Şimdi Ara

D Smart ip adresi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 haftadır ip adresim 31.200.xx İstanbul Dogan Tv Digital Platform Isletmeciligi A.s diye görünüyor. Daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu. İp adresim,şehir falan normal görünürdü. D smart müşteri hizmetlerini 2 kere aradım. 'sinde de sonuç çıkmadı. Bu konuda bilgisi olan?



  • türk telekom hatlarını tıpkı ttnete verdiği gibi d-smarta da kiraya verir. hepsinin ip grupları farklıdır. ttnet 70 ve 80 larla başlıyor genelde. d-smart da 90 larla (benimki öyle) böyle grup grup çalışıyorlar. şimdi bu ip ler d-smartın belli noktalardaki servis ağlarına bağlanıyor ve oradan interneti alıyor. mesela bende d-smart kullanıyorum k.maraş merkezde oturuyorum ama adana da gösteriyor. seninki de öyle çalışıyor yani. istanbuldakilere de 31 le başlayan numaralar vermişler ilginç

    edit : şimdi baktım da benimki adana/incirlik ağına bağlıymış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Predestination- -- 28 Kasım 2014; 1:33:59 >
  • Ip adresinin nerede olduğunu sizi ne alakadar ediyor. Gerçekten insanı hayretler içerisinde bırakan sorunlar üretiyorsunuz.
    O müşteri hizmetlerinin yerinde olsam telefonu yüzüne kapatırdım.
    Ip adresinde mars yazsa orda mı oturuyor olacaksın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

    türk telekom hatlarını tıpkı ttnete verdiği gibi d-smarta da kiraya verir. hepsinin ip grupları farklıdır. ttnet 70 ve 80 larla başlıyor genelde. d-smart da 90 larla (benimki öyle) böyle grup grup çalışıyorlar. şimdi bu ip ler d-smartın belli noktalardaki servis ağlarına bağlanıyor ve oradan interneti alıyor. mesela bende d-smart kullanıyorum k.maraş merkezde oturuyorum ama adana da gösteriyor. seninki de öyle çalışıyor yani. istanbuldakilere de 31 le başlayan numaralar vermişler ilginç

    edit : şimdi baktım da benimki adana/incirlik ağına bağlıymış

    Açıklama için tşkler.

    Uzun zamandır d smart net kullanıyorum, 2 hafta öncesine kadar boyle bırsey yoktu. İp adresimi 31 ile göstermıyordu, (D smart 31 ile baslamıyordu ve gerçekte bulundugum şehiri gösteriyordu.)

    Şimdi İstanbul'da olmadıgım halde İstanbul görünüyorum. Nedenini d smarta soruyorum cevap veren yok, d smartta bunu bilende yok herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.