Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (336. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
510.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eakaya

    Dsmart modül abonesiyim mega paket belgeseller ve go dahil ilk iki ay ücretsiz 10 ay 12tl fiyatta anlaştık.
    Yani kapalı olan hiçbir kanal yokmu?
    Ne zaman ve hangi numaradan aradılar acaba?
  • eakaya kullanıcısına yanıt
    Harika bir fiyat. Hayırlı olsun ☺️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs_alper kullanıcısına yanıt
    Çektiğim faksların hepsinde taahhüt süresi bitiminde üyeliğimin iptalini talep ediyorum yazmama rağmen iptal kaydını hemen işleme aldılar.
    Zaten iptal kaydını işleme almazlarsa teklif veren birimlerin de sizin iptal talebi verdiğinizden haberi olmaz.
    iptal kaydı işleme alındıktan sonra sizi arayanlar iptal biriminden olur. Gerçek fiyat teklifini yapacak olanlar da iptal birimidir. Ondan önce teklif yapanların tamamı kampanya birimidir hatta arayanların bir kısmı Dsmart çalışanı bile değil taşeron çağrı merkezi çalışanıdır. Bu birimler önlerine ne gelirse onu teklif eder başka bir yetkileri yoktur. önemli olan iptal biriminden teklif almak..

    Siz üzerine tarih de yazsanız faks sonrası hemen iptal işleme alınır ve size mesaj gelir. Eğer işleme alınmamışsa faksınız atlanmış demektir(büyük ihtimalle taahhüt bitiminde de işleme alınmayacaktır). Faks çektiğiniz gün taahhütünüzün bitimine 3 gün bile kalmış olsa cayma bedeli çıkarırlar ve talebinizin onlara ulaştığına dair gelen mesaj sonrası 2 gün içinde aboneliğiniz kapatılır. Bu süre içinde aranırsınız (genelde faks çekilen günün ertesi günü akşamı saat 17:00 ile 19:00 arası arıyorlar ancak diyelim ki aramadılar ya da aradılar ve anlaşamadınız, cayma bedeli çıkmaması ve aboneliğinizin iptal olmaması için iptal talebinizin işleme alındığını belirten mesajdan sonra 24 saat içinde telefon ederek iptal talebinizi geri çekmenizi ve taahhüt bitiminde iptal talebinizi yenileyeceğinizi belirtmenizi öneririm. bundan sonra iptal talebinizi geri çekmiş olsanız dahi yine iptal biriminden aranıyorsunuz(yani en azından bende öyle oldu).

    Teklif vermek için aramazlarsa, kendiniz aramaktan çekinmeyin hatta beğenmediğiniz teklif sonrası kapatıp tekrar aramaktan da çekinmeyin.
    Israrcı olun, benim kabul ettiğim tekliflerin çoğu 25-30 dakikalık görüşmeler sonunda olmuştur genelde konuşma başında verilen tekliften 15-20 dakika sonra "sizi biraz bekletebilir miyim size yardımcı olmak istiyorum" derler ve 10-15 saniye beklettikten sonra daha iyi bir teklif sunarlar.

    Önceki sayfada da yazdığım gibi cihaz onların dahi olsa tüm kanallar açık 15 TL den fazla vermeyin ve 24 aylık yerine 12 aylık taahhüt verirseniz fiyatın ne olacağını da sorun. Genelde 12 aylık teklifler 24 aylıktan 3-4 TL daha uygun oluyor. ertesi sene tekrar pazarlıkla fiyatı daha da düşürebilirsiniz. Ben 6 senedir her sene ortalama 2 TL indirterek 24 TL den 12 TLye düşürttüm ve aboneliklerimde asla 1 kanal bile kapalı olmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcr -- 8 Ocak 2019; 10:16:54 >
  • Arkadaşlar sizler şakamısınız yahu ben mega+pvr+ek paketlere 57 ödüyordum 6-7 aylık kullanıcıyım. İptal birimine bağlandım görüşmeden sonra taahhütü 24 ay tekrar başlatıp 44 tl oldu ben bunun iyi bişe olduğunu düşünürken forumdaki kullanıcılar 9-15-20 tlden bahsediyor. Bu nasıl iştir. Şimdi bende sizin fiyatlardan alabilmek için ne yapmalıyım. Ben tekrardan 24 aylık taahhütüm başladı nasıl bir yol izliyip 20-25- tlye alabilirim? Yahu adam 10 tlye herşey ful paket almış nasıl 9-8 tlye düşürürm die resmen hakaret ediyor benim gibi kullanıcılara afedersiniz azcık daha sıksa altına kaçıracak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolg46 -- 8 Ocak 2019; 20:59:36 >
  • bolg46 B kullanıcısına yanıt
    Senin aldığın fiyatlara millet internetle beraber alıyor. Daha önceden baksaydın keşke buraya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart+internet abonesiyim, 1 ay olmadi daha taahhut yeniledim. Yenice tv degistirdim. Dsmart uydu cihazımı fark vermeden modul abonesi olarak degistirebilirmiyim. Bilgisi olan varmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhantr26 G kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

    Dsmart müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Yardımcı olurlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bolg46 B kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki aboneliğiniz hayata 10-sıfır yenik başlamış.
    Aboneliğinizi tamamen kapatıp n11 vs. den alacağınız modül üyelik ile(modül size ait olmak kaydı ile) tekrar abone olmanızı tavsiye ederim.
  • D-Smart kadar tuhaf bir firma görmedim. 4 yıldan fazladır modül var. Geçen taahhüt bitti kapattıracağım. 3 kere faks çektim gelmediğini söylediler en son APS ile gönderdim işleme aldılar. Daha sonra her gün arıyorlar uzatalım diye. Dedim ki eskisi gibi tüm kanallar olacaksa 13 TL'ye olsun. Hanımefendi de öyle bir şey asla mümkün değil o fiyattan veremeyiz. Neyse daha sonra iki kere filan aradılar. Bir hafta önce son kez kapatma işlemi için aradıklarında size özel 13 Tl'den tekrar verebiliriz dediler. Eski fiyattan anlaşmış oldum.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Her televizyona şart hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolg46 B kullanıcısına yanıt
  • Ben de 13 ten aldim 24 aylik . Mulkiyet bana ait , onu uzerime aldiktan sonra geldi teklif , artik 13 u de 12 ye dusurmekle ugrasamam acikcasi , 13 dediler tamam dedim



    Oyle bir vaad yoktu ama baktim belgeseller de acik , kapali kanal yok , bir fiyattan baglayip basimizdan atalim mantigi gibi geldi



    Nasil bu kadar dusuk olabiliyor diyenler icin sunu soyleyim ; senin abone olup olmaman ona sifir maliyet , ne koparsa ekstra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Ben de 13 ten aldim 24 aylik . Mulkiyet bana ait , onu uzerime aldiktan sonra geldi teklif , artik 13 u de 12 ye dusurmekle ugrasamam acikcasi , 13 dediler tamam dedim



    Oyle bir vaad yoktu ama baktim belgeseller de acik , kapali kanal yok , bir fiyattan baglayip basimizdan atalim mantigi gibi geldi



    Nasil bu kadar dusuk olabiliyor diyenler icin sunu soyleyim ; senin abone olup olmaman ona sifir maliyet , ne koparsa ekstra
    muhtemelen 2. sene paket düşümü yapılacak, yani full paket olmayacak diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    D-Smart kadar tuhaf bir firma görmedim. 4 yıldan fazladır modül var. Geçen taahhüt bitti kapattıracağım. 3 kere faks çektim gelmediğini söylediler en son APS ile gönderdim işleme aldılar. Daha sonra her gün arıyorlar uzatalım diye. Dedim ki eskisi gibi tüm kanallar olacaksa 13 TL'ye olsun. Hanımefendi de öyle bir şey asla mümkün değil o fiyattan veremeyiz. Neyse daha sonra iki kere filan aradılar. Bir hafta önce son kez kapatma işlemi için aradıklarında size özel 13 Tl'den tekrar verebiliriz dediler. Eski fiyattan anlaşmış oldum.
    Anlaşma 2 senelikmi? 2 sene için bu fiyatı veriyorlar ama, ilk yıl full paket 2. yıl paket düşümü yapıyorlar. Bunu sordunuz mu?
  • dusurulecek tek sey ek belgesellerdir ..

  • Her gün 4-5 kere arıyorlar ve herkesin işin gücün en yoğun olduğu saatte. Ben sizin beni aramanızımı bekleyeceğim işim gücüm yok gibi. Geri zekalılara dedim ki kardeşim beni 6 dan önce aramayın konuşamam tamam beyfendi deyip yine bir gün sonra gün ortasında arıyorlar. Ne lanet bir firma arkadaş düşün daha pazarlık yapamadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle oluyor sistemlerinde takip etmiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.

    2012 yılında 2 yıllık hd maxi paket paket peşin ödedim ve cihaz mülkiyet bedelini de ödedim (199+339tl)
    2014 yılında da 242tl peşin ödemem var. 1 veya 2 yıl mı hatırlamıyorum.

    Neyse, sonra da 2 veya 3 yıldır paket almadım ve sadece ulusal kanallar izlendi.
    6 Ocak'ta da ayda 29tl faturalı 2 yıllık taahhüt verdim. İlk defa faturalıyım.

    Şimdi taahhüte baktığımda "Ana Paket (mega): 11,40tl" "Dijital Uydu Alıcısı Kira Bedeli: 15tl" görünüyor.

    Bu ne diye sorduğumda cihaz mülkiyeti D-Smart'a aittir diyorlar. Taahhüt sonunda devam etmezseniz cihazı D-Smart bayiisine teslim etmeniz gerekmektedir gibi laflar edince çıldırtıyorlar.

    Alıcının kutusuna baktığımda içinde ilk abonelik sözleşmesi ile 199tl'lik paket imzalı, kaşeli ödeme makbuzu var. Mülkiyet bedeliyle ilgili herhangi bir belge verilmemiş.
    Ama geçmiş banka hesap özetime baktığımda 199tl ile 399tl aynı gün olarak "DOĞAN TV DİGİTAL PLATF" adına geçiyor. Banka ödemesiyle mülkiyeti ispatlayabilir miyim?

    Abone olduğum gün şikayet kaydı yaptım ve 6. gündeyiz ve daha aramadılar.

    Yasal cayma süreniz 3 gün diyorlar. Yalan değil mi? 7 ya da 14 olmalı?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • anthym kullanıcısına yanıt
    Her televizyona şart hocam ona göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modüllü üyeyim iptal faksı sonrası gelen teklif.12 aylık tüm kanallar 16 tl.24 ay 13 tl ama 12 ay sonra paket düşümü.kabul etmedim 2 ay dondurdum.
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.