ay var , kendim aradım bakalım ne yapacaklar diye, tüm kanallar açık 15 TL ye kullandığım üyelik için aynı şartlarda 45 TL istiyorlar :)) yine bir fax süreci yasayacagiz sanırım , bıktım bunların bu çetrefilli işlerinden , kutu mülkiyeti bana ait tüm kanallar açık kaça kabul etmeliyim aceba ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Liquido02

    D-smart kumandada bulunana go tuşuna basınca go aboneliğiniz bulunmamakatadır diyor. Paketim mega hd internet üzerindende go izleyebiliyorum. Uyduya da ethernet kablosu takıp yine denedim yine aboneliğiniz yoktur diyor. Bunun için ayrı birşey mi yapmak gerekiyor?
    Bende de aynı durum sözkonusu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dsmart hd kutumu alayim dfix modul ilemi kullanayik karar veremedim? Sizlerin onerisi nedir.modullerde eksik kanal siralama vs gibi sorunlar oldugunu okudum. Televizyonum Samsung 55mu8000 4k premium



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 12 Mayıs 2020; 18:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.