Şimdi Ara

D-Smart Net Aynı Sorunu Yaşayan Var mı Acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri .Yaklaşık 7-8 gündür müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum . Hız testi yapıyorum ve Download hızı 3-5 Mbit arasında değişiyor ama Upload hızı connecting de kalıyor modemi değiştirdik yine aynı diğer modem de sorun var dediler müşteri hizmetlerinden şimdi yine aynı sorun yine aynı sorun acaba bizden kaynaklanan bi sorun mu var ? Arayacam ama aramak istemiyorum müşteri hizmetlerini :( 7-8 gündür internet hep böyle kullanıcı adı ve şifre isteyen sitelere (facebook vb.) giremiyorum . DNS ayarlarıyla oynayın dediler değiştirdim otomatiğe aldım yok delirecem arkadaş . Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

- Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Merhaba değerli forum üyeleri .Yaklaşık 7-8 gündür müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum . Hız testi yapıyorum ve Download hızı 3-5 Mbit arasında değişiyor ama Upload hızı connecting de kalıyor modemi değiştirdik yine aynı diğer modem de sorun var dediler müşteri hizmetlerinden şimdi yine aynı sorun yine aynı sorun acaba bizden kaynaklanan bi sorun mu var ? Arayacam ama aramak istemiyorum müşteri hizmetlerini :( 7-8 gündür internet hep böyle kullanıcı adı ve şifre isteyen sitelere (facebook vb.) giremiyorum . DNS ayarlarıyla oynayın dediler değiştirdim otomatiğe aldım yok delirecem arkadaş . Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

kullanıcı adı isteyen sitelere girememenizi nededi cookie ayarları, güvenlik duvarı ayarları olabilir.

başka bir tarayıcı kullanıp deneyin, olmadı birde güvenlik duvarını kapatıp deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Merhaba değerli forum üyeleri .Yaklaşık 7-8 gündür müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum . Hız testi yapıyorum ve Download hızı 3-5 Mbit arasında değişiyor ama Upload hızı connecting de kalıyor modemi değiştirdik yine aynı diğer modem de sorun var dediler müşteri hizmetlerinden şimdi yine aynı sorun yine aynı sorun acaba bizden kaynaklanan bi sorun mu var ? Arayacam ama aramak istemiyorum müşteri hizmetlerini :( 7-8 gündür internet hep böyle kullanıcı adı ve şifre isteyen sitelere (facebook vb.) giremiyorum . DNS ayarlarıyla oynayın dediler değiştirdim otomatiğe aldım yok delirecem arkadaş . Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

kullanıcı adı isteyen sitelere girememenizi nededi cookie ayarları, güvenlik duvarı ayarları olabilir.

başka bir tarayıcı kullanıp deneyin, olmadı birde güvenlik duvarını kapatıp deneyin.

Mesela ben denetim masasından kullanıcı 2 açtım kendi hesabım yani . Diğer hesap da mesela facebook.com a giriyo kullanıcı adı şifreyi giriyorum orda takılıyo veri alınamadı diyor . Benim hesap da hiç girmiyo facebook.com a . 2 kullanıcı da da denedim Mozilla , Opera , İnternet Explorer ve Google Chrome da ancak dediğim gibi aynı sonuç . Güvenlik duvarı kapalı ve Cookie ayarlarında " Otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl " diye seçenek var yanında ki kutucuk işaretli değil .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• Güncel aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Ara yoksa Kapattırcam De yada düzgün cevap verin para ödüyorum filan de 0850 cevir ama

Orijinalden alıntı: kabusgaming

Ara yoksa Kapattırcam De yada düzgün cevap verin para ödüyorum filan de 0850 cevir ama

Ya birde dün aradık ondan ona veriyorlar . Teknik desteğe yönlendiriyorum diyo o sonra abone işlemlerine yönlendiriyorum diyo bu ne ya yeter artık 3 haftadır hiç bir şeye bakamıyoruz bu ne ya Kafayı yiyecem artık az kaldı Zaten 0850 266 0 266 numarasını arıyom aynen dedikleri bu başka bir şey yok adamın biri dün telefon kablolarını değiştirin demiş modem de arıza olabilir demiş modemi değiştiriyoz yok . Bundan 3 hafta önce 8 Mbit ' i destekleyen hat şimdi nasıl desteklemiyor ? Kablo mu yandı ne oldu ? Kablonun yanması imkansız zaten . Ee eski kabloda yok ne alaka ? Arayıp diyecem sizin dediğiniz gibi . Eğer bu 0850 266 0 266 ücretliyse bu ay ev telefonu bize bi 100 TL gelir gibime geliyor
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• quote:

quote:

Ara yoksa Kapattırcam De yada düzgün cevap verin para ödüyorum filan de 0850 cevir ama

Ya birde dün aradık ondan ona veriyorlar . Teknik desteğe yönlendiriyorum diyo o sonra abone işlemlerine yönlendiriyorum diyo bu ne ya yeter artık 3 haftadır hiç bir şeye bakamıyoruz bu ne ya Kafayı yiyecem artık az kaldı Zaten 0850 266 0 266 numarasını arıyom aynen dedikleri bu başka bir şey yok adamın biri dün telefon kablolarını değiştirin demiş modem de arıza olabilir demiş modemi değiştiriyoz yok . Bundan 3 hafta önce 8 Mbit ' i destekleyen hat şimdi nasıl desteklemiyor ? Kablo mu yandı ne oldu ? Kablonun yanması imkansız zaten . Ee eski kabloda yok ne alaka ? Arayıp diyecem sizin dediğiniz gibi . Eğer bu 0850 266 0 266 ücretliyse bu ay ev telefonu bize bi 100 TL gelir gibime geliyor

Türk telekoma Mail at Anlat hattım 8mbiti desteklemiyor diye İlgilenirler Neyinde Sorun Var Diye Ama İllaki Bir Sorun Vardır hat değerlerini bir yazın buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Yaşayanlar Var mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Türk telekoma Mail at Anlat hattım 8mbiti desteklemiyor diye İlgilenirler Neyinde Sorun Var Diye Ama İllaki Bir Sorun Vardır hat değerlerini bir yazın buraya

Hat değerlerim :

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 6002 806
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 16497 1142
    SNR Sınırı (dB): 17.1 17.5
    Hat Zayıflaması(dB): 12.0 1.5
    Güç (dB): 1.4 12.6

ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 806
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 6002
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 12.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 1.5
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• Hattın iyi ama GÜC DB COK kötü hattın kötü Kabloları Değiştirmen Gerekecek.

Hattın iyi ama GÜC DB COK kötü hattın kötü Kabloları Değiştirmen Gerekecek.

Biliyorum santral de çok yakın bana ama bundan 3 hafta öncesinde çalışan ve sorun olmayan kablolarda ne sorun olacak ki ? Telefon kablolarına kadar gelen kablolar yeni telefon kabloları eski sadece .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • işte eski diyorsun onları değişecen olur bi bakarsın pc bile çalışmaz 10 dk sonra :D

işte eski diyorsun onları değişecen olur bi bakarsın pc bile çalışmaz 10 dk sonra :D

:D zaten pc de gitti gidecek 8 senelik :) Neyse kime değiştittircem kabloları ?
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • elektrikci veya siz biliyorsanız siz değiştirebilirsiniz.

elektrikci veya siz biliyorsanız siz değiştirebilirsiniz.

Kabloları nereden alabilirim yine elektrikçi mi ? Ben yaparım heralde baktımda pek zor bir şey değil . Ama ucları açık şekilde mi satılıyor kablolar ? Bir de ne diye söylüyüm elektrikçiye telefon kablosu mu ?
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • eet telefon kablo olarak cat5 veya cat6 iste

eet telefon kablo olarak cat5 veya cat6 iste

Hm tamam bilgi için teşekkürler bi sorayım .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • quote:

eet telefon kablo olarak cat5 veya cat6 iste

Kabloları değiştik ama yine aynı sorun kafayı yiyecem yaa
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • ozaman telekom ara halletsinler yapacak birşeyin yok bahaneleride yok

ozaman telekom ara halletsinler yapacak birşeyin yok bahaneleride yok

arıza bildirimi mi yapıyım ? Birde herhangi bir ücret talep ederler mi acaba ?
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • arıza bildirimi yap veya telefon et hayır ücret almazlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.