Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
511.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üyelik iptali için dilekçeyi fax ile yolladım ertesi gün aradılar doğrudan dedim ki beni kazıklıyorsunuz 15 tl ye kullanan çok yapıyorsan yap yapmıyorsan üyeliğimi sonlandır dedim mega paketi dsmart go ile birlikte 14 tl ye aldım
  • gersen G kullanıcısına yanıt
    Ben son bir durum güncellemesi yapayım, diğer arkadaşlar için de işe yarayabilir. Bildiğiniz gibi abonelik süremin sonunda iptal talebinde bulunmuş, D-Smart tarafından hiçbir yenileme girişiminde bulunulmadan da kapatma gerçekleşmişti. Bu arada iptal teyit edildiği tarihten itibaren bir hafta içinde kullanılan donanımın iade edilmesi isteniyor(kutu ya da modül), aksi takdirde iade edilmeyen donanımın cinsine göre bir tutar fatura ediliyor. Bana bildirilen sürenin son günü hatırlatmak için sms gönderdiler. Ben de bunun üzerine son bir kez şansımı denemek için müşteri hizmetlerini aradım. Normalde iptal etmek istemediğimi, ancak hiç geri aranmadığım için sürecin bu noktaya geldiğinden bahsettim. Bunun üzerine kayıtları kontrol ettiklerinde bir süre öncesinde sistemlerine benim D-Smart tarafından aranmak istemediğime dair bilgi girişi yapıldığı, bu sebeple de benimle sözleşme uzatmak için hiç irtibat kurulmadığı ortaya çıktı. Halbuki ben aranmak istemediğime dair bir talepte falan bulunmamıştım. Neyse, sonuç olarak son dakikada da olsa ilk yıl tüm kanallar açık olacak şekilde 2 yıl taahhüt ile 15 TL'ye Mega paketi kabul ettim.

    Yani siz siz olun, abonelik bitiş tarihi yaklaştığında aramazlarsa benim gibi doğrudan iptal talebinde bulunmayın, bunu yaparsanız da daha sonra son dakikaya kadar beklemeyin. Üstte yazdığım gibi hiç aklıma gelmeyen bir sebeple beni aramamışlar, ve ben onları aramasaydım boşu boşuna elimdeki uygun fiyata yenileme fırsatını değerlendirememiş olacaktım. Abonelik bitişi yaklaşan arkadaşların aklında bulunsun derim.
  • Bende 50gb artı en üstün bir altı paket 73 tl ha bire arıyolar napayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gersen G kullanıcısına yanıt
    Senin yüzünden 22 tl yi kabul ettim. Hedefim 20 tl nin altıydı. Aramadılar kapattılar dedin bende korktum kapatacaklar diye 22 tl yi kabul ettim. Yaktın beni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadot C kullanıcısına yanıt
    ben her sayfaya basitçe teklif almanın yolunu yazıyorum ama millet okumuyo sonra iyice çorba yapıyosunuz. bi zorluğu yok senelerdir üyeyim 20 liranın üstünde ödemedim. nasıl aldığımıda hep yazıyorum ama okuma alışkanlığı olmayan milletiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal dilekçesi veren kişi üyelik iptalini göze alarak vermeli. D smart ın kişiye göre farklı tutum sergilemesi yanlış ama her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım. Digiturk başkasına yaptığı gibi bana uygun fiyat vermedi iptal ettim geçtim. D smart ta benzer durum olsaydı o üyeliğimı de iptal ettirirdim. Eskiden iptal dilekçesi sonrası hemen ararlardi. Değişiklik olmuş demek ki. Kullanım sözü bitecek olanlar için önemli bir detay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart ilk etapta kesinlikle iptali düşünmeyen bi firma. Ama işim hallolur diye btk ya yazan falan var. E o zamanda adamlar diyoki ikna etmeye gerek yok iptal edelim. Müşteri hizmetleri iptal birimiyle görüşseniz sorun kalmıycak. İkna etmek için resmi cümleleri bırakıp esnaf ağzına falan kayıyolar. İster git ister kal tavrı çekmiyorlar. Sitedeki liste fiyatımız bu biz böyleyiz demiyorlar.Ama şu var işin mantığı ne. Adamlara pazarlık muhabbetiyle yanaşırsanız burunlarından kıl aldırmıyorlar. Direk iptal ettiricem kafasıyla telefonda konuşmanız lazım. Korkmayın tamam iptal ediyoruz demiyorlar. Ya kapatırlarsa ikilemiyle kalıyosunuz sonrası patlıyo.. Dilekçeyle faxla btkyla adamları darlarsanız iptal de ederler orasına karışmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 10 Mayıs 2018; 13:5:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla müşteri temsilcisi ilgilenmedi bile bu ayın bitiminden 7 gün evvel evrakları yollayın iptal edelim dedi,tüpçü dsmartı kapatacak herhalde...
  • modullu mega paket 19 TL + yeni belgesel paketi 5 TL toplam 24 TL modullu verdiler iyimidir bilemedim parali uyeligim yok ilk defa fatura odeyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega full faket modüllü üyelik her şey açık 20 lira ödüyordum ilk başlarda 27 lira teklif ettiler dün arayıp 25 liraya düştüler kabul etmedim 20 tl ye düşerlerse belki devam edebilirim zira evde pek seyreden yok ben ara sıra belğesellere bakıyorum.
  • Iptal faksı cektirdikten sonra eski uyeyseniz bütün herşey açık 15-20 arasi veriyorlar. Özel tanımlama yapıyorlar. Hepsi yapamıyor sadece iptal bölümü yapıyor.



    Normalde ben 30 veriyordum. Hersene yükselttiler umursamadım. Bu sene iptal faksida geçtim. Aradılar iptal birimiyiz dediler. 15 den yaptılar 12 aylık.



    Şimdi bi tek premier lig var . Onuda her platform veriyor

    Diziler dandik . Film eh işte. Şampiyonlar ligide digiturkte

    Normal bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi numaradan arıyorlar ? bu ay bitecek sözleşme
    full paket 17 TL den kullanıyordum
  • Önceden modül ile üyeydim. Halen modül devam ediyor mu? Ediyorsa ön ödemeli kabul ediyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbit fiber kullanan var mı?

    50 mbit 150 gb akn ve mega paket 94 lira fiyat nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100gb
    16mbit
    +
    mega paket

    59 lira ödüyorum
  • Sadece mega paket 25 dediler ne yapayım acaba 17 filan bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradım iptal ettirmek istiyorum dedim iptal biriminde 20 lira mega ve belgeselpaketini verdiler kabul ettim.
  • Arkadaşlar 24 aylık modüllü abone oldum ilk 12 ay tüm kanallar açık sonraki 12 ay hoşgeldin paketi vardı şuanda 12 ay doldu bazı kanallar kapandı 19 tl aylık ödüyorum napayımda tüm kanalları açtırayım çok para ödemek istemiyorum iptal ettirmek istersem taahhütlü cezayı keserler işlemez değil mi blöf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay modül icin mega paket 264 TL dedi. Normal fiyatı aylık 40 TL sizin için aylık 22 TL dedi. Bende yüksek dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yemiş bunlar 17 tl herşey açık haziran başında doluyor taahhüdünüz diye aradı 42 tl fiyat çekti geçen yılda aynı şeyi yaptılar iptal faksı göndermiştim şimdi 24 tl diyor meğer giriş paketiymiş zaten bakan yok kapatırım zam yaparlarsa.
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.