Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.912
Cevap
102
Favori
510.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aekadaşım 25 mb 75 akk+ full tüm kanallar açık 54 liraya anlaştı geçen gün.Taahhut olarak da 1 yıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpika -- 28 Ekim 2017; 22:54:56 >
  • Btk kanalı ile D-Smart aboneligimi iptal ettirdim 330 TL iptal bedeli cıktı bu gün aradılar eski abonemizsiniz size 12 ay 10 TL den kayıt özelliği istersem 15 TL den yeniden kanları acalım dediler ben de hemen kabul ettim 330 TL odemektense 12 ay 180 TL odemek daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tüm kanallar acık 22 tl ödüyordum aynı sekilde uzatsalar kabul edecektim ama neredeyse yarı kanal kapalı halde 27 tl önderdiler kabul etmeyeceğim fbooktan da iptal için mesaj attım



    Zaten tivibum var onla devam ederim s sport dısında bir cazibesi kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü sabahtan görüşmelere başladım öğleden sonra bir başka kişiyle daha görüştüm sabahki başka tarife verdi sonraki başka..ben iptal edeceğimi söyledim ve akşamüstü bayiiye gittim bayii kendi özel hattından iptal birimine bağlandı ve iptal biriminle görüştüm ve saçmasapan bir teklifte bulundu..Sabah görüştüğüm arkadaş 24mbit e kadar desteklenen en son hızı teklif etti 150gb akn ve mega paket tüm kanallar dedi ve 3 tl farkla 64 tl fiyat verdi asıl sorumlu olan iptal birimi ise 8mbit hız 150 gb akn ve megapaket verdi aynı fiyat dedi..düpedüz saçnalık dedim ağzıma geleni söyledim herkese farklı fiyat veriyorsunuz böyle saçmalık YÖK dedim..hatta forumdaki bi Arkadaşı örnek gösterdim, adam 3 yıllık üye 16mbit hız veriyorsunuz 200 gb akn veriyorsunuz ve mega paket dedim ben 6. Senem bitiyo ve bana verdiğiniz saçma teklife bakın dedim..kapadım suratına adilerin..

    Bugün de tekrar arandım akşam en Yetkin kişiymiş iptal birimindeki ve baya zorladım ama 24 mbit desteklediği halde veremiyorlarmış hatta sorun yaşarsınız dedi..yeni üye olmam gerekiyormuş ve eve yeni hat çekilmesi gerekiyormuş..ve bundan ben yararlanmıyorum altyapı 24mbit desteklediği halde..böyle bir saçmalık var mı arkadaşlar?bana neden yeni hat çekmiyorsunuz Yani?ve bana verdiği teklifte 16mbit 150 gb kota ve megapaket 65 tl..yarın tekrar arayın dedim işteydim haceleye getirmek istemedim..yarın 24mbit de direticem illa olmaz derlerse ki önceki gün görüştüğüm kişi oluyor diyordu, ozaman 16 mbit 200 gb kota ve tüm kanalları istiycem ama fiyat aynı kalacak..kabul etmezlerse de kapattıracam.. 6. Senem dolmuş 3 senelik adam benden daha karlı kullanıyor saçmalığa bak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Ben az önce 12 ay taahhütlü olarak 13 TL'ye yenileme yaptım. Daha önce 25 TL idi ve 35 TL teklif etmişlerdi.
    13 TL'ye tüm paketler açık + kayıt özelliği + GO dahil. Başka bir paket veya özellik yok dedi :) ( "şunu da ekleyelim, bu da olsun" şeklinde hepsini eklettirdim)
    iptal gerekçesi olarak da digiturk'e geçeceğimi ve 12 TL teklif ettiklerini söyledim.

    Bilginize
  • iptal ettireceğim dsmartı bunların iptal faxı nedir bilen varsa yazarmı lütfen güncel olanı
  • Tv+internet kullanıyorum. Sadece internet düşünüyorum ama fiyatlara baktığımda tv+internet ödediğim fiyatı geçiyor. Tv de hediye gibi geliyor. Şu an 72 tl ödüyorum (16 mb+100gb+tüm kanallar açık ) İnternet için alternatifi veya fiyat konusunda fikri olan var mı ?
  • Mega paket + 16 mgbt 100 akk 53 liraya kullanıyorum. 11 kasım da bitiyor taahhüt. Hızı 8 mgbt düşürüp akk 200 yaptırıp aynı fiyatla devam etmek istiyorum. Umarım kabul ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbt hız 200 gb kota tüm kanallar açık olarak 69 tlye anlaştım arkadaşlar..hız düşse bile 16mbt düşüyormuş.. benim için çok iyi fiyat.. 1 senelik anlaştım..
  • 3 senelik cam modül üyesiyim. 12 aylık süre ile fiyat ve paket yenileme yapıyordum. Temmuz 2017 aylık 15 tlye gelen ( Temmuz 2016 da peşin 180 tl ödedim) mega hd paket+ eglencesever+ belgeselsever paketi ve sürem bitti.
    3 senedir peşin ödüyorum.
    Arkadaşları 4 aydır arıyorum teklif yapsınlar diye biz yapamıyoruz arkadaşlar sizi arayacak kaydınızı alalım diyorlar, kayıt bırakıyoruz. Ne geri dönen var ne birşey. Biraz önce yine aradım bu sefer teklif yaptılar.
    Dsmart yenilendi artık 12 ay taahhüt yapmıyorlarmış. 24 ay aynı paketi 20 tl teklif ettiler.
    Kabul etmedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrpeker

    24 mbt hız 200 gb kota tüm kanallar açık olarak 69 tlye anlaştım arkadaşlar..hız düşse bile 16mbt düşüyormuş.. benim için çok iyi fiyat.. 1 senelik anlaştım..

    Bu anlaştığınız Adsl mi oluyor vdsl mi. Birde 24 mgbit 8 e düşüyor demişlerdi bana.
  • Arkadaşlar geçen sene d smart hd uydu alıcısı almıştık içinde de bütün kanallar açıktı.Bu hafta birçok kanalda izlemek istediğiniz kanal paketinizde bulunmamaktadır yazıyor.Şimdi paket mi yenilicez ben 19 tl ödüyordum tüm kanallar açıktı.Nereden yenileriz ve bütün kanallar kaç paraya açık olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerkaymak

    3 senelik cam modül üyesiyim. 12 aylık süre ile fiyat ve paket yenileme yapıyordum. Temmuz 2017 aylık 15 tlye gelen ( Temmuz 2016 da peşin 180 tl ödedim) mega hd paket+ eglencesever+ belgeselsever paketi ve sürem bitti.
    3 senedir peşin ödüyorum.
    Arkadaşları 4 aydır arıyorum teklif yapsınlar diye biz yapamıyoruz arkadaşlar sizi arayacak kaydınızı alalım diyorlar, kayıt bırakıyoruz. Ne geri dönen var ne birşey. Biraz önce yine aradım bu sefer teklif yaptılar.
    Dsmart yenilendi artık 12 ay taahhüt yapmıyorlarmış. 24 ay aynı paketi 20 tl teklif ettiler.
    Kabul etmedim.

    Ben de uzun zamandır d-smart modül abonesiyim. 10 tl ye mega hd paket+ eglencesever+ belgeselsever paketini kullanıyor(d)um. Geçen gün online işlemlerden baktığımda kullandığım paketin süresinin bitmesine bir haftadan az kalmış olduğunu fark ettim. Hemen müşteri hizmetlerini arayarak iptal bölümüne bağlanmak istediğimi söyledim ve bağlandım. Çünkü paketin kullanım süresi dolduğunda d-smartın üyeliği bitirmek yerine kampanyasız fiyattan faturalandırmaya devam riski var ki daha önce başıma geldi. Neyse iptal bölümüne durumu anlattım ve üyeliğimin uzatılmasını istemediğimi, süre sonunda da üyeliğimin iptal edilmesini istediğimi söyledim. İptal bölümü mega hd paket+ eglencesever+ belgeselsever paketlerine ayda 12 lira ödeyerek üyeliğimi devam ettirebileceğimi söyleyince fazla pazarlık etmedim ve kabul ettim.

    Bakalım gelecek yıl ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 4 Kasım 2017; 23:9:35 >
  • 13 kasımda bitecek üyeliğim için aradım.İlk önce 20 ₺ söylediler, 17 liradan bir kuruş fazla vermeyeceğimi söyledim. Tekrar baktılar, 15 liradan olacağını söyledi mh. Bu arada 3 yıllık üyeyim ve 17 ₺ ödüyordum. Kime ne tuttururlarsa misali..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV mega hd + 100 gb internet kaç tl ödüyorsunuz?

    ben 53 tl ödüyorum 1 ay sonra yenileyeceğim, şimdiden piyasa araştırması yapıyorum...
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    63 TL yalın internet kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt yarın dolacak. Aradım iptal etmek istiyorum dedim. Direk kayıt oluşturmaya başladı. İptal birimine falan aktarmadı. Sonra cayma bedeli yansıyor yarın arayın yapalım dedi. Ne ayak anlamadım. Sebep bile sormadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdass kullanıcısına yanıt
    Bana soyledikleri ayni modemi kullanmaya devam edecekmisim ama hizim 24mbit...onlarin soyledikleri 16mbit e dusmesi yonunde..zaten eger 8e dusuyorsa tekrardan fiyat alirim..onlarin hatasi yanlis bilgi vermek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munkun46 kullanıcısına yanıt
    benimkide yalın + tv de var.benim fiyat daha iyi ozaman ama ben 50 tl altını istiyorum
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    İyi fiyatmış,hızınız 16 mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.