Şimdi Ara

d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!! peki biz!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
12
Favori
17.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayynen yaptım dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: futan5500

    Aynen bende ilk kullanicilardanim.benide aradilar full paket 12 yada 24 ay 15 tl dediler.ben istemiyorum dedim.gidip bitane mini hd receiver alirim daha iyi.

    Bizde aradık 12 ay ayda 15tl dediler hd kanallar Discovery Channel'i izlediğim için ne yapacağımı bilmiyorum.Hd recevier'mi alsam yoksa 15tl geçsemmi arada kaldım.
  • Bize de mesaj geldi.

    Gerci yaklasik 1,5 senedir hic kullanmadik bile,o yuzden yenilemeyi dusunmuyoruz

    Merak ettigim nokta ise,bu elde kalan receiver standart Turksat Sd yayinlarini izletmeye devam edebilecek mi?


    Yani cihazi cope atmaktansa eger boyle bir sey mumkunse baglariz bir cihaza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kazık atıyorlar 2 gün sonra unutup d smart modül falan almayın gençler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Aynı mesaj banada geldi
    Kabul etmeyeceğim dedim, hatta kuzenim dava açarız dedi, kazanırız dedi, sonuçta zamanında büyük meblalar ödeyerek satın aldık.
    Şimdi oyun oynamaya kalkıyorlar, kime geçirirsek kardır mantığı ile, lütfen kimse bu oyuna kanmasın.
    Hakkımız aramazsak bunlar 15 TL yi 1 yıl sonra "vazgeçtik şimdi 30 TL oldu" derler.
    Hakları yok izlediğimiz kanalları kapatmaya...
    Kapatacaklarsa ödediğim ücreti yasal faizi ile bana geri ödesinler
  • Bende aynı 2008 abonesiyim bu zamana kadar hiç ücretli üyelik yaptırmadım. HD için dün görüştüm 24 tllik giriş paketini 15 tl 64 tl lik mega paket için 24 tl teklif ettiler. Bende bunları bana ücretsiz vermek zorundasınız dedim. biraz tartıştık yani ben kızdım. şimdi şikayetvar a şikayet ettim. tüketici mahkemesin gidip başvuracağım yanılmıyorsam 380 ve 480 tl bir para verdim. faizi ile geri isteyeceğim veya hd ücretsiz sunmalarını . şansımı deneyeceğim. zaten 2 kanal kalmıştı izlediği animal plate ve discovery bunlarda gidince d smart diye bişey kalmıyor elimdeki cihaz ulusal kanalların sd yayınlarını almaya devam edecek.

    Arkadaşların bazıları tamamen kapatılacakmış gibi algılamasın sadece 3 -5 kanal kapanacak oda bizim hakkımız olan kanallar.
  • Benim tüm yayınlar gitti, cihazı açınca 401. kanal açılıyor ve diğer kanallar görünmüyor bile. Kısacası alet çöp oldu, nasıl iş bu anlamadım.
  • biraz önce benimkide gitti şu an açılan hiç bir kanal yok listede bile yok çöpe çıkardılar resmen cihazı. bunu normal uydu alıcısı gibi kullanmanın bir yolu yokmu ne yapacaz?
  • Gitti bizim de. Şimdi ne olacak peki. Aradım kapandı müşteri hizmetleri de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dsmart yayınımdaki kanallarda az önce gitti.401.kanal açılıyor ve izlemeye devam etmek için arayın bla bla blaa...
    Normal olarak kullanmaya devam edebilmek için kartı çıkardıgımızda ise normal türksat yayınları açılıyor (Sonradan kendi eklediginiz kanallar 600.kanalın devamı olarak[İstediginiz normal ulusal kanalları ekleyebilrisiniz] )ama ekrandaki kartınızı takın uyarısı gitmiyor. Bu uyarıyı kaldırmanın bir yolu var mıdır ?
    Eger kaldırabilir isek normal uydu alıcısı olarak kullanmaya devam edebiliriz sanırım. ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx-emre53 -- 10 Aralık 2015; 19:36:00 >
  • Herkes dsmartı mahkemeye versin bedelini ödesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun itibariyle benim yayinim kesildi. Böyle adilik olamaz. Güya gecen hafta sonu mesaj gelmisti Aralik sonunda kesilecek diye.
    Ayrıca sadece d smart kanalları degil uydudaki hicnir yayın calısmıyor.
    Bu ne terbiyesizlik, tamam kendi yayınlarını kes ama benim normal yayınları izlememi nasıl engellersin?
    Receiver tamamen copluk oldu. Böyle bir rezillik olamaz. Benim malıma kimse keyfiyetine göre el koyamaz. Sonuna kadar gidecegim bu olay ustune.
    D smarta hakkımı helal etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar a herkes yazsın arkadaşlar. Elbet ilgilenecekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar, sizler gibi mağdur durumdayım bende. Daha d-samart platformu ilk çıktığında ve dicovery şifreli yayına geçtiğinde babama aldırdığım uydu alıcısında, ve d-samart ile smile adsl birlikte kampanya yapıp mülkiyeti tarafımıza ait uydu alıcıları dağıttığında edindiğim diğer cihazda yayın kesilmiş durumda. 401 hatası veriyor, müşteri hizmetlerine saatlerce dil dökmeme rağmen 2 gündür oyalanıyorum. Bana sürekli "işlem yaptık cihazınız sinyali alınca açılacaktır" deniyor ancak bir türlü açılan bir yayın olmadı. Sd yayınların ay sonu son bulacağını belirtmelerine rağmen daha 20 gün varken bunun yapılması mağduriyet üstüne mağduriyet. İnsanlar bu yayınları 28 gün izleyebilmek için para ödüyor. Acaba bu durumu çözebilen oldu mu ? Hangi yolu izleyeceksiniz. Ben kesinlikle d-smartın önerdiği teklifi kabul etmeyeceğim. Bu platformu tercih etmemin sebebi zaten ücretsiz olmasıydı. Kaldı ki ücretsiz izlediğimiz 2-3 kanal kalmıştı onlarda da sürekli tekrarlayan programlar. Şu anda yapılmak istenende ücretsiz 2-3 kanal izleyen bu azınlığında cebinden para koparmak.

    Düzeltme: An itibari ile şikayet var`dan şikayette bulundum. Herkes tepkisini dile getirmeli!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 11 Aralık 2015; 0:05:08 >




  • Benimde gitti şimdi şiksyet vara yazıyorum sonrası tüketici hakları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ocaktan itibaren kapatılacağı mesajını bende bugün aldım. Bana kalırsa, D-Smart bizim gibi abone olmaksızın üye olanları alel acele abone yapmak için son dakika böyle bir yol izliyor. Ne kadar abone yaparsa kardır kendince. Kalanlardan birileri mutlaka mahkemeye verip kazanacaktır. Ve aboneliğe geçmeyenlere D-smart HD receiver ı mecburen verecektir. Şikayet sitelerine yazmak ne derece işe yarar bilmiyorum, az önce bende yazdım ve benzer yazıları okudum. Nerdeyse hepsine aynı cevabı vermişler. Gelişen teknoloji.... vesaire vesaire. Mesnetsiz bişeyler yazmışlar, sözleşme yaparken, 8 sene önce 400TL ye 40TL lik receiver ı satarken teknolojinin gelişmeyeceğini mi öngörmüşler. Bana kalırsa herkes kutusuna sahip çıksın, aldanmayın, sözleşme en bağlayıcı şeydir, tek taraflı değiştirilemez.
  • Almayin batsin onlarda.sonucda is yine sizde bitiyo.benim cihazda cöp oldu ha alacakmiyim tabiki hayir.ne varki zaten.dsmartta beles oldugu icin discovery kurtariyodu.bide parami vercem bunlara tekrar.almayin yenilemeyin batsinlar iyyce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşlar benimde kanallar kapandı sırf belgesel kanalları için hd pakete geçeceğim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben ücret vermeyeceğim ve cihaz elimde kalacak. peki bu cihaz ile hangi kanalları izleyebilirim? dün akşamdan itibaren bende sadece 401. kanal çıkıyor.

    karasal ve ulusal kanalları izlemek için ne yapmalıyım? kartı çıkarmak yeter mi?
  • kartsız yani modülsüz olarak kullanabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
    digitürkün vestel cihazları abonelik sonrası servise götürüp ayar yaptırarak normal receiver olarak kullanabiliyorduk. bunda böyle bir imkan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.