Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
511.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Arkadaşlar bugün aradılar. Şu anda tüm kanllar açık + 8Mbit 50GB kullanıyorum. 54TL'den devam dediler. Ben de Tüm kanallar açık + 16 Mbit 100GB + Yalın 63TL istedim. İmkansız dediler. Dedim nasıl imkansız herkes aynı fiyata alıyor. Olamaz diyor, örnek verir misiniz diyor. Benle özelden hesap no paylaşabilecek var mı ?

    Bana geçen ay 69 lira bütün kanallar ve 16 mbs dediler şimdi aradım yalın geçişim yapıldı diye hala yapılmadığını söyledikleri gibi fiyat olarak da 82 lira gibi bir fiyat çıkardılar.

    2 İnternet + 2kutu aboneliğimi toptan iptal ettirmeye karar verdim. Yalın geçişini yapsınlar onu bekliyorum. Bir de Türk Telekom iptali ile uğraşmayayım. 130 lira cayma bedeli çıkarıyorlar. Alıp hayrını görsünler internetlerini de kutularını da.

    Bu arada diğer aboneliğim 69 lira ve dediğiniz içerik ile.
  • Adamlarla fiyat muhabbetine girerseniz tabi vermezler.Digitürk değil bu pazarlık mantığı yapmayın bunlar iptalden anlıyor.İptal edin kardeşim istemiyorum deyin üyeliğimi sonlandırın deyin o zaman 55 e de verirler 45 e de verirler.Siz hemen o arkdaşa şu kadar vermişsiniz muhabbetine girince bu adam dsmartta kalır pazarlık istiyo diye düşünüyolar yanaşmıyolar indirime.Net konuşun kapatın deyin iptal edin gerekirse daha sonra fax çekin o zaman bakın bakalım noluyo fiyatlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam
    Dsmart ait 2 adet 2008 HD üyeliğim var 22TL VE 17TL 2 MEGA PAKET VE CİHAZ var DEVİR almak isteyen olursa ücretsiz DEVİR edicem Digiturk vs bıkan yada yeni dsmart almak isteyen varsa vericem ;)
    NOT: DEVİR ALICAK KİŞİ ANTALYA'DA OLURSA İYİ OLUR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 21 Aralık 2016; 12:12:3 >
  • Arkadaşlar Hoşgeldin Paketine Ek olarak 12 Ay Mega Paket + 12 Ay Belgesel Paketine 19 TL teklif ettiler. Sizce fiyat uygun mudur? Yeni üye olacağım ve İç Kurulum ile Aktivasyon Hediye edileceğini de ayrıca belirttiler.
  • Aylık 31 TL. 'ye Mega HD Plus paket abonesiyim. Şubat 2018 'e kadar taahhüdüm var. Dsmart internet te almak istiyorum. Tv yayını ile beraber tek paket halinde. İlk defa internet alacağım için uygun bir fiyat verirlermi acaba. 2850'ye IZLE diye mesaj attım üç gün oldu aramadılar. 50 TL. civarında bir fiyat alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 22 Aralık 2016; 13:54:46 >
  • şimdi tahaddütümü yeniledim ve sanırım şu ana kadarki en iyi fiyatı aldım.

    16mb net + 100gb kota + yalın + mega bütün kanallar açık + dsamrt go = 63TL aylık, yanlız 2 ayda indirim yaptırdım toplamda 100 lira. 12*63-100=54,66TL

    dsmartın verebileceği herşeyi aldım (kayıt özelliği yok bence gereksiz zaten) aylık ücret olarak 54.6tl ye geldi. aslında ciddi şekilde türknete geçmeyi düşünüyordum ama dsmart ta aynı fiyata geldi televizyonda yanında bedava. gerçi türknette kota 150gb ama onun içinde önümüzdeki ay arayın ekleyelim dedi yani onuda alırsam aylık 67tl ye 150gb kota olucak türknetten mantıklı geldi bana.

    Arkadaşlar m hizmetlerini arayın, direk iptal etmek istiyorum deyin hemen bağlıyorlar zaten. gelen kişiye iptal etmek istiyorum deyin başka laf etmeyin o zaten sizi caydırmak için yok efendim şunu yapalım şunu verelim diyor zaten. neden iptal ediyorsunuz deyince türknete geçicem ben dedim onda 150gb kota var, gerisi çorap söküğü gibi geldi.

    sonuç olarak ayda bir defa faturanızın 15tl aşağısını indirim yapma hakları var. benim tarifemde bu 2 ay boyunca 48tl olucak. herşey full pakete verebildikleri fiyat 63lt, bundan sonraki indirimide aylık olarak alabilirsiniz. belki 3. ayda indirim alabilirdim ama artık daha zorlamadım; zaten ilk ay dışında ikinci ay indirim yapan görmedim.

    Gelecek sene yeni kampanyalarda görüşmek üzere, herkese bol indirimli tarifeler :)
  • Olması gerektiği şekilde pazarlık edip güzel fiyatı koparmışsınız hayırlı olsun.Hep diyoruz ana mevzu iptal.Ama arkadaşlar arıyo sanırım o üyeye şu kadara vermişsiniz bu arkadaşa şu fiyat anlaşmışsınız.fiyat mevzusunu duyunca pek indirimleri olmuyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı nereden aldınız bence çok uygun.
  • Ben bu akşam anlaştım. Fiber 25 mb 75 gb akk internet ve mega paket +cihazımı değiştirip USB kayıt özellikli cihaz ve artı kendi modemlerini verecekler. Fiyat 71 tl 1 yıl da taahhüt verdim. Bende iyi gibi.
  • Ben spor belgesel sinema kanalları 8 mps 50 gb akk yalın internet ile taahhüt yenilemedim 2 yıldır. 83 lira ödüyorum. Artık ağır gelmeye başladı. Aramaya üşeniyordum önceden.
    Az önce aradım aynı internet belgesel kanalları 69 lira önerdiler en düşük aile paketiymiş. Müşteri hizmetlerinde hiç özel teklif vs sunulmuyor galiba. Ne yapmam gerek?
  • Bugün İnterneti iptal ettirdim ve mega paketi 17 tl'ye yeniledim. İnternet için de superonline ile görüştüm ve 25 mpbs fiber 75 gb akk'lı kullanımı yeniledim. 3 ay ücret ödemiyorum sonrasında da 49 tl ödeyeceğim.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur@k3458 -- 28 Aralık 2016; 9:24:25 >


  • dsmart tarifeleri güncellemiş millet, aylık kota 200gb a akadar yükselmiş, adamlar bana ondan ocakta arayın kotanızı yükseltelim dediler, ayda 10 lira farkla 50gb kota verebiliolar.
  • 17 tl ye full paket anlaştım bende. 26 tl ödüyordum her ay. İptal etmek istiyorum dedim. İptal birimine bağladılar 17 tl teklif etti direk. Bende kabul ettim.
  • aynı şekilde bende 17-tl ye 12 ay taahhüt ile tüm kanallar açık + go için anlaştım. öncesinde internet + dsmart şeklinde kullanıyordum. interneti türknete taşıdım.
  • Bizde D-Smart 2008 sd kutusu var.
    HD'ye abone olmak istiyoruz.
    Bununla ilgili en ucuz nasıl abone olabiliriz.
    Bir yolu var mı?
    İnternet+TV şeklinde mi geçsek yoksa sadece tv mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 30 Aralık 2016; 19:29:24 >
  • 24 Ay boyunca 15 TL ye full mega paket + d smart go teklifini kabul ettim.Üstelik arayan müşteri temsilcisi,taahhütümde istediğim zaman ekstra cezai bedel ödemeden çıkma teklifini de sundu ve bende kabul ettim :)
  • 17 tl teklif ettiler tüm kanallar açık + go'ya. kabul etmedim. ederi max 10 tl bana göre. sonuç olarak vedalaştık d-smart ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .HonouR.

    17 tl teklif ettiler tüm kanallar açık + go'ya. kabul etmedim. ederi max 10 tl bana göre. sonuç olarak vedalaştık d-smart ile.

    eminmisiniz 10 lira olduguna hocam hata yapmışsınız. diğer platformlarda teklıf ettıgı fıyata hıcbır altarnatıf yok.
  • An itibariyle siz değerli d smart üyeleriyle bir şey paylaşmak istedim eski arkadaşlar bilir 7-8 yıllık
    Bir Dsmart üyelik geçmişim var önceden 2008 GOLDMASTER CİHAZIM vardı SALAĞIN birisi cihazı yaktı Mülkiyet ONLARA geçti
    Neyse bana bir cihaz verdiler humax ki kullanmıyorum 2 üyelik vardı bende BAŞKASINA DEVİR ETMEK
    İstiyorum dedim artık devir yokmuş DSMART ta böyle saçmalıkmı olur dedim bizde hiç yoktu dedi
    Bende 2014 devir ettim kuzenime dedim bekletti döndü 2015 itibaren DEVİR yokmuş yersen
    Bende İPTAL edin dedim kızdım 109TL yan üye ANA üye 139TL dedi yani dedim 250TL dedi İPTAL et dedim
    Beni İPTAL birimine aktardı orda 17TL YAPTI 2 üyeliği bugün tarihli ok verdim...
    Bilmiyorlarki 1 ay sonra iPTAL et dicem görecekler 250TL istemeyi
    Daha önce TÜRKTELEKOMDA aynısını yapmıştım adamlar 348TL demişti yeni sözleşme yapyık 1 ay sonra 55TL
    Ödeyip veda ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 31 Aralık 2016; 13:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.