Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
511.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lan her sene taahhüt biterken digiturk kapatır tivibu arar, tivibu kapatır digiturk arardı. "bize gel, nolur bize gel, valla bak bize gel" diye. Ben memnundum, değiştirmeyi düşünmediğimden reddederdim. Bu sene niyeti bozdum, kesin tivibuya geçeceğim dedim, ne arayan var ne soran.

    D-Smart buraya kadarmış. Aynı tarifeden aynı fiyatla devam et deselerdi, sırf değiştirme esnasında %99 yaşanılacak onca aksaklıktan dolayı değiştimeye cesaret etmezdim. Kaldı ki 2 senedir bu sebeple uzattım hep desem yeridir. ha bir de TTNET korkusunun da baya etkisi var yani, onu da belirtmek lazım.

    ama şu anda 20 liraya yakın zam koyuyorlar. ayrıca ellerinde de bir tane bile kanal kalmadı. en azından tivibuya geçip şampiyonlar ligini izleyelim.
  • Üyeliğim 9 martta bitiyor. Yeni belgeseller dahil 20 tl ye razıyım. 3-4 kere aradılar belgesel hariç 25 gibi fiyat veriyorlar. İptal birimine akyarın mı demem lazım görüşme esnasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aradım. İptal istiyorum dedim. 24 ten aşağı düşmediler. Belgeseller hariç tabi.

    İptal edilecek 9 martta. Faks falan göndereceğim.

    Hangi platformu önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an kullandığım paketler ;

    16 Mbps 75 gb akgn 34 tl idi 36 tl ödüyorum 31 inde taahhütüm bitiyor, 12 ay taahhütlü

    MegaHd+ + blutv - 34 tl ödüyorum 6. ayda bitiyor.... Tüm kanallar açık kayıtlı cihaz,,, 12 ay taahhütlü

    internet fiyat yüksek çekiyorlar 49 tl gibi olmazsa kapattırıp vodafone geçicem duruma göre bakalım artık...
  • Btk ya mesaj bıraktım. Üyelik iptali için faks istiyorlar diye.

    Bugün aradılar. aile paketine tanımlı mega paket hd (tüm kanalları izleyeceksiniz.) 15 TL den bir yıl daha yenileyelim dediler.

    Kabul ettim. Yeni belgeseller yok. (yan oda üyeliğim var. eylüle kadar taahhütü var. Onun rakamı indirimsiz olacak ve yükselecek diye mecburen kabul ettim.)

    Yan odayı eylülde iptal edeceğim. seneye elim güçlenecek.
  • uzun süre akıllarına geldim :) daha önce 36 lira teklif ettikleri mega paket+belgeselleri 21 lira aylık toplam 252 lira karta 3 tk teklif ettiler .. zaten uzun süredir bütün kanallarda açık ne hikmetse :)
  • Nisanda taahhütüm bitiyor. 8mbit 50gb akk (yalın adsl) + süper pakete 87 ödüyorum. Son 4 aydır +18 kanalları hediye ettiler kendiliğinden. Belgesel kanalları da açık ne hikmetse. 3-4 defadır arıyorlar 90 liradan devam edelim diye. Kabul etmedim. Şu an mega paket+internet yalın yeni abonelikte 84 liraya geliyor. Bunu belirttiğimde eveleyip geveledi. Kapatıp başka platforma geçmeye üşeniyorum. En kestirme nasıl 65 lira seviyelerine çekebilirim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mm.mustafa

    Bugün aradım. İptal istiyorum dedim. 24 ten aşağı düşmediler. Belgeseller hariç tabi.

    İptal edilecek 9 martta. Faks falan göndereceğim.

    Hangi platformu önerirsiniz.

    BTK ya şikayet yaz iptal edin diye.hemen ararlar bütün kanalları 15 tl ye seyredersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül ile izliyorum, Sinema dizi ve belgesel kanallarım var. (aylık 17 TL) Açıkçası aboneliğinizi iptal ettirmeden önce şöyle 2 gün filan dsmartsız bir Türksat takılın aradaki farka bir bakın... Benim için Sinema dizi ve belgeselsiz bir Türksat bi boka yaramıyor arkadaşlar... Eğer dsmarta alıştıysanız sizin içinde bir boka yaramayacaktır haberiniz ola...
  • Beni arayan MH temsilcisi Aylık +4 TL'ye cihazınızın kayıt özelliğini açalım dedi. Harici Harddisk veya Flash takacaksınız dedi. madem cihazın böyle bir özelliği var buna para istemek nedir. istemem dedim kapattım. Cihaz Pace marka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mm.mustafa

    Üyeliğim 9 martta bitiyor. Yeni belgeseller dahil 20 tl ye razıyım. 3-4 kere aradılar belgesel hariç 25 gibi fiyat veriyorlar. İptal birimine akyarın mı demem lazım görüşme esnasında.

    Yok hocam hiç demeyin,zaten ilk esnada bağlıyorlar,istediğiniz fiyatı kabul etmeyin onlarda peki diyecek,bir kaç gün sonra bilemedin bir hafta sonra esas pazarlığı yapanlar arıyor,ben yaklaşık 30 dk konuştum, mega paketim 23 lira idi önceden,şimdi ise +18 hariç sinema+belgesel+dizi+yeni belgesel kanallarını 19 a bağladım.
    Sıkı pazarlık yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bize yüksek fiyat veriyorlar diyorsunuzya 2 satırlık kapatma dilekçesini gönderin. Onlar sizi arıyorlar. Yüksek fiyat teklif ediyorlar. Sonra siz kapatmak istiyorum 15 tlye verirseniz alırım diyorsunuz. Kapatmak için ne gerekiyor veya cihazı nereye teslim edicez adres verin diyince beklemeye alıyorlar 1 dakika. Sonra paşa paşa 15 liraya veriyorlar. 2 senedir aynı olayı yapıyorum ve en sonunda benim istediğim fiyata geliyorlar. Ama biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Onlar temcit pilavı gibi devamlı bu fiyata olmaz dicekler.
  • Arkadaşlar Tahhütüm nisan başında bitiyor. 8mb sınırsız yalın internet + erotik hariç tüm kanallara 56tl ödüyorum.Bugün aradılar 61tl ye aynı şartlarda deva edelim dediler kabul etmedim. Bu şartlarda 56tl den daha aşağı ödeyen varmı ? Ona göre pazarlık edeyim.
  • bende sizinkiyle aynı şartlarda kullanıyorum ancak 56tl ödüyorum. nisanda taahüt bitiyor 61tl teklif ettiler kabul etmedim. siz çok ödüyorsunuz pazarlık edin.
  • D smarta para kazandırmayın bence daha fazla bırakın batsınlar zamanında insanlara az mı kazık atmadılar hala daha attıklarını görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbit 75akk +yalin+şu yeni belgeseller 4 kanal 6 ay +film dizi 64 tl nasıl?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA aslında biraz daha inebilirdi herhalde. Acele etdim 64 ok dedim .iptal mi etsem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim şöyle bir durum başıma geldi. Kasım ayında sözleşme bitmişti. Bana 15 tlden taahhütsüz olarak devam edebilirsiniz dediler sinema+dizi paketine. Ben de tamam dedim. Bu aya kadar herşey normaldi. Bu ay 29 TL fatura kesmişler. Şimdi aradım bana taahhütsüz olarak devam ediyorsunuz o yüzden fiyat değişikliği olabilir dediler. Bana haber vermediniz dedim olabilir dediler. Sizce bu normal bir durum mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    taahhutsuz olunca bu turlu olaylar yasanabiliyor.
    Bu durumu, elektrik-dogalgaz-suya gelen zam gibi dusunmek lazim, zam geldiginde kimse arayip bizi bilgilendirmiyor, ama direk faturaya yansiyor ve biz de pasa pasa oduyoruz.
  • Yeni abonelik de çok fahiş fiyat istiyorlar 70 tl neredeyse? Ucuza nasıl getirebiliriz acaba üyelik uzatmayan birinden devir alsak olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.