Şimdi Ara

D-SMART NET PAKETİMİ İPTAL EDİYORDU ŞİMDİ AY BAŞI OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde 8mbite kadar tarifesine geçtim hat desteklemiyor diye iptal talebi verdim ve verdikten sonrada 24 saat içinde iptal olacak dedim sonra pazartesi tekrar aradıktan sonrada ay başında iptal olacak dedi bunlar aga aylıkmı calışıyolar ozaman bizde parayı 10 gün geçiktirerek versek mutlu olurlarmı Türk Telekom İlgilenmiyor TTNET kullanmadığım için arızayla.

HAT DURUMUM

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 2045 638
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3524 1170
    SNR Sınırı (dB): 6.6 7.6
    Hat Zayıflaması(dB): 47.5 27.5
    Güç (dB): 16.0 12.3

Orijinalden alıntı: kabusgaming

Geçenlerde 8mbite kadar tarifesine geçtim hat desteklemiyor diye iptal talebi verdim ve verdikten sonrada 24 saat içinde iptal olacak dedim sonra pazartesi tekrar aradıktan sonrada ay başında iptal olacak dedi bunlar aga aylıkmı calışıyolar ozaman bizde parayı 10 gün geçiktirerek versek mutlu olurlarmı Türk Telekom İlgilenmiyor TTNET kullanmadığım için arızayla.

HAT DURUMUM

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 2045 638
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3524 1170
    SNR Sınırı (dB): 6.6 7.6
    Hat Zayıflaması(dB): 47.5 27.5
    Güç (dB): 16.0 12.3

Hocam santrale yakın ve uzaklığınızı biliyor musunuz ? Biraz saçma ama bana böyle diyorlardı halbuki santrala uzaklık ne alaka herkese aynı hızı vermek zorundasın öyle değil mi ? Buna da bir çözüm bulunması gerek benim için sorun yok ben santrale çok yakınım hızım iyi ancak upload hızını ölçemiyor hat değerlerinde Güç kısmında -1.7 yazıyor . Tokat D-smart net in telefonunu bulup bir konuşma sağlayacağım . Sonra çözülünce de 12 GB Fiber İnternet alacağım D-smart net ten . Çünkü TTNET ' te aynısı bir değişme olmayacak galiba . Hemde pahalı . D-smart net den pahalı diye TTNET ' in müşteri hizmetleri iyi diyemeyiz heralde .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• ttnet iyi bence hiçtiyse arızada filan adam gibi ilgileniyorlar bunlar tık telekom bile arıza bildirimi yapamıyorum internet için

Santrel Uzaklıgını bilimiyorum kablo bir direkten ek olarak dışarıdan binaya giriyor.ek yapıldığı kabloda başka bir sokagı giriyor öyle öyle gidiyor anlıycağın Santreli zaten hiç göremedim ortalıkta burada kablolar hep direklerden geçiyor.

ttnet iyi bence hiçtiyse arızada filan adam gibi ilgileniyorlar bunlar tık telekom bile arıza bildirimi yapamıyorum internet için

Santrel Uzaklıgını bilimiyorum kablo bir direkten ek olarak dışarıdan binaya giriyor.ek yapıldığı kabloda başka bir sokagı giriyor öyle öyle gidiyor anlıycağın Santreli zaten hiç göremedim ortalıkta burada kablolar hep direklerden geçiyor.

Allah Allah çok garip durum ama ekler çoksa ondanda olabilir . Bizim yeni 1-2 ay oldu aşağıya Fiber İnternet kabloları ve tesisatı döşendi .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • bizim buraya 10 sene sonra gelir :D İst/kağıthane

bizim buraya 10 sene sonra gelir :D İst/kağıthane

şansına küs :)
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.